GONGFENG 200pcs NAUJŲ FTTH Per Mėlyna spalva SC Optinio Pluošto Greita Jungtis Telekomunikacijų Quikck Šalto Jungtis Specialios Didmeninės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€63.64

-19%

€79.55

Dalintis

Apie prekę

GONGFENG 200pcs NAUJŲ FTTH Per Mėlyna spalva SC Optinio Pluošto Greita Jungtis Telekomunikacijų Quikck Šalto Jungtis Specialios Didmeninės

Gamintojas: GONGFENG

Spalva klasifikacija: mėlyna, juoda

Vežėjas klasė:

Modelis: Embedded PK Per optinio pluošto greitas jungtis

Įterpties nuostoliai 45db

Produkto specifikacijos: 55mmx8.9mmx7mm

Programos: optinio paskirstymo rėmas, optinio pluošto tinklo įranga, ląstelienos namuose, kabelinės TELEVIZIJOS tinklo.

Duomenų naudojimas: vidutinis insertion loss =50db

Veiklos procedūra:

1. surenkamieji pluošto

2. uodega rankovės per patalpų kabelis

3. surenkamieji guma izoliuoti laidai įdėta ir į viršų į įtaisytą optinio pluošto, norint stumtelėti lenkimo linijos.

4. paspauskite laikiklio žiedo priešais, užrakinti pluošto ir arti uodegos padengti.

5. sugriežtinti uodegos padengti ir padengti PK būsto.Baigus prisijungti.

Atnaujinti metodas:

1. atspari dulkių dangtelį ir nuimkite korpuso.

2. tiesioginio tvirtinimo žiedas, rami pluošto.

3. varžtas iš uodegos rankovės, ištraukite laidą.Atverta.

Juoda spalva

NAUJI KARŠTO PARDUOTI!!!!

Naudojimo instrukcijos

Produkto savybės:

1, struktūra ne įterptųjų vidaus skaidulų struktūrą prietaiso be įterptųjų optinio pluošto ir optinio pluošto, pasta, montavimo ir tvirtinimo, gali naudoti didinamąjį stiklą patikrinti optinių skaidulų, optinių skaidulų ryšio praradimas yra per didelis, gali išvengti situacijos.Ašinis diržo padėties nustatymo mechanizmo, tvirtinimo procesą, optinio pluošto negali judėti į priekį išilgai ašies.

2, patikimumas yra labai geras optinio pluošto tvirtinimo tvirtinimo elementai yra pagaminti iš elastinga metalo medžiagų, nėra jokių senėjimo problemos plastikiniai elementai; temperatūra turi mažai įtakos optinio pluošto įtempimo jėga; be to, vidinis įtaisas su stabdžių prarasti prietaiso mechanizmą, stabdžių vibracijos, stabdžių nuleisti veiklos rezultatai yra labai geri.

3, tęsti geras stabilumas pluošto bendro su ašinio presavimo jėga, optinių skaidulų, optinių skaidulų pabaigos skirtumas du yra beveik nulis, todėl nutrūksta ryšys dažnai yra mažiau nei mažesnė arba lygi 0.3 dB, ar net mažiau nei 0,1 dB arba mažiau, taip pat dažnai rodomi, nes nenaudojant optinių skaidulų, optinių skaidulų, pasta pasta, ten yra ne nuostolis, taršos ir senėjimo be to; stabilumą ir patikimumą pluošto tvirtinimo yra labai gera, taip pat nustato ryšys labai geras.

4 įterpties nuostoliai yra maži, nes prietaisas yra sukurtas remiantis ne įterptųjų optinio pluošto struktūra, pluoštas turi tik vieną kontaktinį tašką, todėl ryšys nuostolių, paprastai yra mažiau nei esamų pluošto greita jungtis.

5, ląstelienos greita jungtis tempimo ašinė interneto ryšys nuostolių nedaro jokios įtakos nešti tiesiai ant prietaiso, shell, keramikos pin jungtis, be įtampos, neturi įtakos pluošto sankabos efekto, todėl neturi jokios įtakos ryšio praradimo.

6, kaina yra labai maža, gamybos sąnaudų prietaisas yra mažesnė, todėl kaina yra mažesnė; ir instaliacija yra labai paprasta, beveik nėra specialių statybos įrankiai yra reikalingi, jūs galite užbaigti diegimą.Palaipsniui įgyvendinti visuotinį ląstelienos (FTTH), produktų su geros kokybės ir mažai sąnaudų privalo būti integruoti į rinką.

7, naudojimu ir priežiūra, montavimas ir priežiūra yra labai paprasta, nesvarbu, statybos darbuotojai, arba vartotojų, tiesiog paprasta instrukcija ar skaityti "diegimo instrukcijas", naudoti pluošto konstrukcijos dažniausiai naudojamos priemonės, kad užbaigti diegimą ir priežiūrą.

8, montavimas yra labai greitas, prietaisas, su specialaus optinio pluošto vadovas mechanizmas, dėvėti pluoštas yra labai greitas ir patogus, jei plikas pluošto konstrukcija, mažiau nei 10 sekundžių baigti pluošto padėties nustatymo ir tvirtinimo, įskaitant optinių kabelių užspaudimo, paprastai apie 30 sekundžių (išskyrus pluošto paruošimo laikas) gali užbaigti diegimą.

Produkto pakuotės:

KARŠTO PARDUOTI !!!!!

Žymos: šviesolaidiniai vieną režimas, dvp splicer, cutter optinio pluošto, dvigubo pluošto, kevlar žirklių, cleaver optinio pluošto, ftth įrankis, pluošto splicer, ftth rinkinys, mikrotik lauko.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas GONGFENG
Modelio Numeris PK Optinio tinklo Jungtis
Spalva Mėlyna,Juoda

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

GONGFENG 200pcs NAUJŲ FTTH Per Mėlyna spalva SC Optinio Pluošto Greita Jungtis Telekomunikacijų Quikck Šalto Jungtis Specialios Didmeninės

GONGFENG 200pcs NAUJŲ FTTH Per Mėlyna spalva SC Optinio Pluošto Greita Jungtis Telekomunikacijų Quikck Šalto Jungtis Specialios Didmeninės

Panašūs produktai: