Pečių Fotoaparato Krepšys, atsparus Vandeniui, Drobė Vyrų ir Moterų Kuprinė Tiesiai SLR Skaitmeninis Peties Fotoaparato Krepšys.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€53.86

-6%

€57.30

Dalintis

Apie prekę

Techninės priežiūros metodas drobė maišelis:

Kaip pratęsti gyvenimą drobės maišelį ir leiskite savo drobė maišelis su jumis ilgą laiką.

Jei maišas yra tiesiog bendras dėmių ir jokių specialių dėmes rasti, jūs turėtumėte pabandyti nenaudoti arba naudoti mažiau ploviklio.Mes galime pateikti visą paketą į vandenį, nuplaukite jį su teptuku, kaip įprasta drabužius ir nuplaukite jį.Medvilnės audiniai drobė maišelis yra lengva plauti kojas, nenaudokite ploviklių, kurių sudėtyje yra baliklio ar dienos šviesos.

Jei netyčia gauti užsispyręs riebalų, galime nuplaukite jį su plovikliu.Maišas nebuvo įsigytas už ilgą laiką, ypač kai pirmojo plovimo, jei esate bijo maišą, blukimo, galite pridėti druskos arba acto vandens, pamerkti maišelį 30 minučių, tada nuplaukite jį vandeniu, kuris yra efektyvesnis būtų išvengta blukimo.Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį, kai skalbimo, siekiant išlaikyti jaustis maišelį.

Techninės priežiūros raštuotas drobė maišelis turi būti pažymėti.Kai kurie iš fono spalvos yra balta, ir yra daug spalvų modelių, viršuje.Jei maišas nėra atkreipti dėmesį į detales, kai skalbimo, tai lengva kirsti spalva ir net šepetys modelis.Todėl, per valymu, turėtume naudoti lengvas losjonas švarus audinys, tokie kaip šampūnas ir aukso verpti.Svarbu neleisti šarminės losjonas nuo žalingų paviršiaus audinys.Rekomenduojama valykite paviršių švariu skudurėliu.

Drobė su odos gaminiai, odinis dalys negali būti valomi.Nuvalykite odą kremas.Išvengti lyginimo spaudimas, kad išvengti deformacijos.

Svarbiau yra sausas dalis vėliau.Po plovimo, wrap drobės maišelį su dideliu kiekiu popieriniai rankšluosčiai.Tai padės išvengti drobės maišelį nuo pageltimo ir išvengti kryžminio-dažymas.Kai džiovinimo, jūs galite paversti vidinis pamušalas išdžiūti, ir taip išvengti paviršiaus žalos džiovinimo metu.Drobės maišelis, rekomenduojama ne kyla į paviršių, nes kitaip jis bus lengvai išnyks arba sugadinti tekstūros drobės.

Atkreipkite dėmesį į pirmiau nurodytą informaciją, jūsų drobė maišelis gali būti naudojamas dažnai.

Žymos: vintage camera bagpack, vyrai bagpack kempingas, slr krepšys, kuprinė, fotoaparatas atsparus vandeniui, vyrai fotoaparato kuprinė, vandeniui atsparus kameros bagpack, fotoaparato m, geležinkelių fotoaparato kuprinė, xpac fotoaparato krepšys, bh fotoaparato kuprinė.

Charakteristikos

Modelio Numeris 279
Elemento Tipas Kuprinės
Talpa 20-35 L
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Lytis Unisex
Pamušalas Poliesteris
Lietaus Taip
Balansinė Sistema Oro Pagalvėlė Diržas
Technics 其它
Kuprinės Tipą Išorės Rėmas
Apdaila NĖRA
Išorinis Atvartu Kišenės
Pagrindinė Medžiaga Drobė
Uždaryti Tipas Padengti
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Modelio Tipas Kietas
Stilius derliaus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pečių Fotoaparato Krepšys, atsparus Vandeniui, Drobė Vyrų ir Moterų Kuprinė Tiesiai SLR Skaitmeninis Peties Fotoaparato Krepšys.

Pečių Fotoaparato Krepšys, atsparus Vandeniui, Drobė Vyrų ir Moterų Kuprinė Tiesiai SLR Skaitmeninis Peties Fotoaparato Krepšys.

Panašūs produktai: