Nooknak 2021 Naujas Kvėpuojantis Dilimo, Atsparumas Patogus Kelionėse Batai.laikyti Šiltai Vaikščiojimo Batai, Dydis 39-47

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.63

-39%

€38.75

Dalintis

Apie prekę

Kaip Pasirinkti tinkamą Dydį?

1.Išmatuoti savo pėdos ilgį. (nereikia priemonė vidpadžio ilgis)

2.Rasti "Dydis" iš "Size Chart", remiantis jūsų pėdos ilgis

3.Draugiškas Pasiūlymas

PIRKINIŲ PADĖTI

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.Mes visada pasiruošę jums.

LAIVYBOS IR PRISTATYMO LAIKAS

Mes atsiųsime produktų, į visas vietas, kur kurjeriai gali atvykti.Paprastai, produktai gali būti supakuotas, per 2-7 darbo dienas, tačiau retas kartą, ji bus pratęstas gyvulių būklė arba jūsų konkretaus užsakymo.Tranzito laikas ir pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo jūsų buvimo vietą ir kurjeriai.Pavyzdžiui, oro paštu, elementus atvyksta daugelio šalių, per 15-30 darbo dienų (pvz., JAV, Australija per 7-25 darbo dienų).Tačiau ji gali būti atidėta dėl atostogų ar nelaimingų atsitikimų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

(1)Jei produktai gavote nėra taip, kaip aprašyta, prašome siųsti mums bent 2 aiškias nuotraukas daiktų, jpg formatą rodo, kad problema per 3 dienas.Pakeitimo arba grąžinamosios išmokos yra prieinami, kai mes gauti nuotraukas.

(2)Jei elementas, kurį gavo puikiai, bet esate ne laimingas su ja, taip pat galite jį grąžinti mums arba mainų kitą.Visi grąžinamas prekes turi būti unwashed ir vėl-pardavimas, kuris yra uninfluenced.Prašome ją laikyti originalioje pakuotėje su sekimo numerį ir priežastį, dėl ją grąžina, taip pat savo užsakymą id itin atveju.

(3) Pirmiau, pirkėjai turėtų prisiimti atsakomybę grąžinimo išlaidos ir rizika.Daugiau informacijos rasite Taiji.lt grąžinimo ir keitimo politiką.

ATSILIEPIMAI

Teigiamų Atsiliepimų(5 Žvaigždučių) yra mums labai svarbus

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą, kai esate laimingas su mūsų produkto ir paslaugos.Mes stengiamės, kad atitiktų jūsų poreikius ir, jei yra bet klausimas, kuris neaišku, ar nepatenkinti praneškite mums.Mes tikimės, kad jūs galite mėgautis pirkinių čia.Mes vertiname jūsų respectation mūsų pastangų, ir mes taip pat bus ženklas jums, kaip rūšies pirkėjas iš pardavėjo atsiliepimų.

Žymos: marškinėliai vaizdo dievas, viryklė 4 blynai, druska akmens šviesa, pieštuku maišą neša, batai, lėlė 52 cm, maršrutizatorius hss metalo, smarwatch realme, batai, lėlė tommy, batai, lėlė 5 5cm.

Charakteristikos

Batai Tipas Pagrindinis
Uždaryti Tipas Nėriniai-up
Prekės Pavadinimas NOOKNAK
Pamušalas Akies
Sezonas Vasaros
Padas Medžiaga Guma
Batviršio Medžiaga Dirbtinė oda
Modelio Numeris 2029
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 39-47
Spalva juoda, gary,žalia.pridėti vilna
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Vidpadžio Medžiaga TPR
Funkcija Kvėpuojantis
Modelio Tipas Kietas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nooknak 2021 Naujas Kvėpuojantis Dilimo, Atsparumas Patogus Kelionėse Batai.laikyti Šiltai Vaikščiojimo Batai, Dydis 39-47

Nooknak 2021 Naujas Kvėpuojantis Dilimo, Atsparumas Patogus Kelionėse Batai.laikyti Šiltai Vaikščiojimo Batai, Dydis 39-47

Panašūs produktai: