LED Prabangūs Krištolo, Lubų šviestuvai, Lempos Spalvinga Lemputė 5W Flush Mount dėl Prieškambario, Miegamojo, Virtuvės Dekoro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.77

-14%

€18.55

Dalintis

Apie prekę

LED Prabangūs Krištolo, Lubų šviestuvai, Lempos Spalvinga Lemputė 5W Flush Mount dėl Prieškambario, Miegamojo, Virtuvės Dekoro Aprašymas:

Tipas: Flush Mount

Savybės: Mini Stilius

Stilius: Modernaus/Šiuolaikinio

Siūloma Patalpa Tinka: Praėjimų, Koridoriaus, Prieškambario, Baras, Laiptines

Produkto Matmenys: 20 X 7cm /7.87 X 2.76 D * H)

Galia: 5W

Medžiaga: Krištolas, Akrilo, Nerūdijančio Plieno

Darbinė Įtampa: 220V

tarnavimo laikas: 50000 valandų

Šviesos Spalva: Daugiausia warm white, su spalvinga žiburiai

Grynasis svoris: 450g

Įrengimas: Abu paviršiumi, diegimo ar paslėpti įrenginiai yra GERAI, bet potinkinė instaliacija turi atvirą skylę 10,5 cm.

Paketas apima:

1 * LED Lubų šviestuvas

1 * Pakavimo Dėžutė

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas ir išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

1.Galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", QIWI, Maestro ir banko pavedimu.ect.Visi mokėjimai atliekami Taiji.lt yra tvarkomi Alipay.

2.Mokėjimo ir kaina neįeina vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokesčių.

3. Pateikite specialių pageidavimų(vertė deklaracija ir pan.)

3. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo prekę nėra apmokestinamas nuo importo, Kiekvieno sklypo bus deklaruota vertė mažiau nei $20 ,jei jums reikia mums mažesnis pripažinti vertę,prašome palikti žinutę užsakymo formoje.Jei paskirties muitinės įstaiga nustato, kad pakuotės reikia imti ir mokesčiai, prašome sumokėti mokesčius ir į vietos papročius.

5.Jei turite kokių klausimų mokėjimo, jūs galite susisiekti su Taiji.lt internetu klientų aptarnavimas.

spauskite ant

Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra sandėlyje,užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Taiji.lt.Tačiau iškilus karšto produktai yra laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.

Nemokamas pristatymas Kinija post paprastai trunka 15-60days,ir tai užtrunka dar ilgiau, kai kurių nuotolinio šalių,tokių kaip Brazilija,Čilė,Sirijoje ir t.t., gal reikia 90days.Prašome būti kantriems, jei jums nereikia gauti prekes.

Mes esame oficialus parduotuvė Taiji.lt,visi mūsų produktą mūsų parduotuvėje yra 100% originalios,ir mes patikrinti prekių atidžiai prieš išsiuntimą ir mes stengiamės, įsitikinkite, kad prekės yra geros.

Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, pardavėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad baigtas (kai paspausite "Patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpis) ir atgauti visą sumą.Grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs.Arba, jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Mes, priklauso nuo jūsų pasitenkinimas į sėkmę, todėl jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,jei esate patenkintas savo pirkiniu,prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir mes taip pat paliks teigiamą peržiūrą, jums taip pat.

Jei jums nėra patenkintas savo produkto, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus,tikimės, kad jūsų gali turėti gerą prekybos patirtį.

Žymos: lubų koridoriaus lempa, lubų lempa virtuvėje, directable lubų šviesos, virtuvės mados žibintai led, prieškambario lempos, kampas lubų šviesos, virtuvės apšvietimas touch, lubų šviesos žibintai, lubų lempa mažas, lašas šviesos virtuvė.

Charakteristikos

Maitinimo Šaltinis DC
Prekės Pavadinimas Eycocci
Stilius ART DECO
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos šaltinių skaičius 6
Savybės Flush Mount
Sertifikavimo ce
Korpuso Medžiaga Crystal
Naudojimas ATOSTOGŲ
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Technics Graviruotas
Yra Pritemdomi No
Jungiklio Tipas NĖRA
Medžiaga Crystal
Apdaila NĖRA
Prašymas Valgomasis
Garantija 1 metai
Įtampa 220V
Pagrindo Tipas Pleišto
Apšvietimo Srityje 3-5square metrų
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Modelio Numeris luminaria
Šviesos Šaltinis LED Lemputės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LED Prabangūs Krištolo, Lubų šviestuvai, Lempos Spalvinga Lemputė 5W Flush Mount dėl Prieškambario, Miegamojo, Virtuvės Dekoro

LED Prabangūs Krištolo, Lubų šviestuvai, Lempos Spalvinga Lemputė 5W Flush Mount dėl Prieškambario, Miegamojo, Virtuvės Dekoro

Panašūs produktai: