Prabangūs Nėrinių Aplikacijos Pakopų Backless Stebėjimo-line Brangioji Vestuvių Suknelė Nuotakos Suknelės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€132.03

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į Mano Parduotuvė 1. Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,šydą ir mergina.

2. Mes standartinis dydis arba užsakymą pagaminti dydis,kaina yra tokia pati, prašome palikti mums savo measurments jei pasirinksite užsakymą, prašome žemiau matavimo instrukcija. 1) Pilna Krūtinė = coliais ar cm

2) Juosmens =

3) Klubų = 4) Ilgis nuo peties iki peties = 5) Ilgio peties iki grindų = (nuo peties iki grindų, be batus 6) Aukštis= (iš viršaus galvos iki grindų, be batus)

7) Suknelė spalva

Standartinio Dydžio Diagramos

Kaip išmatuoti:

Spalvų Schema:

prašome pasirinkti spalvą skaičius iš spalvų paletę

Muitų ir importo mokesčiai

Užsakymus gali tekti išvalyti muitinės jūsų šalyje.

Prašome patikrinti, jei jūsų užsakymas bus taikomi papildomi importo muitai, mokesčiai arba kitos muitinės susijusius mokesčius.

Importo muitus, mokesčius ar kitas muitų mokesčiai bus renkami laivybos kompanija nuo prekių pristatymo.

Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje.

Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 15-20 dienų, kai mokėjimas yra baigtas.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Atsiliepimai

Jei jums patinka mūsų parduotuvėje ir mėgautis pirkinių drabužiai, prašome saugoti iki mūsų parduotuvėje ir rekomenduoti savo parduotuvę savo draugams.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi patenkinti klientų į mūsų parduotuvę.

Mes tikimės, kad gavę suknelė, jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų.Žinoma, mes taip pat palikti jus teigiamų atsiliepimų per daug!mes tikimės, kad jūs suteikiate mums PENKIOS ŽVAIGŽDUTĖS(5.0 balas) visos Išsamios Pardavėjas Reitingai

Žymos: bohemijos laišką rišti, bohemijos virtuvės langą, bohemijos sandalai ataskaita, bohemijos spiraliniai auskarai, bohimian paplūdimio interjeras, bohemijos pasaulis karoliai, bohemijos plokštės gatvėse, bohemijos vasaros beždžionės, bohemijos langą curtins.

Charakteristikos

Vaizdo Tipas Nuoroda Vaizdai
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Atgal Dizainu užtrauktukas
Talėja Natūralus
Built-in Liemenėlė Taip
Prekės Pavadinimas GOHYPDUG
Mados Elementas derliaus
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza ir Tiulis
Spalva pasirinkti spalvą iš spalvų paletę
Iškirpte Brangioji
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Apdaila Ruched
Rankovės Stilius bakas
Dydis Pagal Užsakymą
Traukinys Koplyčia Traukinys
Siluetas A-LINE
Tikrasis Vaizdai No
Modelio Numeris qw
Nėščioms Moterims, No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Prabangūs Nėrinių Aplikacijos Pakopų Backless Stebėjimo-line Brangioji Vestuvių Suknelė Nuotakos Suknelės

Prabangūs Nėrinių Aplikacijos Pakopų Backless Stebėjimo-line Brangioji Vestuvių Suknelė Nuotakos Suknelės

Panašūs produktai: