Drobės audinys plakatas bažnyčios kalnų miško Bayern Vokietija PJZK821 sienų dekoras kambario dekoro namų puošybai (rėmas yra)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.18

-40%

€10.30

Dalintis

Apie prekę

Sveiki Atvykę Į Pipeng Parduotuvėje!Aprašymas

Mūsų parduotuvėje specializuojasi visų rūšių bauda plakatai sienos meno kambario dekoro namų puošybai.Dalykai mūsų plakatai įtraukti animacija, peizažas, sportas, paveikslas, filmai (TV play), žaidimas, gyvūnų ir pan.

Medžiaga, iš mūsų plakatai yra Audinio, su plonos tekstūros ir lygaus paviršiaus.Jis yra labai plonas, nėra atsparus vandeniui, tačiau jis gali būti saugomi ilgą laiką.

Dėl ekrano skirtumas ir fotoaparato nustatymų, nekilnojamojo plakatas gali šiek tiek skirtis nuo to ką matote ekrane.Mes tikimės, kad jūs galite tai suprasti.Mes teikiame stačiakampis, plakatai (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 80cmx120cm) ir aikštėje plakatus (30cmx30cm,50cmx50cm, 60cmx60cm, 80cmx80cm).Mes taip pat pateikti keletą vienetų drobės plakatas derinys (pavyzdžiui, 5 vnt derinys, 3 vnt jungimo ir kt.).

Mokėjimo

Visi mokėjimai atliekami Taiji.lt tvarkomi per PayPal arba Alipay.Pristatymas

Jei pasirinksite standartinis pristatymas (pvz. Epacket ), jis yra nemokamas pristatymas.Jei pasirinksite express pristatymas (tokių kaip DHL), jums reikia mokėti už pristatymą.Pardavimo sąlygos

Apie Medžio Rėmas

Nekenksmingas medžio rėmai yra prieinama, galite pasirinkti plakatai su karkasu, ar ne.Rėmai turi fiksuoto dydžio (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 30cmx30cm, 50cmx50cm, 60cmx60cm).Jei rėmo dydis, kad jums reikia yra ne taip, kas yra įtraukta į priekį, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

Dėl to, kad ilgą platinimo atstumas, jei plakatas yra siunčiamas po montuodami rėmo, plakatas yra labai lengva pažeisti kelyje.Todėl jums reikia surinkti rėmo save (Įrėminti "PASIDARYK pats").Nesijaudinkite, mes pateiksime instrukcijas, ir tai nėra sunku surinkti į kadrą.

Apie Custom Plakatas

Jei norite spausdinti savo nuotraukas, susisiekite su mumis ir siųsti savo nuotraukas mums.Nuotraukos gali būti bet formatas, JPG geriau.Didesnis pikselių savo nuotraukos neturi, geriau plakatai atrodo.Gavusi savo nuotraukas, mes atsiųsime jums specialią nuorodą, tada jūs galite nusipirkti.Be to, pasirinkdami paveikslėlius, taip pat galite pasirinkti savo mėgstamą dydžio.Apie Mane

Jei jūs ar jūsų draugai, reikia spausdinti sienos meno audinio plakatai kambario, apdaila, namų dekoro, tokios kaip foto plakatai, nuotraukos, plakatai, tapyba, plakatai ir kt., mūsų parduotuvėje yra geras pasirinkimas!

Mes teikti aukščiausios kokybės plakatai ir geriausias paslaugas, kad jūs su vientisumą.Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Pranešimų Centrą, iš Taiji.lt Platforma, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.I m i s ž jums geros kloties kiekvieną dieną !

Žymos: miuncheno "bayern", bavarijos vėliavos, plokštę "samsung galaxy grand", vokietijos plakatas, bayerns kostiumas, fc bayerns, bayern jersey, miuncheno "bayern" atveju, vokietijos siena lipdukas, miunchenas.

Charakteristikos

Medžiaga Drobė
Dalykai Kraštovaizdžio
Stilius Modernus
Formos Horizontalus Stačiakampis
Prekės Pavadinimas XMHMJ DEKORAS
Originalus No
Forma Butas
Tipas plakatas
Modelio Numeris NO
Technics Purškiamojo Dažymo
Rėmas No
Vidutinis Akrilo
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Drobės audinys plakatas bažnyčios kalnų miško Bayern Vokietija PJZK821 sienų dekoras kambario dekoro namų puošybai (rėmas yra)

Drobės audinys plakatas bažnyčios kalnų miško Bayern Vokietija PJZK821 sienų dekoras kambario dekoro namų puošybai (rėmas yra)

Panašūs produktai: