WQT14-66mm universalus vožtuvo gręžimo mašina (vertikalus)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7 116.90

-40%

€11 861.50

Dalintis

Apie prekę

Universalus vožtuvo gręžimo mašina (vertikalus)

Produkto pavadinimas: WQT14-66mm universalus vožtuvo gręžimo mašina

Produkto modelis: 1.2 * 90 * 2.1

Produkto pristatymas:

Universalus vožtuvo ištekinimo staklės tinka remontas vožtuvo žiedai įvairių variklių cilindrų galvutės.Jis naudoja pneumatinius padėties ir yra įrengta su įvairiais įrankiais tvarkyti vožtuvo angos įvairių kampų automobilių cilindrų galvutes.Po įrengtas, su gręžimo ir gręžimo įrankiai, tekinimo, gręžimo, plečiasi, vyrių vožtuvo angos, vožtuvų vadovas skylės gali būti atliekamas.Šis produktas yra speciali įranga, gręžimo variklio vožtuvo angos.Nuobodu vadovas priima pneumatinės pozicionavimo, kuris yra greitai ir tiksliai centravimo, patikimas gręžimo kokybė, patogus valdymas ir aukštą darbo efektyvumą.Jis gali apdoroti įvairių vožtuvų cilindrų galvutes ir vožtuvo skylių su įvairių kampų.

Remiantis originalus vožtuvas, plėstuvas, jos išvaizda ir veikimas pagerėjo todėl, kad yra, rankinis, pakeisti pneumatiniai, rankiniai, padėties pakeisti pneumatinės padėties nustatymo funkciją, kuri dar kartą pagerina padėties nustatymo tikslumas staklių ir kokybės užtikrinimo po apdorojimo.

Savybės:

1. Platus taikymas: visos vožtuvo tvirtinimo taškai gali būti naudojami įvairiais kampais 14-66mm.

2. Vieną kartą liejimo: darbo sėdynės paviršius žiedas ir viršutinės ir apatinės chamfers tvarkomi vienu metu.

3. Tikslus padėties nustatymas: Pneumatiniai vertikalios padėties nustatymas gali būti naudojamas tiksliai užtikrinti, kad vožtuvo darbinis paviršius, pozicija chamfers ir koncentriškumas su vožtuvas vadovas.

4. Veleno staklių yra lanksti, ir vietos nustatymo yra greitai ir tiksliai.

5. Grįžtamasis rungtynių lengva operacija.

6. Įvairių specifikacijų liejimo rekvizitai ir jų išdėstymas įtvarą, platus taikymas.

7. Perdirbtų vožtuvo paprastai neturi būti žemės ir gali būti naudojamas su nauja vožtuvai.

8. Be to, gręžimas, praplėtimas įrankiai, rekonstrukcija, vamzdžių tvirtinimo taškai gali būti atliekamas.Ji taip pat gali būti naudojama gręžimo ir atliekų sėdynės žiedą ir plečia nuobodu vožtuvo skylė.

9. Į plėstuvas gali būti žemės ir pakeisti po to, kai bukas.Ašmenys yra pagaminti iš kieto lydinio.Jis gali apdoroti labai kietas sėdynės.Ašmenys yra visam laikui suteikti.

10. Patogus dizainas ir visa įranga funkcijas.Šis staklių yra sumontuota drožtukas, oro siurblys, darbo stalo lempa ir t. t., kuri yra paprasta naudoti, lengva naudoti, ir sumažina darbo intensyvumas darbuotojų.

Žymos: elektrinis makaronų pjovimo mašina, nešiojamų gręžimo staklės, medienos horizontalaus gręžimo, vožtuvo cutter, universalus robotas 10, automobilių pakartotinai patepkite, maquina vožtuvo mašina, rutulinis vožtuvas sėdynės, vožtuvas cutter, valv sėdynės cutter.

Charakteristikos

Produkto pavadinimas Universalus vožtuvo gręžimo mašina
Prekės Pavadinimas PUOU

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

WQT14-66mm universalus vožtuvo gręžimo mašina (vertikalus)

WQT14-66mm universalus vožtuvo gręžimo mašina (vertikalus)

Panašūs produktai: