6pcs Kūrybos Velykų Kiaušinių Kabo Pakabukas Medinis "PASIDARYK pats" Amatų Ornamentu Velykų Mediniai Vienetų Pakabukas Apdailos Mediena Priedus

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.75

-39%

€4.58

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

Ar jūs norite, unikalių papuošalų, kad yra specialios formos?Šie mediniai Velykų kiaušinių pakabukas yra jūsų pasirinkimas.Tvarkomi aukščiausios pjovimo techique medinis pakabukas turi lygų paviršių.Jie yra puikus papuošalai atostogų ar kitas šalis, pavyzdžiui, Velykų, gimtadienio, vestuvių ir t.t.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: boxwood.

- Dydis: Apytiksl. 8.5x6.6x0.3cm.

- Tinka Velykų Dieną dekoracijos, vestuvių, jubiliejų, namas papuošalai, mokyklos ir įstaigos, taip pat gali tarnauti kaip pakabos, žymekliai, todėl, pasirašyti priėmimo, meno projektus, foto prekėms ir daugiau.

- Žavinga yra geri, kad pareikšti festivalio atmosferą, gali būti kabinami ant Velykų krepšelį, židinys, siena, medis ir t.t.

- Puiki dekoracija namuose, sode, kieme, veranda, šalis per Velykas.

- Jie yra pagaminti iš medienos medžiagos, patvarus ir lygaus paviršiaus, saugus jūsų odos, nėra lengva sugriauti, gali jums tarnauti ilgą laiką.

- Tu gali "PASIDARYK pats" kūrybos handcrafts su savo šeimomis ir draugais.

6 x Kabo Medinis pakabukas su kanapių virvė

Žymos: dekoro kiaušinių, kiaušinių pliušas, islamas, Ramadanas, žavesio velykų, Dekoras, JAPONIJA, kiaušinių žaislas, gudetama pliušas, arabijos dekoras.

Charakteristikos

4 funkcija medinis pakabukas Velykų
3 funkcija Velykų medinių kiaušinių
Funkcija 5 mediniai "PASIDARYK pats" amatų
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija Velykų mediniai papuošalai
Funkcija 1 mediniai kabinti Velykų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

6pcs Kūrybos Velykų Kiaušinių Kabo Pakabukas Medinis

6pcs Kūrybos Velykų Kiaušinių Kabo Pakabukas Medinis "PASIDARYK pats" Amatų Ornamentu Velykų Mediniai Vienetų Pakabukas Apdailos Mediena Priedus

Panašūs produktai: