8PCS Paukščių, Žaislai, Sūpynės Paukščių Kramtyti Žaislus Paukščiai Narve, Žaislai Tinka Mažoms ilgauodeges papūgas, Cockatiels, Conures, Aras, Papūgos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.46

-40%

€19.10

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas Plunksnos:

Pagaminti iš natūralių medžiagų ir nudažyti su natūraliais maisto dažymas.Vien tik rankų darbo, saugus ir gražus.Puikus dydžio mažoms ir vidutinio dydžio paukščiai.Siūloma už budgies, ilgauodeges papūgas, cockatiels, conures, lovebirds ir kitų panašaus dydžio paukščiai.

Pastaba:

Nedidelių klaidų, leidžiama dėl vadovo matavimai.Norite geriau laikyti žaislą nuo vandens nes jis yra dažyti su maistinėmis pigmento.Naikinamosios galios paukščiai yra nuostabi.Nes šių paukščių žaislai yra pagaminti iš natūralių medžiagų, žala yra neišvengiamas.

Spalvingi Žaislai Paukščių:

Kiekvienas paukštis žaislas yra dažytos šviesiomis spalvomis.Nepergyvenkite jei paukštis žaislai išnyks nuo sąlyčio su vandeniu, gamtos ir maisto kokybės dažai visada buvo, kaip šis.Spalvos yra surenkamos rankomis ir atsitiktinai, ir jūs galite gauti paukštis, žaislų, įvairių spalvų.

Atsargumo priemonės:

Prieš naudojant šį nedidelį veidrodį, pašalinkite apsauginę plėvelę.Jei jūs ignoruojate šį žingsnį, jūsų paukštis nematys savo gražią išvaizdą.

Produkto Specifikacijos: 2 x Skirtingų rūšių paukščių sūpynės 2 x Paukščių rotango žaislas kamuolius, 1 x Paukščių molinis žaislų 1 x Papūga narve smulkintuvas žaislų 1 x bungee Virvę, paukščių, ešeriai, 1 x Veidrodis žaislas

Paukščių Sūpynės, Žaislų, kad Papūga Laimingi Kaip Kūdikis

Ar jums patinka suptis, kaip vaikas?Paukščiams patinka suptis žaislai taip pat.Varpo apačioje, todėl malonus garsas kaip papūga sūpuoklės, ir paukščių juokiasi laimingai dėl supasi žaislas.Prašome atkreipti dėmesį, dydžio paukštis.Tai sūpynės žaislas yra ne tinka didelių papūga.

Natūralus kalcio akmens papūga žaislų bitė

Paukščių trūksta jodo, yra jautrios skydliaukės ligos.Paukščių žaislas yra pagamintas iš natūralios vulkaninės uolienos ir gali papildyti mikroelementų, tokių kaip jodas, kalcio gyvūnai, pavyzdžiui, paukščiai ir žiurkėnus.Mūsų papūga kramtyti žaislas gali padėti papūgos šukos ir reguliuoti jų snapai.

Įsimylėti pati į veidrodį

Kad papūga pati yra labai narciziškoms gyvūnų.Jie ypač mėgsta žiūrėti į veidrodį ir dažnai yra sužavėtas savo grožiu.Tačiau saugokitės, jei papūga įsimyli pati į veidrodį ir ignoruoja jos kompanionas, savininkas privalo pašalinti veidrodį už laimę papūga šeimai.Virtualus veidrodis partneriai taip pat gali sumažinti vienatvės papūgų.

Žymos: cockatiel žaislas, priedų paukštis, afrikos pilka, finansuojantysis papūga, paukščių stendas, paukščių medžiaga, didelis papūga žaislas, papūga narve, papūga, macaw papūga.

Charakteristikos

Tipas Paukščiai
Medžiaga Mediena
Rinkinys Tipas Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

8PCS Paukščių, Žaislai, Sūpynės Paukščių Kramtyti Žaislus Paukščiai Narve, Žaislai Tinka Mažoms ilgauodeges papūgas, Cockatiels, Conures, Aras, Papūgos

8PCS Paukščių, Žaislai, Sūpynės Paukščių Kramtyti Žaislus Paukščiai Narve, Žaislai Tinka Mažoms ilgauodeges papūgas, Cockatiels, Conures, Aras, Papūgos

Panašūs produktai: