Nauja Išpardavimas
Juoda, Sidabro ABS Purvasargiai Honda 88 89 CBR250RR MC19 1988 m. 1989 m. cbr250r Liejimo Motociklo Kūno Kadrų Padidinti

Juoda, Sidabro ABS Purvasargiai Honda 88 89 CBR250RR MC19 1988 m. 1989 m. cbr250r Liejimo Motociklo Kūno Kadrų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€273.86

-20%

€342.33

Dalintis

Apie prekę

Prekės Aprašymas:

- Tinka: Honda CBR250R MC19 Metai 1988-1989 Sportbike - Spalva: Antrinėje rinkoje lenktynių užsakymą dažytos - Būklė: 100% visiškai Naujas antrinėje rinkoje ne OEM dalys ir skylės yra iš anksto išgręžtas - Medžiagos: Aukštos Kokybės ABS Plastiko Liejimo: Įpurškimas - Įrengimas: Labai rekomenduoju įdiegta profesinės

Realios Nuotraukos:

1.Mūsų purvasargiai yra aukštesnės kokybės

-Mūsų gamykloje yra labai griežtai su produkto kokybę,įtraukti dažymo, surinkimo ir gamybos defektų, mading pagal papildomųjų dalių, su aukštos kokybės ABS plastiko ir antrinėje rinkoje užsakymą lenktynių dažytos.,ir gauti labai pagirti mūsų aukštos kokybės. -Mes taip pat turime profesionalių lenktynių purvasargiai!

2. Profesionali pakuotė

-Mes patikrinti purvasargiai ir įsitikinkite, kad nėra kokybės problemą, prieš paketą. -Purvasargiai yra supakuoti burbulas dokumentus seisminių dėžutėse.Skirtumas taip pat alsuoja burbulas. -Ji atvyks klientas puikios būklės.

3.Saugus ir Greitas Pervežimas

-Užsakymų, būtų vežamos iš maždaug po 7-10 darbo dienų nuo mokėjimo išvalytas dienos. -prekės bus išsiųstos tiesiai į jūsų durų EMS (7-10 darbo dienų) arba China Post Oro Sklypas (10-15 darbo dienų), kad dauguma šalių. -Mes suteiksime jums sekimo numerį, kuo prekė yra paruošta siuntimui. -Prekės bus skelbiamas kaip "Plastiko Pelėsiai" ir verte $100USD laivybos tikslais tik. -Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų ...nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba siuntimo išlaidas.Mes NEGALI būti atsakinga už šiuos. -Prašome, kad kreipiamės teisingai prieš jūsų mokėjimą.

4. Kelis Mokėjimo Būdai

-Mes priimame Paypal, kreditinės kortelės, debetinės kortelės, western union " ir kt.Daugiau mokėjimo būdų, kaip bus prieinama ateityje.

5. Garantuojama Grąžinti

- Grįžti arba grąžinti neturės išteklių atkūrimui mokestis, laivybos ir perduoti mokesčiai neįtraukiami. - Neteisingas ar nekokybiška prekė: Jokių papildomų mokesčių, mes pakeisti juos ir mokėti grįžti siuntimo išlaidas. - Mes kompensuoti standartinė žemės laivybos normos tik. - Prekė turi būti grąžinti į mėtų sąlyga, o jos originalioje pakuotėje ir priedai, niekada įdiegta arba sumontuoti.Mes negalime priimti grįžta po 10 dienų nuo pristatymo.

6. Geriausia Paslaugos

-Jei negalite rasti dažymo schema norite matyti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis, mes galime pritaikyti bet dizainas jums patinka. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau!

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

1. Jei yra koks nors nepasitenkinimas apie mūsų paslaugas arba produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes pažadą išspręsti jūsų problemas artimiausiu metu. 2. Prieš jums palikti Neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų, prašome susisiekti su mumis, 99%, kad problemos gali būti išspręstos per bendravimą. 3. Jūsų visiškas pasitenkinimas yra mūsų No. 1 prioritetas!

DUK

Aš galiu pritaikyti savo užsakymą?

Taip!mes galime pritaikyti bet spalvų schemas, galite man atsiųsti nuotraukų, kaip norite dažų jis, mes galime padaryti tai už jus!

Kai jums pašto siuntinių iš manęs?

A:Paprastai tai būtų apie 7-10 darbo dienų manufacutre, tada apie 8-10 darbo dienų kelyje į jūsų namus, tai priklauso nuo tavo muitinės formalumus.ačiū už jūsų supratimą.B:Jei jums reikia skubiai, galime dažyti artimiausiu metu, tik 4-5 darbo dienas dažymo, tada apie 1 savaitę kelyje.Mes taip pat unpainted purvasargiai sandėlyje.

Aš galiu pirkti, kai kurios dalys atskirai?

Taip!galime parduoti atskirų vienetų.Tik leiskite man žinoti, kuris vienetų norėtumėte ir kaip būtų jums patinka dažų, mes galime tai padaryti už jus nemokamai!

Ar turite, priedai, skirti savo dviratį?

-Absolutly, mes turime daug motociklų dalys, pvz., Varžtų Komplektas, Žibintų, Laikiklis, Veidrodžiai, Svirtys, užpakalinis Žibintas, Rearset,Stiklų ir pan. -Mes taip pat plėtoti automobilių dalys.

Ačiū už skaitymą.Buvo puiki diena!

Žymos: pirkti paparazzi nuotraukos, kolumbijos krūva vilnos, crosk šalių užkandžiai, kapitalo volvo albany, chrom vairas, laikrodis moterims, magnetinis, capiten amerikos kaukė, columbia sniego runner, w204 c180 žibintai.

Charakteristikos

Medžiagos Tipas Aukštos kokybės ABS plastiko
Elemento Aukštis 50cm
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
Elemento Ilgio 60cm
Prekės Pavadinimas aupartsjp
Modelio Pavadinimas "Honda"
Elemento Plotis 90cm
Motociklams Padaryti "Honda"
Prekės Svoris 8kg

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Juoda, Sidabro ABS Purvasargiai Honda 88 89 CBR250RR MC19 1988 m. 1989 m. cbr250r Liejimo Motociklo Kūno Kadrų

Juoda, Sidabro ABS Purvasargiai Honda 88 89 CBR250RR MC19 1988 m. 1989 m. cbr250r Liejimo Motociklo Kūno Kadrų

Panašūs produktai: