LILEN Naujo Dizaino Daugiafunkcinis Didelės Talpos Mados Moterų Sankabos Krepšys Sulankstomas Piniginės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.64

-43%

€6.39

Dalintis

Apie prekę

100% visiškai Nauji, aukštos kokybės, Mes siūlome Lašas Laivybos Medžiaga: PU Spalva: Kaip nuotraukoje Dydis: 12cm * 9.5 cm * 2cm Pakuotės Turinys: 1 x Piniginės Prašome pastabos: 1, nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2, Prašome leisti šiek tiek (2cm)rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Mokėjimo

1. Geriausias būdas yra tiesioginis apmokėjimas internetu.Jei norite, kad kiti mokėjimo būdą, prašome leiskite mums žinoti prieš jums jį užsisakyti.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, Jei ne, užsakymas bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamią informaciją, pavyzdžiui, kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Pristatymas

1.We will ship iš prekių per 7 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome mums pranešti kai priėmimo tvarka)

Atsiliepimai

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: kamera dviračių 28 x1, didelis c prekės auskarai, baterija žaislai 1300mah, baterija touch pop d5, baterija tronsmart t6, baterija toshiba l15w, kamera dviračių 26x25, baterija trikampis 56v, sagė lusoso užsakymą.

Charakteristikos

Prekės Svoris 0.10kg
Dydis 12cm*9.5cm*2cm
Modelio Numeris MDL-MH143
Interjeras Kortelės Turėtojas
Apdaila NĖRA
Modelio Tipas Kietas
Piniginės Ilgis Trumpas
Elemento Aukštis 9.5cm
Elemento Tipas Piniginės
Medžiagos Sudėtis PU
Elemento Ilgio 12cm
Prekės Pavadinimas Lilen
Lytis MOTERIS
Pamušalas Sintetinės Odos
Uždaryti Tipas Hasp
Stilius Mados
Pagrindinė Medžiaga PU
Kilmės KN(Kilmės)
Piniginės Mini Piniginės
Elemento Plotis 2cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LILEN Naujo Dizaino Daugiafunkcinis Didelės Talpos Mados Moterų Sankabos Krepšys Sulankstomas Piniginės

LILEN Naujo Dizaino Daugiafunkcinis Didelės Talpos Mados Moterų Sankabos Krepšys Sulankstomas Piniginės

Panašūs produktai: