Amerikietiško stiliaus medžio valgomojo kėdė restoranas valgomojo kėdės šiuolaikinės paprastas valgomasis odos kėdė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€69.75

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas Amerikietiško stiliaus medžio valgomojo kėdė restoranas valgomojo kėdės šiuolaikinės paprastas valgomasis odos kėdė prekės Aprašymas PREKĖS PAVADINIMAS Amerikietiško stiliaus medžio valgomojo kėdė restoranas valgomojo kėdės šiuolaikinės paprastas valgomasis odos kėdė art. - NR. SF-209 TIPO Kėdės, Valgomojo Kėdės, Medinės Kėdės, Odinės Kėdės Gabalas 1 vnt MEDŽIAGOS, Odos, Medienos Dydis 490*470*940MM SPALVOS balta arba smėlio spalvos arba juodos arba rudos arba kitų ir pan.OEM paslaugos: teikiamos Stiliaus gyvenamojo kambario baldai

Valgomojo baldai

Restoranas, Valgomasis Kėdė Pakavimo 1)1 gabalas yra supakuota vieną kartono dėžutėje.yra kietųjų putų profect viduje arba pagal klientų reikalavimus

2)Carton Logotipo dizainas: Jei jūsų užsakymas virš 1x20 pėdų konteineryje,logotipu, gali būti, atsižvelgiant į jūsų prašymą.

3)Jei užsakymo kiekis yra mažiau nei 1x20 pėdų konteineryje,mums reikia jūsų laivybos ženklų ir klijuoti ant kartono dėžutėje.

4)Gali būti supakuoti pagal kartoninė dėžutė ir medinis rėmas pagal kliento poreikius

Detalius Vaizdus Detalius Vaizdus ----- Amerikietiško stiliaus medžio valgomojo kėdė restoranas valgomojo kėdės šiuolaikinės paprastas valgomasis odos kėdė ----- DĖL MEILĖS IR GROŽIO , prašome pastebėti, kad : mes Carolf Baldai Ne siekti prabangaus grožio, bet džiaugsmas, nebūtinai gražus

Netęsti tendencija-Jungtinės valstijos, tačiau įsitikinę, nebūtinai gražus

Aš negaliu apibrėžti Jungtinės amerikos valstijos, bet aš žinau, kad ten turi būti gražus meilės.Amerikietiško stiliaus medžio valgomojo kėdė restoranas valgomojo kėdės šiuolaikinės paprastas valgomasis odos kėdė Atitikimo Valgomojo stalo rinkinys Privalumai:

Modernus dizainas, mada, stilius, aukštos kokybės ir pakavimo būdas, stiprus, kartoninė pakuotė, patraukli kaina, laiku pateikti.

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakavimo Informacija:

Eksporto standartinė pakuotė: kartoninė pakavimo

1. Įpakavimas : 2VNT/CTN

Pristatymo Išsamiai:

TT/20~30 dienų, kai gavo savo indėlių Pastaba:Mes laivas jūra : Mes tik laivas, krovinių gabenimas jūra ,dokumento krovinių siunčia DHL Paprastai, mes galėtų pristatyti prekes per 21 dienų ir jums būtų gauti prekes vertus 45-65 dienų visiškai,po to, kai jūs mokate mums.Laivybos išlaidos (iš Kinijos į artimiausią jūrų uostas) : 1)rimties ir atramos uostą :Guangzhou ar Shenzhen į artimiausią jūrų uosto, 2)pristatymo kaina :CIF 270 $ viso / pagrindinis gabalas žemės, savo šalies 3) mūsų kainos yra ne inlcuding mokesčių ,muitinės formalumų ,vietinės rinkliavos . 4)durų iki durų paslauga ,prašome susisiekti su pardavėju prieš užsakymas,kainos yra skirtingos .(mes galime padaryti, nuo durų iki durų šalis :Amerika ,Australija ,Kanada ,Azijos,Rusijos ,europos Šalių).

5) Kai užsakymą be komunikacijos, mes turime teisę, pasirūpinti, pristatymas, prašome atkreipti dėmesį。

Mūsų Paslaugos

> Kai jums susisiekti su mumis per Taiji.lt pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jums 12hours.

> Jei turite kokių nors klausimų, Plz pasakykite mūsų pardavimai, jie padės jums insolve klausimus mūsų geriausią.

> Daugiau informacijos apie šį ar bet kurį iš mūsų daiktų, prašome nedvejodami rašykite mums bet kuriuo metu.Atsiliepimai

> Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums ir mes laukiame jūsų pastabų.

> Jeigu ką daryti negerai, ir leidžia būti sąžiningas kartais jie padaryti, esame atviri ir sąžiningi, ir bus visada darome viską, kad įdėti ją į dešinę.

> Mes branginame mūsų klientus ir klientų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias prioritetas.

> Mes padarysime viską, kad teikti aukščiausios klasės paslaugas savo klientams.

> Jei dėl kokių nors nenumatytų priežasčių mūsų klientas nėra patenkintas savo produktą ar paslaugą, arba dėl kitų priežasčių, prašome susisiekti su mumis per Taiji.lt žinutę ir mes padarysime viską, kad išspręsti problemą.

> Taigi, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, atveju bet koks nepasitenkinimas.

> Mes padarysime viską, kad išnaikinti sukelti nepasitenkinimą.

Žymos: fondo valgomojo kėdės, aksomo kėdės, atsilenkiančios sėdynės, dizaino sofa, valgomojo kėdė parduotuvė, žalia lengva kėdė, veliūras aksomo kėdės, kėdė iš medžio masyvo, amerikos valgomojo kėdės, deco tapetai.

Charakteristikos

Konkrečias Naudojimo Valgomojo Kėdės
Rinkinys Tipas No
Produkto pavadinimas Amerikietiško stiliaus medžio valgomojo kėdės, restoranas, moderni valgomojo kėdės.
PREK.KOD 1
Pagrindinė Medžiaga Sintetinės Odos, Medienos
Išvaizda Modernus
Atlošo Aukštis <125mm->800mm
Tipas Valgomojo Baldai
Stilius Modernaus Minimalistinio
Kilmės vieta Kinija
Yra Sukiojamomis No
Dydis 49*47*94cm
Modelio Numeris SF-209
Naudojimas Valgomasis, gyvenamasis kambarys, viešbutis
Su Turėklai No
Spalva baltos arba smėlio spalvos arba juodos ir kt.
Medžiaga Medinės
Sulankstyti No
Bendro Naudojimo Namų Baldai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Amerikietiško stiliaus medžio valgomojo kėdė restoranas valgomojo kėdės šiuolaikinės paprastas valgomasis odos kėdė

Amerikietiško stiliaus medžio valgomojo kėdė restoranas valgomojo kėdės šiuolaikinės paprastas valgomasis odos kėdė

Panašūs produktai: