Elektrinio boso styga "Chrome" Tuning PEG Bass 4cloverleaf 4 Gabalus Derliaus ATIDARYTI Bass Tuner Galvos Rankena, Chromas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.34

-35%

€5.14

Dalintis

Apie prekę

PREKĖS APRAŠYMAS

Produkto aprašymas

*1.Santykis 1:21. Jūs galite sureguliuoti bosas.

*2.Įrankių yra chromo/nikelio ir bronzos.

"Chrome" apkalos praėjo 48 valandų druskos purškimo testą.Ir jūs nematysite jokių burbuliukų, paviršiuje.

*4.Tikrai geriausias pasirinkimas jūsų mėgstamiausia bosinė gitara!

Specifikacija:

Suderinama su elektriniu bosu

Su sunkiųjų vidaus pavara

Montavimo varžtai ir movos įtraukti

Medžiaga: plienas

Spalva: sidabrinė

Kiekis: 1PCS

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: kaukolė rankenėlės bass, medinės rankenos bass, peg plieno, šokolado gitara, fender telecaster, stovo remontas, belaidžiu reketas, vertikaliai bass tuner, lipdukas fender telecaster, fender vintage bass tuner.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Elektrinio boso styga string bass
Elektrinis STRING
Dydis M
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elektrinio boso styga

Elektrinio boso styga "Chrome" Tuning PEG Bass 4cloverleaf 4 Gabalus Derliaus ATIDARYTI Bass Tuner Galvos Rankena, Chromas

Panašūs produktai: