4K Bi-Kryptimi 2.0 HDMI Kabelio Jungiklis Switcher Splitter Hub HDCP 2 1 Iš 1 Į 2 Iš dvipusis Splitter

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.21

-27%

€3.06

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. 4K rezoliucija: produktas palaiko 3D, 1080P, 4K x 2K rezoliucija ir high-definition audio".Per šį HDMI jungiklis, jūs galite mėgautis labiausiai prabangus vaizdo ir garso.

2. Plug and play): jungiklį produktas yra lengva nustatyti ir naudoti, be išorinio maitinimo reikia, tiesiog prijungti HDMI prietaisą, galite keistis signalus per 1 sekundę su vienu mygtuko paspaudimu, ir LED šviesos pasakys, kuri uostas yra aktyvus.

3. Kokybės konstrukcija: produktas naudojamas tvirtas aliuminio lydinio struktūra.HDMI dvikryptis splitter gali padėti jums prisijungti 2 HDMI šaltinių, 1 HDMI monitoriaus, arba jungtis 1 HDMI šaltinis perjungti 2 ekranai.

4. Greitas ir stabilus pavarų dėžė: 2.0 HDMI switch box gali suteikti aukšto pralaidumo 18Gbps duomenų perdavimo, įvesties ir išvesties AWG26 HDMI standartinis kabelių ilgis gali siekti 16ft, no lag, nėra vaizdo arba garso kokybės nuostolių.

Aprašymas:

Šis produktas yra HDMI jungiklis dviejų krypčių perjungiklis, suderinamas su dauguma prietaisų su standartine HDMI sąsaja, gali būti perjungtas į dvi puses, patogu ir praktiška.

Techniniai duomenys:

Dydis: 52*48.5*20 mm

Spalva: juoda

Jungtis: HDMI 2.0 Standartą Moteris

Pakuotė:

1* HDMI Bi-krypties jungiklį

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: splitee hdmi 4k, lenkimo hdmi, du kartus žibintas, automatinė įtampos switcher, splitter hdmi 4 k, atvira pusėje sijonas, hdmi xbox360, hdmi splitter, hdcp, hdmi įvesties selektorių.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas kištukas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4K Bi-Kryptimi 2.0 HDMI Kabelio Jungiklis Switcher Splitter Hub HDCP 2 1 Iš 1 Į 2 Iš dvipusis Splitter

4K Bi-Kryptimi 2.0 HDMI Kabelio Jungiklis Switcher Splitter Hub HDCP 2 1 Iš 1 Į 2 Iš dvipusis Splitter

Panašūs produktai: