Augintiniai Katė Spynos Pet LED Šviesos 5X Didinamojo stiklo Nagų Žoliapjovės Profesinės šunelis Cutter Kačių ir Šunų Nagų Clipper naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.17

-32%

€10.70

Dalintis

Apie prekę

Augintiniai Katė Spynos Pet LED Šviesos 5X Didinamojo stiklo Nagų Žoliapjovės Profesinės šunelis Cutter Kačių ir Šunų Nagų Clipper naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo už dropshipping

Ypatybė:

1.Nagų Žirklės su LED šviesa ir Didinimo Veidrodis esures, kad jūs galite sumažinti savo augintinio nagai, nerizikuojant susižaloti arba diskomfortą, kad jūsų augintinė.Šviesus super LED lemputė reiškia, jūs galite pamatyti, kur tiksliai turite sumažinti.Ji taip pat turi nagų trapper, taigi jums nereikės valyti nagus apipjaustymas nuo grindų ir nuo jūsų drabužių.Aštrūs ašmenys taip pat yra labai patvarus.

2.5 x magnififation veidrodis, todėl jūs galite matyti daiktus iš arti, ir sumažinti riziką, pjovimo per giliai

3.Non-slip srip lengva tvarkyti

4.Nagų Ilgio vadovas kartu nagų dulkėms vėl sumažinti rizikos pjovimo per daug off

5.Itin aštrių peiliukų wiill likti sharp metų

6.Puikus Qualit

Paketų Sąrašo:

1X Nagų Clipper

Atsiliepimai:

1) Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2) Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Apmokėjimas:

1) Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo, ir visą savo apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas.

2) Mokėjimo yra išleista tik po to, kai jūs patvirtinti pristatymas.

Pristatymas Punktas:

1) Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje Kinija paštu, oro paštu , EMS,arba DHL.

2) Laivybos Kinija paštu, oro paštu(svoris yra iki 2 KG )yra nemokamai, dažniausiai trunka 10-30 dienų atvykti.Pristatymas per EMS ,DHL (didelis užsakymą arba svoris yra daugiau kaip 2 kg), bus imamas laivybos mokestis.Tai trunka 5-7days atvykti.Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

3) Jūsų prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrinti mokėjimo per 24 valandas.Į rankas data yra 5-7 darbo dienas.

4) Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, Prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

Susisiekite su mumis:

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus TradeManager (nario ID ) arba paliekant pranešimus.

2) Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia ir susidraugauti su jumis.Dėkojame už jūsų paramą!Have a nice day!

Žymos: šiuolaikinės plafon, snapchat, katė cutter, lemputė puodą, lubų lempa, medinis led, salė kambario aksesuarai, lai, letena cutter, cutter nagų pet, sumažinti šunų nagų.

Charakteristikos

Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Elemento Tipas Nailclippers
Pet Products šunelis nagų šlifavimo
nagų kirpimo mašinėlės šunims nagų prekių tiekimo specialistų
Tipas Šunys
dropshipping Drop laivyba
Prekės Pavadinimas KIMHOME PET
kačių nagų clipper dieren benodigheden hond
augintiniai šukavimas šuo groomings
Kilmės KN(Kilmės)
Šuo Grooming šunų nagų malūnėlis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Augintiniai Katė Spynos Pet LED Šviesos 5X Didinamojo stiklo Nagų Žoliapjovės Profesinės šunelis Cutter Kačių ir Šunų Nagų Clipper naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo

Augintiniai Katė Spynos Pet LED Šviesos 5X Didinamojo stiklo Nagų Žoliapjovės Profesinės šunelis Cutter Kačių ir Šunų Nagų Clipper naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo

Panašūs produktai: