Juoda China Oficialų vakarinę Suknelę V Kaklo Spagečiai Dirželiai Trimitas Vestido de festa longo Seksualus Vakaro Suknelės, Šaliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€123.94

-24%

€165.25

Dalintis

Apie prekę

Dear Klientas:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, mes esame profesionalus vestuvių ir vakare suknelė gamykloje įsikūręs Sudžou,Kinijos didžiausia vestuvinė suknelė rinkoje.Mūsų įmonė specializuojasi šioje eilutėje daugelį metų.Ir mes turime savo profesionalūs ir patyrę kolegos.

Mūsų produktai, įskaitant , , , , , ir kt.

Juoda China Oficialų vakarinę Suknelę 2019 sexy V Kaklo Spagečiai Dirželiai Trimitas Vestido de festa longo, Vakaro Suknelės, Šaliai

100% Realių Foto , Visos Teisės Saugomos !

Spalva: Juoda ir Šampanas

16W-26W arba užsakymą pagaminti dydį, reikia papildomai mokėti 20 dolerių , pls susisiekti pardavėjas

Juoda China

Šampanas China Spalva

Daugiau suknelių galite patinka

Jei norite užsakymą , prašome pasiūlyti matavimai, kaip toliau pateikiama: (1) Krūtinė: _______coliai/cm (2) Liemuo: _______coliai/cm (3) Klubai: _______coliai/cm (4) Peties Iki Grindų (be batų): _______coliai/cm (5) petys į Petį(Pečių Plotis): _______coliai/cm (6) Aukštis : _______coliai/cm Jei suknelė turi dirželį, ar rankovėmis , mes vis dar reikia kitų dydis: (7) Armhole : _______coliai/cm (8) Bicepso: _______coliai/cm (9) Peties, kad Krūtinė: _______coliai/cm (10) Rankos/Rankovės Ilgis: _______coliai/cm (Matuoti nuo peties taško iki riešo)

Mes suprantame, kad sunku įsigyti suknelę internetu,ir mes tikrai noriu, kad būtum laimingas su jūsų pirkti.Taigi, prašome perskaityti žemiau grąžinimo politika, kruopščiai, mes galime atsisakyti grąžinti prekes, be jokių kokybės problemas.

1).Prašome susisiekti su mumis su 3 dienų (72 valandų) nuo priėmimo savo daiktus, prašome valstybės problema, kad gavo prekes ir priežastis grįžti.

2).Daiktai grąžinti, turi būti pradinės būklės, be jokių požymių, dėvėjimosi, skilimo ar kvapų.

3).Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo responsiablity.Tai yra pirkėjo responsiablity mokėti už laivybos mokestis siuntimo atgal ir keistis.

4).Tik kokybės problemų dydžio ar klaidą, mes priimame grįžta.

Skelbimas:

A :Dydis: Straipsniai, įvertinti pagal vertus, jis gali būti 1cm-3cm skiriasi.topų nuoroda tik.

B :Spalva:Visos nuotraukos yra darytos profesionalus operatorius, Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats, kaip nuotraukas matysite.

C :.Brazilija Svečiai , pateikite CPF numeris siekiant sušvelninti muitinės procedūras, ji bus reikalinga, jei jums pasirinkti pristatymas per UPS arba DHL.Rusijos Klientams , prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

D :apdorojimo metu yra apie 10-20 dienų.Mes priimame skubėti tvarka, bet, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant.Ir laivybos laikas priklauso nuo laivybos taip, kaip jums pasirinkti ( DHL/UPS/ARAMEX 3-7 darbo dienų, EMS yra 10-20 darbo dienų, epacket yra 15-60 darbo dienų).

Žymos: purkštukai luxe, cdi rinkinys cb250, lovos antklodės 56, lova idėjų įdomus, kūno pajero 1, butelis chubbi, butelis tešlą, mėlyna kūdikių, mygtukas serena.

Charakteristikos

Siluetas Trimitas / Mermaid
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Blizgučiais
Audinio Tipas SATIN
Iškirpte V-Kaklo
Proga Oficialus Vakaras
Mados Elementas derliaus
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Built-in Liemenėlė Taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Prekės Pavadinimas iLoveWedding
Modelio Numeris 60720
Traukinys Valymo Traukinio
Talėja Natūralus
Rankovės Stilius Rankovių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Juoda China Oficialų vakarinę Suknelę V Kaklo Spagečiai Dirželiai Trimitas Vestido de festa longo Seksualus Vakaro Suknelės, Šaliai

Juoda China Oficialų vakarinę Suknelę V Kaklo Spagečiai Dirželiai Trimitas Vestido de festa longo Seksualus Vakaro Suknelės, Šaliai

Panašūs produktai: