Naudoti Ps4 Atgal Klavišą " Plėstuvo Naudojami Ps4 Atgal Įrašą Rankena, Raktas Custom Žemėlapių Turbo Sprogo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.69

-14%

€10.22

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Programavimo funkcija parametrai:

1. Ilgai paspauskite SET mygtuką 2 sekundes, ╳ atitinkama kontrolinė lemputė greitai (4HZ), tada trumpas paspauskite M1 arba M2 mygtuką, LED lemputės pradės mirksėti lėtai ekrane atitinkama funkcija

2. Tada paspauskite SET mygtuką atitinkama funkcija bus priskirti prie M1/2; pvz.: įvedus į programavimo režimą, paspauskite M1 mygtuką, kad būtų rodomas LED R1, ir tada paspauskite SET mygtuką, LED R1 Virsta ilgosios šviesos, M1 funkcija yra R1; jeigu programavimo M2, tai yra panašus į pirmiau. 10 Led yra naudojamas kaip pagrindinė funkcija rodikliai nurodyti funkcija programavimo raktai, o iki 2 LED lemputės.

Programavimo mygtuką, atminties funkcija:1. Įdėkite atgal klavišą " plėstuvas, į rankenėlę, jei M1/2 neturi funkciją, LED1 mirksi lėtai (2HZ) 3 sekundes ir tada išeina, ilgai paspauskite SET mygtuką, norėdami patekti į programavimo režimą, ir tada LED1 mirkteli;

2. Jei M1/2 įsiminė paskutinis programavimo funkcija, atitinkamą LED bus.Ankstesniais programavimo funkcija yra išsaugoti tada, kai yra išjungtas; ankstesnio programavimo funkcija yra vis dar išlaikė kai rankena yra įdėta, ir vėl gamykliniai nėra programavimo funkcija.

Suderinama Su PS4 Belaidį Valdiklį.

Nauja Kokybė.

Individualų asmeninį mygtukų konfigūracija.

Įvairių įmonių prisitaikyti prie įvairių žaidimų.

Turbo funkcija parametrai:

1. Paspauskite ir laikykite paspaudę funkcinį mygtuką, ir "Turbo" mygtuką, tuo pačiu metu, funkcija, mygtukas turi Turbo sprogo funkcija;

2. Paspauskite aukščiau, klavišų kombinacija vėl atšaukti Turbo funkcija klavišą.Jei Turbo funkcija yra nustatyti, paspaudus mygtuką, LED atitinkamą funkciją, mirkteli (4HZ).

Suderinamos Prekės/Modelis: Sony

Modelis: už PLAYSTATION4

Modelio Numeris: PS4 žaidimų pulto Mygtukas "Atgal" Tvirtinimo

Suderinama: Už PS4 Valdytojas

Tipas: Irklai

spalva:Juoda

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 x PS4 atgal klavišą " plėstuvo

1 x anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Taiji.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Taiji.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: karoliai klounas, polo moterų ralf, plieno atveju jungas, raundas rinkinys robotas, karoliai moneta, unika grąžtas, karoliai sapana, penice silikono, karoliai mirana.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Prekės Pavadinimas SODIAL

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naudoti Ps4 Atgal Klavišą

Naudoti Ps4 Atgal Klavišą " Plėstuvo Naudojami Ps4 Atgal Įrašą Rankena, Raktas Custom Žemėlapių Turbo Sprogo

Panašūs produktai: