USB Įkrovimo Veido Odos Skruberis Ultragarsinis Veido Odos Skruberis Negyvas Odos Valiklis, Veido Kėlimo Įtaisas 3 Režimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.14

-23%

€14.65

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Naujo tipo Odos Valikliu.Didelės spartos vibraciją, metalo zondas gali greitai pašalinti senėjimo įjungimo ir pabaigoje spuogai ir sraigės.Vandens gėlinimo baudą linijas, su pagalba iš esmės skysčio 8000 kartų vibracijos dažnis greitai įvadas stiprinti absorbcija vandens gėlinimo baudą linijas!

Darbo Principas: Naudoti aukšto dažnio vibracijos ultragarsu, kad vandens atomize iš karto, atomize vandens į gilius odos, pašalinti nešvarumus, ir reguliuoti pusiausvyrą vandens ir naftos, taip, kad būtų pasiektas efektas valymo porų užsikimšimas, pašalinti blackhead spuogų ir valymo odos.

Tuo pačiu metu, vadovaujant ultragarsu ir jonų, odos priežiūros produktų, tokių kaip kosmetikos sprendimas gali pasiekti dugną, kad oda efektyviau, giliau ir efektyviau nei tradiciniu būdu iš palmių glostydamas kosmetologijos priemonė, ir daugiau kompaktiškas odos, tuo pačiu metu.

Savybės:

1. Pasirinkti nerūdijančio plieno odos priežiūros tablečių.Daugiau koncentruotos energijos, daugiau odos tinka, saugus ir ne alergija.

2. Ultragarsinis valymas režimu.Naudoti su veido valikliu; Aukšto dažnio vibracijos, veiksmingai nano - žiniasklaidoje, gerinti valymo jėga.Dažnis naudojimas: 3 kartus per savaitę,3 minutes per laiką.

3. Drėkinamasis režimas.Naudoti su miltelių; Tegul odos priežiūros esmė tiesiai į dermos, skatinti absorbcijos giliai maitina odą.Vartojimo dažnumas: 1 kartą per dieną,3 minutes per laiką

4. Liftas režimas, raminantis masažas.Taikyti pertrūkiais ultragarso bangų kartu su stangrinamasis kremas ir stangrina skysčio, kad raumenys perkelti du kartus, odos elastingumą ir pagerina odos paviršiaus baudos linijos.Vartojimo dažnumas: 1 kartą per dieną,3 minutes per laiką.

5. USB įkrovimas.Lengva nešiotis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis:165*55*15.5 mm/6.5*2.17*0.61"

Svoris: 90g

Ličio baterijos talpa: 600mAh

Įkrovimo būdas: USB

Galia: 7W

Įtampa: 3.7 V

Vibracijos dažnis: 8000 kartų /min

Režimas: valymo režimas drėkinamasis režimas, kėlimo režimas.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Veido Odos Skruberis

1 X USB Įkrovimo Linija

1 X Vartotojo Vadovas

Žymos: nissan primera fotoaparatas, nissan r 35 automobilio modelį, nissan qashqai 3d skrybėlę, nissan rogue t32 logotipas, "nissan" qi automobilinis įkroviklis, "nissan", "safari" y61 kilimėlis, nissan silikono coque, "nissan rogue" europa 2020 " led, stalinės lempos drugelis.

Charakteristikos

Režimas valymo režimas drėkinamasis režimas
Dydis 16.5*5.5*1.55cm
Modelio Numeris veido odos skruberis
Įkrovimo režimas USB
Tipas Veido Odos Valymo Valymo Prietaisas
Kilmės KN(Kilmės)
svoris 90g
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Ličio baterijos talpa 600mAh
Prekės Pavadinimas Kemei

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

USB Įkrovimo Veido Odos Skruberis Ultragarsinis Veido Odos Skruberis Negyvas Odos Valiklis, Veido Kėlimo Įtaisas 3 Režimas

USB Įkrovimo Veido Odos Skruberis Ultragarsinis Veido Odos Skruberis Negyvas Odos Valiklis, Veido Kėlimo Įtaisas 3 Režimas

Panašūs produktai: