1/14 Statybos Mašinos Modelis RD-A0006 Ratinių Pėsčiomis Hidrauliniai Ekskavatoriai Visi Metalo CNC Gamybos Kalėdų dovana

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3 868.36

-54%

€8 596.35

Dalintis

Apie prekę

Originalus dispersijos dalis yra siunčiamas, ir pirkėjas turi surinkti ir dažyti pagal save

1/14 Statybos Mašinos Modelis RD-A0006 Ratinių Pėsčiomis Hidrauliniai Ekskavatoriai Visi Metalo CNC Gamybos Kalėdų dovana

Visas automobilių yra sumontuotos elektroninės įrangos, įskaitant šviesos, bet ne baterijų, nuotolinio valdymo pultelių ir garso grupių.Originalus automobilis nėra greitas išleisti, nuotrauka bus naudojami tik fotografavimo, žaidėjams reikia greito atjungimo gali būti vieną fotografiją kartu!

Lazeriniai Greičio modelis yra dar vienas pastangų!Ratinių ekskavatorių debiutas!Aukštos kokybės guminės padangos, CNC auksu raižyti jade supjaustyti, priekiniai ir galiniai dvigubas rato stebulė dizainas, lengvas ir tvirtas.Ji yra lengva keliauti tarp plento ir statybų aikštelėje!Jis turi lankstų pėsčiomis eksploatuojant automobilį, ir tuo pačiu metu, tai yra šokas galios ekskavatoriai sunkiųjų mašinų.Su keturių galinga hidraulinė paramą, ji yra stabili ir tinkamai, ir darbo procesas yra efektyvesnis.Derinys kieti, ir minkšti, kitas laimėjimas modelio pramonės, kitas naujas mėgstamus žaidėjus ir dar viena nauja žvaigždė inžinerijos modelius.

Dydis ir maksimalus darbinis spindulys diagramoje:

Važiuoklė yra pagaminta iš kieto ir tvirto nerūdijančio plieno suvirinti, apvalkalas yra pagamintas iš tikslumo CNC, ir kabinos vidus yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, su pelėsių atidarymo.

Neto svoris visos transporto priemonės yra apie 19 kilogramų.

Maitinimo įtampa: 7.4-11.1 v naudoti 2S, 3S ličio baterija, ji yra rekomenduojama naudoti 3s, įdomesnis!.Įrengta baterijų skyrelio pertekliaus erdvėje, jis yra saugesnis ir švaresnis.

Elektros reguliatorius: 30A pėsčiomis variklis brushless elektros greičio reguliatorius elektros padarinių, 120A alyvos siurblio variklis brushless elektros greičio reguliatorius elektros padarinių, 320A sukasi variklis teptuku elektros padarinių.

Hidraulinis siurblys: aukšto slėgio siurblys, Nominalus slėgis 8 MPa, įrengtas apsauginis vožtuvas.Slėgis gali būti reguliuojamas pagal poreikius automobilį.Eismo " 400ml/min

Hidrauliniai komponentai: Šeši-taip, atbulinės eigos vožtuvas (standard edition ekskavatorių naudoja tik tris kanalus, paliekant tris kanalus su ekskavatorių greito atleidimo ir kitų ekskavatorių priedai)

Antra-taip, atbulinės eigos vožtuvas (priekyje ir gale hidrauliniai kėlimo paramos, priekiniai ir atgal)

Užrakto sklendės (kontrolės priekinės ašies sūpynės cilindrų, perjunkite valdymo hidraulinės alyvos cirkuliaciją ir uždarykite apyvartą)

Naftos stumdomas apyrankė (gebėti sklandžiai naftos tiekimo į paramą normaliai dirbti dėl ekskavatorių viršutinės kūno judesiai),

Nepriklausomi inovacijų hidraulinė stotis (alyvos siurblys, variklis, radiatorius, tepalo vožtuvas, filtras, slėgio daviklis, kuro bakas, apsauginis vožtuvas, ir pan.)

Tikslumo naftos cilindras (CNC tikslumo gamybos, lazerinio suvirinimo, praktinių ir gražus)

Sukasi variklis: 360 laipsnių begalinio sukimosi, rotacijos sistema turi savaiminio fiksavimo funkcija, todėl operacija, daugiau žaisti.

Metalo elektros tiltas: priekiniai ir galinis tiltas su blokatorius, blokuoti, pilnas energijos, plieno įrankius, daugiau patvarus ir tvirtas, su didelių sunkumų guolių pajėgumas)

Ratų priekinė hidraulinė Sūpynės Tiltas Surinkimas, vairo, pakabos, amortizatorių viename, puikus derinys, estetikos ir mechaninės inžinerijos srityse.

Ratų kasti yra įrengta šviesos rinkiniai, įskaitant artimųjų šviesų, priekiniai ir galiniai posūkių žibintai, atbulinės eigos žibintas, didelės rankos žibintai ir t. t!Daugiau vaizduotė yra kairėje pusėje pateikti žaidėjų beribę vaizduotę ir kūrybiškumą!

Produkto Priėmimo planus:

Žymos: sagė už rankinės, ratas ekskavatorius, Diecast, 18 rc, lego escavator, žaidimas nešiojamas kompiuteris, elektros krautuvo, 114 hidraulinis cilindras, loader rc, statybos mašinų žaislas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas 99 MODELIS
Tipo Numeris RD-A0006
Kilmės KN(Kilmės)
Paketas Apima Originali dėžutė
Spalva klasifikacija RD-A0006 pirminių spalvų dalys pristatymo BA-B0002-F
Sertifikavimo CE
CE Tipas
Amžius > 14 Metų
Skrydžio Laikas 60
Modelis RD-A0006
Medžiaga Metalo
Miestai Foshan mieste
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kilmė Žemyninė Kinija
Žaislas tipas Metalo Žaislai
Nuotolinio Valdymo Atstumas 60
Įkrovimo Įtampa 110-220V
Brūkšninis kodas No
Matmenys 75*30*23
Masto 1
Taikant Lyčių Vyras
Priedų Tipas Kita
Garantija 30
Modelio Numeris RD-A0006
Įspėjimas no
Provincija Guangdong Provincija
Dizainas Automobiliai
Valdytojas Režimas Mode2
Valdymo Kanalai 6 Kanalų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1/14 Statybos Mašinos Modelis RD-A0006 Ratinių Pėsčiomis Hidrauliniai Ekskavatoriai Visi Metalo CNC Gamybos Kalėdų dovana

1/14 Statybos Mašinos Modelis RD-A0006 Ratinių Pėsčiomis Hidrauliniai Ekskavatoriai Visi Metalo CNC Gamybos Kalėdų dovana

Panašūs produktai: