38 Vnt Automobilių Apdailos Šalinimo Įrankių Rinkiniai Interjero Skydo Duris, o Radijo Remontas, Modifikacija, Smalsauti Juosta Nustatytas Saugojimo Krepšys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.89

-18%

€29.14

Dalintis

Apie prekę

38 Vnt Automobilių Apdailos Šalinimo Įrankių Rinkiniai Interjero Skydo Duris, o Radijo Remontas, Modifikacija, Smalsauti Juosta Nustatytas Saugojimo Krepšys

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Keli Naudoja: 38 Vnt. įvairių rūšių apdailos įrankiai, puikiai demontavimas vidinis skydas, prietaisų skydelis, garso kontrolės srityje, automobilių terminalo linija extractor, ir kiti interjero aksesuarai.

Nekenksmingas ir Saugus: Didelis kietumas jėgą kišti nosį į viršų plokštės ir pop atidaryti skydelis atraminių kaiščių, anti-įbrėžimų, nekenksmingas automobilių dažai, ir neardomieji automobilių modifikacijos.Tinka beveik visų tipų automobilių modifikacijų.

Energijos ir Laiko Taupymas: Ergonomiškas ir lengvas dizainas, lengvas, kišeninis, kai įvairių interjero ir eksterjero automobilių apdailos, veiksmingiau ir pastangų taupyti.

Patogus ir Nešiojamieji: Specialiai pritaikytą įrankį maišą saugo jas ir padeda jums pakuotės lengvai juos į savo automobilį be padaryti netvarką.

Daugkartinio naudojimo

Automobilio stereo šalinimo įrankių komplektą įeina smalsauti barų, kabliai, plieno strypai, ir tt.tai gali padėti nuimti išjungti automobilio žemėlapis šviesos ir skliautas šviesos apima.Jie gali būti pritaikoma įvairioms progoms, pavyzdžiui, automobilių signalizacijos, ragų, skaičius plokštės, vaizdo kameros, motoroleris plokštės, motociklų ir t. t.Jūs galite naudoti juos namuose, garaže, ir DIY projektų.

Atlikti Maišelis

su aukštos elastinga ir patvari oksfordo audinio su užtrauktuku saugojimo maišelį laikyti šių smalsauti įrankiai, gerai organizuota, kiekvienas aksesuaras turi fiksuotą poziciją, nesijaudinkite apie sunku rasti arba juos prarasti.

Nekenksmingas Automobilį

nebus pertraukos arba lenkimo kaip bendros ABS viena, vidutinio kreivė dizainu be aštrių, anti-įbrėžimų ir nekenksmingas automobilių dažai visas keitimo procesas.

spalva:mėlyna

Medžiagos:Metalas + PP

Pakuotės Turinys:

11 * vidaus apdailos ardyti, įrankiai

11 * automobilio galinių šalinimo įrankiai

4 * stereo šalinimo įrankiai

4 * perkraustymo laužtuvas

4 * alyvos sandariklis šalinimo kabliukai

2 * atleiskite įrankiai

1 * apdaila įrašo pašalinimas tiekėjas

1 * lipdukas grandiklis

1 * nešiojamų saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: automobilių pertraukos įrankis, nustatyti duobute įrankiai, skydo įrankio sienos, fm radijo rinkinys, byla dėl telefono garbę 7a pro skaidrų, automobilių šalinimo įrankį, skoda, atidarymo smalsių įrankiai, automobilių interjero apdaila valiklis, "pasidaryk pats" rinkinys radijas, e90 vidaus apdailos nuėmimas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

38 Vnt Automobilių Apdailos Šalinimo Įrankių Rinkiniai Interjero Skydo Duris, o Radijo Remontas, Modifikacija, Smalsauti Juosta Nustatytas Saugojimo Krepšys

38 Vnt Automobilių Apdailos Šalinimo Įrankių Rinkiniai Interjero Skydo Duris, o Radijo Remontas, Modifikacija, Smalsauti Juosta Nustatytas Saugojimo Krepšys

Panašūs produktai: