Nauja Išpardavimas
Biuro popieriaus, perforavimo mašina, Rankiniu perforatorius Padidinti

Biuro popieriaus, perforavimo mašina, Rankiniu perforatorius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€98.65

-11%

€112.10

Dalintis

Apie prekę

Rankinis perforavimo mašina , popieriaus kortelės perforatorius

Specifikacija: Balus per 1 lapus vienu metu.Rankenos akcijų iš 16 lb.padengti akcijų. (250lb) Stacionarūs visas plotis vadovas apdraudžia tikslumą.Tvirta konstrukcija.Trunka iki A3 trumpas krašto.Visus metalo konstrukcijų.Greitai, lengvai set-up su indikatorius svarstyklės, rodantys raukšles.Creasing plotis: 360mm .Maks. popieriaus: 450g

Ilgis orientacija: 320mm

Max orientacijos eilutės: 1 eilutės

Creasing režimas: rankinis

Svoris: 10kg

Matmenys: (WxDxH : 600x380x170mm

Rankinis Perforators paimti popieriaus lapą ir iškirpkite nedidelę skylių tiesia linija, todėl knyga lengvai neplyštų.Šiandien turite daugiau nei tikėtina, jie buvo susiję su perforuoto popieriaus.Bendras vienetų perforuotas popierius įtraukti checkbooks, bilietai, kuponai, garantija, dokumentai, blankai ir daugiau.Net žurnalas įdėklai yra perforuotos, todėl juos lengviau išpešti.

Jei knyga buvo ne perforuotas, žirklės, privalėtų atlikti tą pačią funkciją.Vis daugiau ir daugiau įmonių perka perorating mašinos sutaupyti pinigų, tai jų pačių perforavimo in-house.Tai ypač naudinga siuntėjus ir reklama, kai grįžti kortelė turi būti siunčiami atgal.

Su šiame vadove popieriaus perforatorius, Kopijuoti ir spausdinti parduotuvėse taip pat patiks perforators, leidžiant jiems palengvinti kasdienes reikmes.

Prašymas

Checkbooks, bilietai, kuponai, garantija, dokumentai, blankai ir daugiau.Mašina yra vientisai sukonstruoti suteikti metų rūpesčių naudoti.Ši mašina yra idealiai tinka trumpų ir vidutinių balų kiekį.

Rusijos Federacijos , mes galime laivas CDEK ir atlikti muitinės formalumų jums.Laivybos išlaidos yra daug pigiau negu UPS).Prašome siųsti mums savo miesto pavadinimas norėdami gauti siuntimo išlaidų citata.

Žymos: didelis perforatorius popieriaus, perforuotos metalo staklės, perforuotas punch mašina, nagų mašina nuotrauka, Xinda, kūrybos knyga perforatorius, nuotrauka kabinų mašina, popieriaus perforatorius, didelis lankstymo staklės, troll daug.

Charakteristikos

Galia vadovas
Prekės Pavadinimas Topspeed
Modelio Numeris MPM-360

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Biuro popieriaus, perforavimo mašina, Rankiniu perforatorius

Biuro popieriaus, perforavimo mašina, Rankiniu perforatorius

Panašūs produktai: