Multi-Kampas Telefono Turėtojas Planšetinio Kompiuterio Stovas Universalus Smartphone Stovo Lengvas Rankas Nemokamai Darbastalio Įrankis GDeals

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.27

-21%

€4.19

Dalintis

Apie prekę

Multi-Kampas Telefono Turėtojas Planšetinio kompiuterio Stovas Universalus Smartphone Stovo Lengvas Rankas Nemokamai Darbastalio Įrankis GDeals 1 Pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Nemokamai Savo Rankas:Pateikiama saugios ir patikimos mount už savo smartphonach ir mažų tablečių portretą ar peizažą.Dabar yra laiko, kad suteikti savo rankas pertraukos, patinka žiūrėti filmus, skaityti, "facetime", arba naršyti internete tiesiog su šio telefono laikiklį.

2.Pocket-Size:Tiesiog atidarykite jį ir rasti geriausią kampą naudoti.Mažas dydis 98MM*80MM, lengvai sulankstoma ir slydimo į savo kišenę.Puikus kompanionas kelionės, namuose, ir biure.

3.Multi-Kampas Reguliuojamas:Tiesiog reguliuoti ir pasirinkti jūsų pageidaujamą žiūrėjimo kampus nuo 0° iki 270°kampu.Turi savo išmaniojo telefono ar mini tabletę patogų kampą.

4.Plačiai Suderinamumas:Tinka labiausiai išmanusis telefonas, mini tablet, e-reader.Suderinamas su visais smartfon modeliai.

5.Tvirtas & Anti-Slydimo Pagalvėlės:Pagaminti iš premium ABS medžiagos.Silikono pagalvėlės ant dugno ir lopšys apsaugoti jūsų telefoną ir būti stumdomas ir įbrėžimų.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Dydis: 98MM*80MM

Medžiaga: ekologiška ABS

Savybės: lengvas ir stabilus, universalus mobiliojo ryšio telefonai ir tablečių, multi-kampas

Taikoma scena: desktop

Spalva: juoda, balta, rožinė, mėlyna, geltona

Komplektą Sudaro:

1x Telefono Stovas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: kampas matlankis scriber medienos apdirbimo, savininkas telefono, išmanusis telefonas rankena turėtojas, kampinis adapteris, medienos apdirbimo, savininkas mobil telefono, stalas mobiliojo telefono stovas, stalas savininkas telefono, mini stalas telefono stovas, paleisti išmaniojo telefono turėtojas, slr išmaniojo telefono turėtojas.

Charakteristikos

Modelio Numeris mobilusis
Yra Garsiakalbis No
Tipas Stalas Turėtojas
Suderinamos Prekės Universalus
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Jokios Funkcijos
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas Etmakit

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Multi-Kampas Telefono Turėtojas Planšetinio Kompiuterio Stovas Universalus Smartphone Stovo Lengvas Rankas Nemokamai Darbastalio Įrankis GDeals

Multi-Kampas Telefono Turėtojas Planšetinio Kompiuterio Stovas Universalus Smartphone Stovo Lengvas Rankas Nemokamai Darbastalio Įrankis GDeals

Panašūs produktai: