1/4" (6,5 MM / 6.3 MM), MAGNETINIS VENTILIS SU STUMTI

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.99

Dalintis

Apie prekę

KL09478 1/4" (6,5 MM / 6.3 MM), MAGNETINIS VENTILIS SU PUSH Šiame vamzdžiai yra suderinama su visais duotight stumti detalės, kad pasakyti, 1/4", arba 6,5 mm mūsų svetainėje.Specifikacijos Įleidimo/Išleidimo anga: 1/4inch (6.3 mm) Slėgis reitingas: 0-8Bar (115psi) Režimu: Normaliai Uždaryta (NC) Solenoido Tipas: 12V Tai yra mažas 1/4inch skersmens vamzdžiai, kurie dažnai yra vadinama 6.5 mm ir 6.3 mm OD turi būti tiksli.

Ši dalis yra pagaminti iš metalo ir POM inžinerijos plastiko, todėl jos patvarus ir tinka su įvairių cheminių medžiagų ir gėrimai.

Tinka slėgiams iki 115psi/8bar/1000kPa tai bus rankena vandens slėgis ne problema ne visi.

Tai taip pat suderinama su PE Vamzdžiai, kad mes parduoti () ir gali būti naudojamas su inl ine reguliatoriai (Dalis ), jeigu norite, kad lašas savo maitinimo vandens slėgį.

Šio tipo eilutės yra dažnai naudojamas vandens filtravimo sistemas, arba atgal ozmosis sistemas.

Skirtingai nuo kai kurių kitų solenoido vožtuvus tai tiesiogiai veikia magnetinis ventilis reiškia, magnetinis ventilis gali eiti 0 slėgio.Tai daro jį labai patogu kontroliuoti CO2 srauto arba kitų žemo slėgio dujų.

Jei norite naudoti šią magnetinis ventilis su įvairių kitų 8mm (5/16) Vamzdžiai, kad mes parduodame jūs galite naudoti šią reduktorius, arba jei norite naudoti 9,5 mm (3/8) vamzdeliais, tada galite naudoti šią kiti duotight reduktorius

Žymos: statinė, statinė, solenoidinis vožtuvas iš nerūdijančio plieno, bar vožtuvas, kamuolys užraktas nerūdijančio, robobrew, brewzilla, aukštos pressur vožtuvas, atidaryti magnetinis ventilis, aukštos temperatūros magnetinis ventilis, dujų magnetinis.

Charakteristikos

Sertifikavimo EEB
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas tiekejo
Modelio Numeris KL09478
Medžiaga plastikiniai
Baras Priedai Tipas Linija
Kiekis 1
Tipas Baras Priedai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1/4

1/4" (6,5 MM / 6.3 MM), MAGNETINIS VENTILIS SU STUMTI

Panašūs produktai: