2019 7 Spalvų Šviesos PDT LED Terapija Odos Spuogai Šlakelis Šalinimas, Veido Gydymo Fotonų Grožio Mašina

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€186.84

Dalintis

Apie prekę

2019 7 Spalvų Šviesos PDT LED Terapija Odos Spuogai Šlakelis Šalinimas, Veido Gydymo Fotonų Grožio Mašina 2019 7 Spalvų Šviesos PDT LED Terapija Odos Spuogai Šlakelis Šalinimas, Veido Gydymo Fotonų Grožio Mašina Prekės PDT Veido LED Pareigos : Odos Sugriežtinimas, Pigmento Šalinimas, Spuogų Gydymas

Tipas: PDT Šviesos Terapija

Galia: 36W

G. W: 8KG

Pakuotės dydis: 45*28*10

Aprašymas

Veikimo principas

1.Teorinis pagrindas PDT led šviesos mašina

LED pasiūlyti visiškai natūrali, ne įnagininko metodas, odos atjauninimas.Nuo LED šviesos veikia ląsteles ir skatina jas gaminti naujas kolageno ir elastino bio šviesos terapija.Tyrimai patvirtina, kad tos pačios LED energijos gali būti panaudota, slopina kolageno susidarymą, manipuliuoti ilgiai, ląstelės gali būti įjungtas ir išjungtas.Geltona šviesa yra naudojamas foto atjauninimas.Mėlyna šviesa yra naudojamas spuogų gydymas.Raudona šviesa yra naudojami nuotrauka dinaminis terapija, žalia Šviesa sumažinti melanino ląstelių,sumažėjo pigmento.

2.Specialios funkcijos kalcio papildas

Kalcio papildai šviesos: Po irradiating žmogaus odos ir fotocheminis poveikis, šviesa gali paspartinti 7-dehydrocholesterol odos transformuojasi į cholekalciferolis ir toliau gerinti medžiagų apykaitos pusiausvyrą, kalcio ir fosforo jonų siekiant padidinti kaulų tankį ,išgydyti osteoporozę , chondropathy ir dysplasia ir užkirsti kelią širdies ir kraujagyslių ,endokrininės ir imuninės sistemos komplikacijų sukelia medžiagų apykaitos sutrikimas.

Tabu žmonių

1. Nėščioms moterims.

2. Žmonės su terminalo vėžiu ar ūmios ligos.

3. Žmonių, kuriems yra širdies funkcijos sutrikimas.

4. Žmonės, kurie neturi savimonės, suvokimas ar sugebėjimas laisvę.

5. Žmonės, kurie yra su vainikinių stentas, po šuntavimo, įterptųjų širdies ritmo reguliatoriaus ar implantuoto silikono protezavimas subcutaneously turėtų naudoti atsargiai.

Dėmesio dalykas

1. Naudodamiesi šiuo prietaisu, atkreipkite reguliarus darbo ir poilsio grafiko, daro atitinkamas sporto šakas, kurių šviesos dietos(ne valgyti maisto su sunkiųjų skonį).

2. Prašome išlaikyti džiaugsmingai krykštaujantys nuotaika, gerti 33% daugiau vandens nei įprastai, kai naudojant šį prietaisą.

3. Spoksoti į šviesos draudžiama, ypač mėlynos šviesos.

4. Prašome dėvėti saulės, stiklo ar akių atspalvis aksesuaras.

5. Žmonės su alerginė odos turėtų išbandyti su nedidelio pirmas.

6. Jūs turite nustoti jį, jei jausmas nemalonus naudojimo metu.

7. Prašome laikykite prietaisą toliau nuo vaikų.

8. Prašome įdėti jį vėsioje ir sausoje vietoje.

9. Nelaikykite šio prietaiso stiprių saulės spindulių, aukštos temperatūros, stipraus rūgšties ir bazės, dulkėtas aplinkybių yra draudžiama.

10. Nedirbkite su šlapia ranka.

11. Prašome laikytis saugaus atstumo tarp šio įrenginio ir kiti prietaisai.

12. Prašome naudoti džiovinti šlapiuose rankšluosčiu nuvalykite šį prietaisą.

13. Ne katastrofos, mušti, mesti ar paglostyti šį prietaisą.

14. Draudžiama įdėti varžtas saulės laidininkai į šį prietaisą.

15. Nenaudokite nėra oficiali aksesuarų dalis.

Parametras Produkto pavadinimas Optinis prietaisas, 6 šviesios Spalvos & Bangos Raudona 635nm, Mėlyna 464nm, Žalia 525nm, Violetinė 308nm, Oranžinė 610nm, 590nm Geltona Šviesos Intensyvumo Raudonos 600-650mcd, žalia 2700-3000mcd, mėlyna 350-450mcd Vardinė įtampa DC 12V Nominali galia 36W LED skaičius 220pcs Diodų skaičius 660pcs LED žibintai režimas Vieno apšvietimo režimo, Žibintai ciklo režimą, Raudonas šviesos Raudona + žalia lemputė Žalia lemputė Raudona + sidabrinė šviesiai Mėlyna šviesiai Mėlyna + žalia šviesiai Violetinė šviesiai Raudona + žalia + mėlyna šviesa Geltona šviesa Raudona + žalia + mėlyna + violetinė + geltona + oranžinė oranžinė šviesa Kalcio papildas, šviesos, jis gali naudoti atskirai, galima naudoti su kitų žibintai pačiu metu.

Prekės Informacija

RFQ

Mokėjimo

Visi daiktai turi būti sumokama per 14 dienų pabaigos liting.Tai suteikia daug laiko, kad laimėti daugiau daiktų taupyti pristatymas!

Jeigu daiktas lieka nesumokėtos 14 dienų, mes pradėsime Nemokamos Prekės procesas

Užsakymų tvarkymo laikas yra tik viena darbo diena.Po to, kai jūsų mokėjimo,mes procesą ir laivų užsakymai per 1~3 dieną.

Pristatymas

Pigiau ir greičiau, nei jūs manote!

. Mes paprastai siųsti paketus per operatyvus pristatymas(DHL, "Fedex", UPS,TTMS ir pan.) ir economicCourier, tokių kaip Kinija Paštu ir Bpost,Honkongo paštą ir kt.Greitai stebėjimo informaciją alwaystracked laiku.

. Pristatymo laikas apie 2~15 darbo dienų .

. Prekės (- ių) bus laivo tiesiai & skubiai iš Honkongo per registruotu oro sklypas per severalbusiness dienų.Valstybinės šventės & savaitgaliais neįskaičiuotos.

. Mes ne imti PVM, jokių mokesčių, bus pirkėjo atsakomybė.

Tarptautinės Pirkėjai .Prašome Atkreipti Dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Thesecharges yra pirkėjo atsakomybė.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus beprior į siūlymą/pirkti.

Grąžinimas Ir Garantijos

. Gavęs prekę per 30 dienų, bet sugedusį elementą, ne dėl to, kad netinkamai turės teisę į 1 1exchange.Mes bus atsakingas už laivybos

kaina grąžinimo ir išsiųsti pašto.

. Mes siūlome 60 dienų grąžinimo. 25% išteklių atkūrimui mokestis bus taikomas visų rūšių grąžinti pinigus.Pristatymas andhandling mokestis yra negrąžinamas.

. Mes siūlome VIENERIŲ METŲ garantija dėl unconsumable. pasilinksmink dalis kaip pagrindinį mašinos,viduje mainboardReturn ir pan,suvartojamos dalių, tokių kaip rankenos,pagalvėlės,pakeitimo

lemputės, bet stiklo gabalėliai, suvartojamos dalys, pvz., filtrų arba dėvėti padargai ir kt.netaikoma.

Žymos: 150w 5500k, led quantum, pdt, lempos sodinamoji, led fototerapija, veido led kaukė, led masker, led kaukė terapija, grožio led kaukė, led stiklo grožis.

Charakteristikos

Nominali Galia 36W
Tipas PDT Šviesos Terapija
Prašymas Spa Salonas /namų naudojimui
Funkcija Odos Sugriežtinimas, Pigmento Šalinimas, Spuogų Gydymas
Medžiaga plastikiniai
Tikslinė Sritis Veidas
Prekės Pavadinimas Magija Belle
Standartinė Įtampa 220V
led spalva 7 Spalvų PDT Led Šviesos
Maitinimo Šaltinis Elektrinis
Sertifikavimo CE

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2019 7 Spalvų Šviesos PDT LED Terapija Odos Spuogai Šlakelis Šalinimas, Veido Gydymo Fotonų Grožio Mašina

2019 7 Spalvų Šviesos PDT LED Terapija Odos Spuogai Šlakelis Šalinimas, Veido Gydymo Fotonų Grožio Mašina

Panašūs produktai: