Tinka Pandora Žavesio Apyrankė 925 Sterlingas Sidabro Karoliukai ažūrinės figūrinių Snaigės Žavesio Aiški CZ Moterų "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo LW361

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.70

-10%

€19.67

Dalintis

Apie prekę

2/ Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį patikrinimą.

3/ Mūsų kaina neapima mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Mokėjimo Būdai:

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Taiji.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Paslaugas Po Pardavimo:

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti iš daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje paduota, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: pandora karoliukais, crown pandora, žavesio širdies sidabrinė, 925 sidabro žavesys, 925 žavesio, 925 pandora žavesio, žavesio širdies pandora, pandora žavesio, ažūrinės figūrinių pandora, žavesio wostu.

Charakteristikos

Bauda ar Mados Bauda
Modelio Numeris 22LW361
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Pavadinimas CKK
Metalų Tipas SIDABRINĖ

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tinka Pandora Žavesio Apyrankė 925 Sterlingas Sidabro Karoliukai ažūrinės figūrinių Snaigės Žavesio Aiški CZ Moterų

Tinka Pandora Žavesio Apyrankė 925 Sterlingas Sidabro Karoliukai ažūrinės figūrinių Snaigės Žavesio Aiški CZ Moterų "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo LW361

Panašūs produktai: