Juodas Stiklas Pentagono Geometrinis Terariumai Konteinerių Palangės Dekoro Vazonas Balkonas Sodinamoji "Pasidaryk Pats" Display Box (Be Augalų)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.25

-29%

€21.48

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Modernus stilius ir klasikinis, elegancija gali būti ir jūsų, kai jūs darote tai puikus meninio stiklo kubo dalisjūsų namo ar kiemo

Tai terariumai yra puikus sausrai atsparias augalų, pavyzdžiui, kaktusai, oras-augalų, ir succulents į samanų ir paparčių tai yra būtinybė žalumos mėgėjai.

Parodyti savo kūrybiškumą, naudodami šį geometrinis terariumai, kaip arbata šviesos arba votive žvakės laikiklis.

Taip, briaunuotas skirtumas, tai sukuria unikalią vaizdo ir puikus oro augalų terariumai aplinkai, augalams klestėti ir žvakės mirgėti.Variantų yra begalinis, kaip ir jūsų iination.

Į terariumai yra pagamintas iš itin aišku, natrio ir kalcio stiklo, (Augalų ir apdailos nėra komplekte).

Pentagonas Rutulio Formos Goemetric Terariumai (Juoda, Vidutinio Dydžio) rodyti Kaktusai ir Succulents

1. Modernus stilius ir klasikinis, elegancija gali būti ir jūsų, kai jūs darote tai puikus meninio stiklo kubo dalis jūsų namų ar kiemo.

2. Puikus papildymas liesti akį traukiantis stilius savo mažųjų vazoninių augalų ar rodo off mėgstamas atmintį naujai ir stilingai.

3. Idealus dydis paparčių, samanų, sultingi, airplants, kaktusai ar kiti augalai su lengva palaikyti.

4. Idealiai tinka vizualiai palūkanų pridedant ir nuostabus kaip housewarming ar dovana.

5. Pagaminta iš ultra clear natrio ir kalcio stiklo.

6. Lengvai patekti atidarymo pateikimo elementus viduje.Atkreipkite dėmesį: Geometrinis terariumai TIK, su dekoratyviniu pelėda įtraukti.

Medžiaga: stiklas, juodas rėmas pagamintas iš vario, litavimo medžiagos, 99.9% alavo ( Tai yra draugiškos aplinkai ir Švinas (Pb)

Žymos: pakabinti vaza, skaidraus stiklo vaza, gėlių stiklo, dekoro terariumai, geometrinis terariumai, augalų terariumai, kamuolys stiklo vaza, stiklo vaza sienos, gėlių terariumai, gėlių stiklo vaza.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Juodas Stiklas Pentagono Geometrinis Terariumai Konteinerių Palangės Dekoro Vazonas Balkonas Sodinamoji

Juodas Stiklas Pentagono Geometrinis Terariumai Konteinerių Palangės Dekoro Vazonas Balkonas Sodinamoji "Pasidaryk Pats" Display Box (Be Augalų)

Panašūs produktai: