1pcs Reguliuojamas Skoliozė Laikysenos Korektorius Sveikatos Priežiūros Priemonė Stuburo Pagalbiniai Galūnių, Nugaros Pooperacinis Vyrams Ir Moterims

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€83.03

-40%

€138.39

Dalintis

Apie prekę

Dėvėti 1 būdas.Reguliuoti aukštį, laikiklis pagal aukštį pacientų, ir atsukite fiksavimo varžtas pakeisti varžto skylę. 2.Atriškite visi dirželiai ir vietoje atramos ant kūno pusėje 3.Nustatyti juosmens juostelės ir krūtinės dirželiai ir atskirai reguliuoti sandarumą. 4.Paspauskite ir palaikykite reguliatorius sureguliuokite aukštyn ir žemyn pozicija korekcinių dirželį, kad taisomųjų slėgis padas yra aukščiausioje pusėje iškyšulys. 5. Reguliuoti petį, ir ją išspręsti .Priežiūra ir valymas 1 būdas. Plauti su neutraliu plovikliu ir vandens rankoms plauti. 2. Laikyti vėsioje vietoje ir vengti saulės spindulių poveikio. 3. Nenaudokite skalbimo mašina plauti korius, padeda išgarinti drėgmę, sausas valymas ar naudoti baliklio. 4. Į plastikinę dėžutę, yra nuvalyti su šlapiu rankšluosčiu.Laikymas Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje.Atsargumo priemonės 1. Rekomenduojama naudoti, vadovaujant gydytojui. 2. Kai dėvi, jis neturėtų būti pernelyg trumpas arba per laisvi.Jei yra koks nors diskomfortas, nustokite jį naudoti. 3. Vaikai turi būti naudojamas prižiūrint suaugusiems.

Skelbimas:

Prašome perskaityti šias instrukcijas atidžiai, tai labai svarbu!

Tinka:

1.Šiek tiek šoninės skoliozė (stuburo šoninis spindulys yra 10°-30°), koregavimo pusiausvyrą, išvengti sunkių vystymosi, šoninės iškyšulys. 2.Po skoliozė remontas, chirurgija, konsoliduoti pooperacinis efektas,išvengti pooperacinių nepageidaujamų pokyčių.

Patarimai:

Anksti kaulų augimą, įtvarai turi būti dėvimi 24 val. (įskaitant miego metu) principas.Tačiau, išskyrus maudymosi, jie turėtų būti prižiūrimi, apie 23 val., Po kaulų nustoti augti, jums tik reikia dėvėti galūnių naktį ir toliau jį naudoti keletą metų išlaikyti korekcinį poveikį.

* Šis produktas yra nenaudingas dėl kuprius.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, prašome susisiekti su mumis.

Kontraindikacijos:

1. Labiausiai įgimta skoliozė petnešos yra prasta gydomasis poveikis.

2. Kai kampas nepilnamečių skoliozė viršija 40 laipsnių, jis nėra tinkamas gydymas.

3. Per gydymo petnešomis, kad skoliozė sparčiai progresuoja daugiau nei 5 laipsniais per metus.Ji buvo įrodyta, kad petnešomis yra neteisinga ir turėtų būti gydoma chirurginiu būdu.

Pasirinkimo priežastis :

1.Lengvas, lengva nešioti ir lengva plauti.

2.Teisingai, gydyti, pagalbos ir paramos nugaros problemų su Modetro Sporto Laikysenos Korektorius: bloga laikysena, kaklo ar peties skausmas, backaches, Osteoporozė, Skoliozė, Kyphosis, smuko pečių, ir slouching.

3.Teisinga laikysena - Gera laikysena nėra/'t tiesiog balsuoti dėl pasitikėjimo, jis/'s taip pat svarbu, kad jūsų ilgalaikiai stuburo stabilizavimą.Į Modetro Sporto atsitiesti iki laikysena pagalba patogiai išsitraukia savo pečių atgal į traukinių jūsų stuburo derinimą laikysena pagerėjimas per laiką, kai naudojamas tinkamai.Jei esate sėdi visą dieną darbe ar biure, jūs rizikuojate nepataisomai sugadinti jūsų atgal be stuburo realignment.Mokyti savo laikyseną su šiuo kumpinti sprendimas siekiant pagerinti jūsų bendrą stuburo sveikatai.

4.kūno pertvarkyti - Dėl laikysenos korektorius suteikti jums tvirtą paramą nugaros, juosmens ir shoudler, ji/s visai tinka tiek paauglio ir suaugusiųjų išvengti kuprius

Dydis:

DYDIS AUKŠTIS "Vidutinės" yra daugiau kaip 125cm/4.10' /aukštas

Žymos: atgal diržas, korektorius postur, monetos laikysena, galūnių korsetas atgal, modelis stuburo, nustatyti vyras priežiūra, pro laikysena, korsetas skoliozė, atgal krūtinė, atgal galūnių vyrai.

Charakteristikos

Modelio Numeris Skoliozė Laikysenos Korektorius
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
atgal petnešomis correcteur de laikysena
Poveikis Kaulų Priežiūra
už laikysena atgal korektorius
atgal laikysenos korektorius laikysena
laikysenos korektorius Nugaros Atrama
corretor de laikysena Atgal
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas zoechic
korektorius de postura hombre laikysena korsetas
atgal dirželis camelback
atgal pečių parama
atgal ištiesinimo priemonės nugaros skausmas
atgal diržas stuburo korektorius

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1pcs Reguliuojamas Skoliozė Laikysenos Korektorius Sveikatos Priežiūros Priemonė Stuburo Pagalbiniai Galūnių, Nugaros Pooperacinis Vyrams Ir Moterims

1pcs Reguliuojamas Skoliozė Laikysenos Korektorius Sveikatos Priežiūros Priemonė Stuburo Pagalbiniai Galūnių, Nugaros Pooperacinis Vyrams Ir Moterims

Panašūs produktai: