Vestidos De Novia Casamento Valtis Kaklo Nėrinių Undinė Vestuvių Suknelės Valymo Traukinio Vestuvinės Suknelės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€104.11

-36%

€165.25

Dalintis

Apie prekę

KAIP IŠMATUOTI:

Dydžių Lentelė:

Spalvų Paletė:

PASTABA:

A : Tai suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, jewelley,pirštinės, šydą ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!!!

B : Nuo kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

C: Tai labai normalu, kad 1 colio matavimo paklaida tarp dydžių jūs pateikiate ir dydžių suknelė jums bus gauti.Tokia klaida negali būti priimtas bet kuriuo grąžinimo ar mainų.

D : Suknelė Gali Būti Pagaminti pagal Užsakymą, Dydis, Spalva (be Papildomų Išlaidų) .Ši suknelė gali būti pagal užsakymą pagaminti pagal jūsų matavimai.Jei jūsų matavimai yra labai toli nuo mano dydžio diagramos, mes esame laimingi, kad suknelė pagal jūsų matavimai, kaip ilgai, kaip jūs sutinkate, kad galutinis keitimas gali būti reikalingi geriausiai tinka.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.

Mokėjimo

A. PLS spauskite "Pirkti Dabar" mygtuką, kai jūs įdėti užsakymą, tada jis padės jums užbaigti mokėjimo nors galite palikti pranešimą dėl matavimai, spalvą ir kitus duomenis jūs manote, kad yra svarbu.

B. sąlyginio Deponavimo yra NEMOKAMA, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista tiekėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.

C. šiuo Metu galite atsiskaityti naudodamiesi 1) Kredito Kortelė 2) Banko pavedimu 3)Western Union, 4)Kiti Metodai, remiamos Taiji.lt pavyzdžiui, Maestro, Qiwi Piniginės ,Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Taiji.lt ateityje.

Pakuotė: Mūsų produktai yra supakuotas vandeniui atsparus maišelis.Arba, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas, tiesiog pasakykite mums, mes paketą pagal savo poreikį.

Draudimo ir pagal Užsakymą: Pirkėjai yra atsakingas už visos draudimo reikėjo, ir jokių mokesčių ar muitų apmokestinti savo šalyje.

DUK

1.kas tvarkymo laikas užsakymą?

Paprastai tai trunka 10-15 dienų suknelė turi būti paruoštas pristatymas užtrunka daugiau 7 dienų, jei suknelė yra Siuvinėti ar Sunkiųjų Zawalcowany .Jei jums reikia skubiai, Kreipkitės į mus pirmą kartą, mes galime skubėti jūsų užsakymą.

2.Kiek laiko užtrunka laivybos laikas?

A:EMS laivybos laikas apie 5-10 dienų.EMS yra stiprumo šalių,tokių kaip JAV, Kanada,Australija,Rusija,Singapūras,UK,Prancūzija,Nyderlandai,Švedija,Vokietija,Japonija,Fenland,Graikija.Jei jums nėra šiose šalyse, jums būtų geriau pasirinkti kitų laivybos kompanija.

B: TNT ar DHL yra stiprumas, daugelyje šalių visame pasaulyje, bet laivybos kaina būtų šiek tiek didesnė nei AVS.Laivybos laikas paprastai būna apie 3-5 darbo dienas.

3.Ar jums siūlome pagal užsakymą pagaminti paslauga?

Taip,mes.mes galime padaryti suknelę pagal jūsų matavimai, kaip ilgai, kaip jūs sutinkate, kad galutinis keitimas gali būti reikalingi geriausiai tinka.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.

4.Mes galime pasirinko kitą spalvą suknelė (dizainas)?

Taip,visos spalvos rodomos mūsų padėklų neprivaloma jums.PLS pasakykite mums, spalvos pavadinimas arba spalvų skaičius iš mūsų diagramos,tada mes galime padaryti suknelė, spalva jums labiau patinka.

5.Jei aš (mes) atsiųsti keletą nuotraukų parodyti, kad dizainas,jūs galite padaryti jį man(mums) ?

Taip,mes galime padaryti suknelė pagal nuotraukas galite atsiųsti mums.Tu geriau siųsti mums didelės raiškos nuotraukų su skirtingomis nuomonėmis,kad galime padaryti tai, ką jūs tikėtis.

6.kas pasinaudoti savo produktus?

Kokybė: mes turime 10 metų patirtį, todėl vestuvių suknelė,vakarinę suknelę,promenadzie suknelė.Duomenys, pvz., stiprus, liemenė ir visiškai pamušalu.

Paslaugos:Mes siūlome užsakymą paslauga be papildomo mokesčio iš pirkėjų.Mes esame kompanija intergret projektavimas,gamyba,prekyba,galime pasiūlyti jums geriausią kainos ir po paslauga .PLS pamatyti mūsų grąžinimo politika žemiau.

Grąžinimo Politika

Užsakymo Atšaukimas

Mes suprantame, kad užsakant suknelę už jūsų ypatinga proga yra svarbi įmonei ir mūsų panaikinimo politika buvo sukurta turint tai omenyje.Tačiau, svarbu pažymėti, kad mūsų suknelės, pagaminti pagal užsakymą, ir dar kūrimo procesą pradėjo medžiagos negali būti naudojamos pakartotinai.Geros naujienos yra tai, kad po pateikiant užsakymą, dar yra laiko apsispręsti.Prašome kreiptis į mūsų panaikinimo politika žemiau detales.

Mūsų Atšaukimo Politika

1.Užsakymus atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą.

2.Užsakymus atšaukti 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

3.Užsakymus atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

4.Kai užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

1.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

2.Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

Žymos: suknelė prom trumpas, EMIQIAN, suknelė suknelė, suknelė smaragdas žalia vakaras, suknelė prom, dress satino žalia, dress satino, 2021 wed suknelė, dubajus vakare gown, promenadzie suknelė.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas EMIQIAN
Iškirpte Scoop
Pamušalas kaulų su paslėptų krūtinė parama
Kategorijos vestuvinė suknelė
Atgal Dizainu užtrauktukas
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Siluetas Mermaid/Trimitas
Rankovės Stilius bakas
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Prašymas Vestuvės
Kilmės vieta Kinijos Suzhou
Modelio Numeris G2026
Apdaila Appliques
Nėščioms Moterims, No
Talėja Sumažėjo
Tikrasis Vaizdai Taip
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Built-in Liemenėlė Taip
Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vestidos De Novia Casamento Valtis Kaklo Nėrinių Undinė Vestuvių Suknelės Valymo Traukinio Vestuvinės Suknelės

Vestidos De Novia Casamento Valtis Kaklo Nėrinių Undinė Vestuvių Suknelės Valymo Traukinio Vestuvinės Suknelės

Panašūs produktai: