Fineblue F-V3 Verslo "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Teleskopinio Tipo Apykakle Įrašą HD Garso Ausines su Mic ryšio laisvų rankų įrangą bagažo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.79

-24%

€14.38

Dalintis

Apie prekę

Apie šią prekę

【Ištraukiama Bluetooth " laisvų Rankų įranga】Valdymo laidas su mygtuku; kabelinė nemokamai iš tangling, Jūs galite įdėti ją į kišenę ar maišelį su kitų nedidelių objektų be bałagan arba įrašą į savo audiniu.

【Laisvų rankų įrangą Belaidžiu Ausinių】Šios "Bluetooth" Ausinės leidžia jums palikti savo telefono ir rinkiniai, jūsų rankos lieka laisvos, dėl kitų dalykų, bet ne praleisti bet skambutį.

【Įrašą APIE "Bluetooth" Ausinių】Apykaklės įrašas ir lanksčios traukiant dizainas yra ne įlinkti už rėmelio ir ne skaldyti, kuri yra nurodyta tvarka.Tai patogu klipas pagal jūsų apykaklės ir lengvai atlikti.

【Sumažinti triukšmo ir Kristalų Skamba】built-in HD mikrofonas su pažangios triukšmo mažinimo technologija siūlo crystal clear garso ir natūralų garsą, leidžia jums mėgautis aukštos kokybės muzika ir aiškiai telefono skambučius kur.

【Multi Applycations】Vieną ausyje "bluetooth" laisvų rankų įranga pateikti aiškiai counds.Patogumą dėvėti, geros Automobilių vairuotojai , verslininkai, suderinama gerai dauguma prietaisu su "bluetooth" funkcijos.

Žymos: golfo vadovas, "bluetooth" headfree, audio technica mic, belaidžio awei, atrakcija "bluetooth" ausinės, remax rm, "bluetooth" apykaklės rankų įranga, bose oe2, t09, "bluetooth" išgirsti.

Charakteristikos

Garso Valdymas No
Vocalism Principas Dinamiškas
Komunikacijos Belaidžio
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Atsparus vandeniui No
Yra bevielis Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Bendra Ausinių
Jungtys NĖRA
Parama Atminties Kortelės No
Jautrumas 120±3dBdB
Linijos Ilgis 0,3 mm
Stilius Ausies Kabliuko
Prekės Pavadinimas FineBlue
Su Mikrofonu Taip
Atsparumas 32ΩΩ
Modelio Numeris FineBlue FV3

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Fineblue F-V3 Verslo

Fineblue F-V3 Verslo "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Teleskopinio Tipo Apykakle Įrašą HD Garso Ausines su Mic ryšio laisvų rankų įrangą bagažo

Panašūs produktai: