HERSEYSTORE Braun Satin Hair 7 SensoCare ST780 Plaukų ištiesinimo priemonės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€152.72

-8%

€166.00

Dalintis

Apie prekę

Braun Satin Hair 7 SensoCare ST780 ištiesinimo priemonės

Braun Satin Hair 7 ST780

Pagrindinis produkto privalumas Pažangi technologija - automatinis temperatūros prisitaikymo.Braun ' s SensoCare technologijų proveržio inovacijų plaukų priežiūros pramonės ir mano kirpykloje į kitą lygį.

Jautri jutiklių tiesiogiai pagal keraminės plokštės nustatyti drėgmės lygį plaukų.Aktyvus plaukų formavimo technologijos, tada aktyviai pritaiko temperatūrą prie individualių plaukai susijusius poreikius, nuo šaknies iki galiuko.Su didžiausia šilumos apsaugos kiekvieną kryptį, galite mėgautis naudą, sveiką ieškote plaukų ir ilgai, sklandžiai šukuosena.

"Tai ir yra unikalus individualizuotas technologija, kuri leidžia pasiekti puikius rezultatus, plaukų stilius."

Braun Pasaulio Stiliaus Direktorius, Sascha Breuer.

Produkto savybės Produktas funkcija Su Satin Hair 7 SensoCare stiliaus įrankis, kuris yra protingas ekrane, galite keisti taip, kaip jums stiliaus plaukus ir pasiekti geriausių rezultatų.

Su kiekvienu touch, ekranas suteikia grįžtamąjį ryšį apie drėgmės lygį jūsų plaukai, perspėjimas, jei ji yra per drėgna ištiesinti tinkamai, ir atsiliepimus apie greitį savo paliečia už geriausią stilius.

Taip pat galima įvesti ir registruoti informaciją apie savo plaukų, pvz., ilgio ir storio, taip, kad prietaisas automatiškai temperatūra jūs galite reguliuoti net tiksliau.Jei norite pasidalinti savo plaukų styler su savo seserimi, motina ar draugas galite išsaugoti 3 skirtingų profilių.Papildomos produkto savybės 5 priežastys jums patinka SensoCare. 1. SensoCare suteikia maksimalią apsaugą jūsų plaukams, kuri leidžia jums pasiekti tobulą stilių.

2. Siūlo kuo daugiau laisvės plaukų stilius.Gauti norimą stilių kiekvieną dieną, nesvarbu, ar tai labai didelės apimties ir tiesias, arba banguotas ir garbanotas

3.Jūs galite mėgautis ilgesnis stiliai

4. Su SensoCare, jūsų plaukai lieka blizgus, minkštas ir švelnus.

5.Jūs galite apsaugoti savo plaukų spalvą nuo išblukimo per greitai, dėl šilumos nuostolių.Papildomos produkto savybės Patvarus 100% Keramikos plokštės Jis užtikrina itin sklandų sklandymo rezultatų, o likę atsparus produkto likučių.Stumdomas plokštė skirstant slėgis tolygiai, jis apsaugo nuo žalos, kurią galėtų sumažinti įtampą ir stresą plaukų.Curl optikos Dėka savo riesta krašto, jūs galite lengvai pasiekti tobulas garbanas ir bangas.Šaltas patarimas maksimaliai kontrolei ir lengva, saugiam tvarkymui.

Prietaiso Tipas Plaukų ištiesinimo priemonės Skaitmeninis Displėjus, maksimali Temperatūra (° C) 120 Aukščiausia Temperatūra (° C) 200 Greitai sušilti kaitinimas Galima įšilimo Laikas (sek) 30 Išlyginimo Funkcija Ne Joninės Savybės Nėra Užrakto Sistemos Medžiagos, Keraminiai Ne Automatinis išsijungimas Spalva Juoda Beep Nr.

Žymos: aut hair curler, hair curler, braun žoliapjovės, plaukų geležies, 5 plaukų, plaukų geležies, plaukų geležies garo, braun skustuvų, skustuvas braun, male mini plaukų ištiesinimo priemonės.

Charakteristikos

Temperatūros Reguliatorius Skaitmeninis
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Maks. temperatūra 200 °C
Min. temperatūra 120 °C
Taikoma plaukų Dry & wet
Galia 40W-59W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

HERSEYSTORE Braun Satin Hair 7 SensoCare ST780 Plaukų ištiesinimo priemonės

HERSEYSTORE Braun Satin Hair 7 SensoCare ST780 Plaukų ištiesinimo priemonės

Panašūs produktai: