1pc Kalėdų Eglutės papuošalus, Namų Santa Claus Sniego, Kalėdų Papuošalai Prekių Pakabukas Vaikams Kalėdos Kalėdų Dovanos, 40P

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.59

-28%

€0.83

Dalintis

Apie prekę

1pc Kalėdų Eglutės papuošalus, Namų Santa Claus Sniego, Kalėdų Papuošalai Prekių Pakabukas Vaikams Kalėdos Kalėdų Dovanos, 40P

Kalėdų Pakabukas Kulka Taškų: 1, Geras Amatas: Mielas Kalėdų angelas lėlės buvo kruopščiai paruošta su dėmesį į detales ir meilės.Šių veltinio papuošalai buvo visiškai pastatytas ir gali būti pakabinti.

2、Tinka Atvejų: Tinka jūsų Kalėdų medžio apdaila arba kaip unikalus rankų darbo dovana wrap.Ne tik Kalėdas, jie gali būti pakabinti ant augalų, kabliukai, durų rankenos, adata lentos arba bet kurią vietą, kurioje norite pridėti apdailos jūsų šeimai ir šaliai.

3、Geras Apdaila: Šių kabinti lėlės yra geros apdailos, Kalėdų, naujų metų, laivybos centro, viešbutis, klubas, baras.Puikus Kalėdinis kostiumas šalis ir Kalėdų tema šalies apdaila.Tuo pačiu metu, tai yra puiki dovana ir staigmena savo vaikams.

4、Taikoma Vietų: Tinka sofos, židiniai, automobiliai, miegamieji, gyvenamieji kambariai, kavinės, stalai, desertas namai ir daug daugiau.Puikus dekoro Kalėdų tema šaliai per Kalėdas.Gera dovana vaikams, paaugliams ar draugės.

5、Puikus Ornamentas: Mes, pavyzdžiui, Kalėdų ir meilės papuošti šią ypatingą dieną.Šį atostogų sezoną, tai Kalėdų papuošalai bus puikus priešais jūsų židinys, Kalėdų eglutės ir kiemas.Tegul mūsų šeima praleisti nuostabų Kalėdų.

Kalėdų Pakabukas Savybės:

1. Pledas mygtuką Kalėdų pakabukas

2. Jis gali būti naudojamas kaip apdailos, siekiant sustiprinti šventinę atmosferą arba, kaip kasdienės namų puošybai, ar atneš šilumą į jūsų namus.

3. Mėgaukitės šis žavingas Santa Claus ir Kalėdų, ir visą žiemą.

4. Tai bus geriausia dovana draugams ar šeimos per atostogas.

Kalėdų Pakabukas Specifikacijos:

Kalėdų Pakabukas Medžiaga: audinys

Kalėdų Pakabukas Specifikacijos: pledas mygtuką pakabukas vyresnio amžiaus modelius, sniego modelių, briedžių modelių, tenka modeliai

Kalėdų Pakabukas Dydis: apie 19*7cm/7.48*2.76 į; kabinti kojų ilgis yra apie 5cm/1.97 į

Kalėdų Pakabukas Pakavimo Sąrašas:

1 * Kalėdų Pakabukas

>>>>Atsiliepimų

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfiction yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

>>>> Pristatymo ir grąžinimo politikos

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 48 valandas, kai gausime mokėjimą.2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų.3. Rekomenduojama siuntas: Taiji.lt standartinis pristatymas--stabilesnė,saugesnė,faste4. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis.

>>>> Dropshipping / didmeninė/OEM

1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių.2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

3. Kviečiame susisiekti su mumis costomized miršta,antspaudas ir kitų populiarių prekių.

Dėkojame už jūsų skaitymo!

Žymos: lėlės sniego, dekoro noel, christma dekoro namai, pliušinis sniego, kalėdų dekoro sniego, christma ornamentu, aušintuvas sniego, didelis sniego, kalėdų senelis, senis besmegenis, sniego žaislas.

Charakteristikos

3 funkcija Kalėdų Kabo Pakabukas
4 funkcija Kalėdų Kabinti Apdaila
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Funkcija 1 Kalėdų Lėlės
Modelio Numeris Kalėdų Lėlės
2 funkcija Kalėdų Eglutės Ornamentu
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1pc Kalėdų Eglutės papuošalus, Namų Santa Claus Sniego, Kalėdų Papuošalai Prekių Pakabukas Vaikams Kalėdos Kalėdų Dovanos, 40P

1pc Kalėdų Eglutės papuošalus, Namų Santa Claus Sniego, Kalėdų Papuošalai Prekių Pakabukas Vaikams Kalėdos Kalėdų Dovanos, 40P

Panašūs produktai: