Lovos Staliukas Nešiojamas Kompiuteris Lentelė Miegamasis Su Stalas Tingus, Kad Stalas Sulankstomas Kolegijos Studentų Bendrabutis Artefaktas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€31.55

-29%

€45.07

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Didelės Talpos: lentelė tinka 17-colių nešiojamieji kompiuteriai.Kai jums yra kovoja su namų darbus, yra pakankamai vietos didelei nešiojamas kompiuteris ar didelis knyga.

2、Unikalus Stalas: nešiojamas stalo yra šepečiu sklandžiai lentelės viršuje, padidinti ilgio ir pločio lentelėje, galite įdėti nešiojamieji kompiuteriai ir įvairūs straipsniai apie tai.

3、Patogus ir Saugus: ergonomiškai suprojektuoti lanko groove apsaugo nuo krūtinės diskomfortas, ir apskritojo stalo kampe dizainas yra anti-susidūrimo ir saugos.Sutirštinto eco-friendly darbalaukio valdyba yra stabilios struktūros, atsparumas dilimui, atsparumas įbrėžimams, atsparumas vandeniui funkcija ir jokio kvapo.Kortelės lizdą, dizainas gali būti naudojamas vietoje mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, rašiklius, ir kt.Ir lentelę galite nemokamai į savo rankas ir padaryti vaizdo pokalbiai patogiau.

4、Platus naudojimas: nešiojamas, sulankstomas stalas suteikia jums patogios, kuris yra puikus lova, gyvenamasis kambarys, grindys, sofa, sofa, kempingas, bendrabučio dviaukštės lovos, mokykla(vidaus/lauko).

5、Puikus Stabilumas: nešiojamas lentelė funkcijos gerą stabilumą, kuris yra pagamintas iš bold aukštos kokybės plieno vamzdžių rinkoje.Ir ji turi tvirtą nešiojimo pajėgumą ir gerą ilgaamžiškumą.Ir be to, jis sukurtas su neslidžia vatos pagalvėlės išvengti braižymo lapus ir kilimai.Išvengti atšiaurių garsų, kai liečiasi su žeme.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: lentelės viršuje yra drožlių, stalo kojos electroplated ir dažytos geležies, plastiko

Dydis: apie 60*40*28cm/23.62*15.75*11.02 į

Pakavimo Sąrašas:

Sulankstomas Nešiojamas Stalas*1

Žymos: mažas sulankstomas sodas stalo, sulankstoma reguliuojamo aukščio nešiojamas lentelė, sulankstomas nešiojamas staliukas, nešiojamas nešiojamas stendas, sulankstomas stalas, nešiojamas, sulankstomas stalo indija, paprastas nešiojamas lentelė kūrybos sulankstomas, mažas sulankstomas stalo lempos, nešiojamas, sulankstomas sulankstomas nešiojamas lentelė, mini sulankstomas stalas šviesos, automobilių sulankstomas stalas laptop.

Charakteristikos

Medžiaga Drožlių + Electroplated + Dažytos geležies + Plastikas
Prašymas Lova Kambarį Grindų
Modelio Numeris 2020 m.
Modelio Tipas Kietas
Stilius Modernus
Funkcija Nešiojamieji
Modelis SPAUSDINTI
Technics Kita
Dydis about 60*40*28cm
Naudoti Vestuvės
Formos Stačiakampis
Tipas Sulankstomas Nešiojamas Stalas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Lovos Staliukas Nešiojamas Kompiuteris Lentelė Miegamasis Su Stalas Tingus, Kad Stalas Sulankstomas Kolegijos Studentų Bendrabutis Artefaktas

Lovos Staliukas Nešiojamas Kompiuteris Lentelė Miegamasis Su Stalas Tingus, Kad Stalas Sulankstomas Kolegijos Studentų Bendrabutis Artefaktas

Panašūs produktai: