Orico Naujas 4-uostai 40w USB, Sieninis Kroviklis Kelionės Maitinimo Adapteris, Skirtas "iPhone" (6 ir pan. Nuostabiai Sukurta Patvarus, Spalvingas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.24

-30%

€3.21

Dalintis

Apie prekę

Orico 4-uostai 40w USB, Sieninis Kroviklis Kelionės Maitinimo Adapteris, skirtas "iPhone" (6 ir pan.Nuostabiai Sukurta Patvarus, Spalvingas

Savybės:

100% Brand new ir aukštos kokybės!

4 USB jungtys

Atsisveikinti su naudojant kelis adapterius & realizavimo.Say hello all-in-one įkrovimo patogumui.Su 4 prievadų, jums nereikia, kad pasirinkimas tarp jūsų įrenginių arba medžioti atsarginių adapteriai, tiesiog prijunkite viskas vienu metu.

Techniniai duomenys:

Būklė: nauja

Gaminio Matmenys:3,5 x 3.4 x 1.4 cm

Prekės Svoris:233g

Gamintojas:ORICO

Spalva: balta

Suderinamumas:

Pramonės aukštos 5V / 8A visa produkcija, kuri idealiai tinka labiausiai "iPad" ir planšetinius kompiuterius (Iki 2.4 Sparčiai Mokestį).

Universalus Įkrovimo Galia, kuri yra tobula, labiausiai Iphone,Android išmaniųjų telefonų ir pan. (Iki 1,5 Sparčiai Mokestį)

Patvirtinta CE , FCC ,UL,CCC,SAS ir PSE

Pastaba: Kai kurių tablečių už "Samsung" ar mobilusis telefonas gali dirbti su Įkroviklį iš jo tik ir negali dirbti su šią prekę.USB Smart Galios Keitiklis "Samsung" yra būtinas, kai visus klausimus atsitiko Įkrovimo Įtaisai, skirti "Samsung" su ORICO Įkroviklį.

Spalva: Balta/Juoda

Pakuotė:

1 x ORICO 4 Port USB Įkroviklis Super

1 x Vartotojo Vadovas

1 X Garantinė Kortelė

Naudojimas Pastaba:

Siekiant užtikrinti visišką saugumą ir geriausių rezultatų, mes rekomenduojame, kad jums būtų geriau naudoti prietaisą originalus kabelis arba trečiosios šalies sertifikuotų kabelį (pvz., PFI).

NĖRA suderinama su Asus Transformatoriai.

Žymos: 40w įkroviklis huawei, hdd lizdas, orico, orico atveju, įkroviklis, disko stovas, 40w lazeriu, 25w įkroviklis usb, nvme orico, usb koncentratorių, 16 uostų, orico desktop.

Charakteristikos

Kokybės Sertifikavimo ce
GaN No
Tipas Kelionės
Modelio Numeris ORICO DCA-4U-V1-ES-BK
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Išvesties Sąsaja USB
Maks. Išėjimo Galia 40W
Prekės Svoris 233g
Sąlyga nauja
Gaminio Matmenys 3.5 x 3.4 x 1.4 cm
Prekės Pavadinimas ACEHE
Maitinimo Šaltinis USB

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Orico Naujas 4-uostai 40w USB, Sieninis Kroviklis Kelionės Maitinimo Adapteris, Skirtas

Orico Naujas 4-uostai 40w USB, Sieninis Kroviklis Kelionės Maitinimo Adapteris, Skirtas "iPhone" (6 ir pan. Nuostabiai Sukurta Patvarus, Spalvingas

Panašūs produktai: