Trumpi auliniai Batai Moterims 2020 Metų Žiemos Mados Britų Martin Trumpas Batai su Užtrauktuku Aikštėje Kulno Šiltas, neslidžia Batai Ponios Batai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.72

-46%

€25.88

Dalintis

Apie prekę

Trumpi auliniai Batai Moterims 2020 Metų Žiemos Mados Britų Martin Trumpas Batai su Užtrauktuku Aikštėje Kulno Šiltas, neslidžia Batai Batai Ponios Savybės: 100% Brand New ir Aukštos kokybės.Medžiaga: PU + Guma.Spalva: kaip nuotraukose parodyta.Eur Dydis: 34/35/36/37/38/39/40/41/42/43. Prašome pagal savo pėdos ilgį pasirinkite tinkamo dydžio .prašome susisiekti su mumis , jei nesate tikri, dydį .ačiū Dėmesio: 1. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus. 2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Ačiū už supratimą! 3.Dydis standartinis įvairių šalių ir įvairių manufucturers yra skirtingi, jūsų pėdos ilgis yra vienintelis kriterijus renkantis dydį.

Dear friend , Kai jūsų užsakymo prašome pagal jūsų pėdos ilgis pasirinkti DYDĮ , jei nesate tikri, apie tai pasakykite mums savo pėdos ilgį (NE SAVO ŠALIES DYDĮ), todėl mes galime greitai, rodo, dydis su jumis ,ačiū Specifiką: 1cm=0.393 colių, 1inch= 2,54 cm,

KN Dydis

(dydis ant batų) Batai vidinis ilgis

Kulnas aukštas

- 34 22 cm 1-3cm - 35 22 .5cm 1-3cm - 36 23 cm 1-3cm - 37 23.5 cm 1-3cm - 38 24 cm, 1-3cm - 39 24.5 cm 1-3cm - 40 25 cm 1-3cm - 41 25. 5cm 1-3cm - 42 26 cm 1-3cm - 43 26.5 cm 1-3cm - Maloniai Patarimas : 1. Primename, kad dėl apšvietimo efektai, ekranas\ \ 's šviesumo/kontrasto nustatymai ir pan., gali būti, kad kai kurie šiek tiek differencesin spalvos tonas svetainės\ \ 's nuotrauką ir tikrąjį daiktą. 2. Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 0.1-0.2 cm skiriasi, jūsų geranorišką supratimą bus dėkingi

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

2. Jei jūs don\ \ 't patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų .Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje

Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų\' naudos, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes can\ \ 't garantijų jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Mūsų internetinėje parduotuvėje, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Todėl kokybė yra garantuojama.Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant ( dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės ).

Attent : mes can\ \ 't priimti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

*Užsakymo numeris

*Elementas\'ai SKU numerį

*Vaizdo defektais .

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

'

Žymos: moteris batai su užtrauktuku, įkrovos dr, doc kiaunė, atsitiktinis batai moterims, zip, dr kiaunė, dr martin vyrai, martin, dr martin, batai moterims pavasario užtrauktukas, žiemos batai moterims užtrauktukas.

Charakteristikos

Kulno Tipas Aikštėje kulno
Modelio Tipas Kietas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kilmės vieta Pagaminta Kinijoje
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Modelio Numeris CCS917297
Padas Medžiaga Guma
is_handmade No
Veleno Medžiaga PU
Su Platformomis No
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Uždaryti Tipas ZIP
Prekės Pavadinimas GAOKE
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Vidpadžio Medžiaga PU
Sezonas Žiemos
Pamušalas PU
Dydis 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Įrenginio Tipas Pora
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Elemento Tipas Batai
Mados Elementas ROMA
Batviršio Medžiaga PU
Įkrovos Tipas Motociklo batai
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Trumpi auliniai Batai Moterims 2020 Metų Žiemos Mados Britų Martin Trumpas Batai su Užtrauktuku Aikštėje Kulno Šiltas, neslidžia Batai Ponios Batai

Trumpi auliniai Batai Moterims 2020 Metų Žiemos Mados Britų Martin Trumpas Batai su Užtrauktuku Aikštėje Kulno Šiltas, neslidžia Batai Ponios Batai

Panašūs produktai: