Už spausdintuvas linx pagrindinis filtras FA73044

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.10

Dalintis

Apie prekę

Už Linx pagrindinis filtras FA73044

1. A fter ilgai verslą, mes turime gauti daugiau gerų atsiliepimų iš savo klientų, kad produktas yra aukštos kokybės.

2. Jis yra geros kokybės.gali pakeisti jūsų originalus.

Įtraukta:

FA73044 pagrindinis filtras 1pcs

Tinka :

Už rašalinis spausdintuvas Linx

Paveikslas nuotraukos:

Apmokėjimas:

Užsakymo pinigų sandorius, garantuoja Taiji.lt;jūs galite patvirtinti, kad gavus užsakymą prekės pacakge.todėl ji gali užtikrinti savo užsakymą pinigai yra saugūs.

Pristatymas:

Dėmesio: Dabar Kinija negali naudoti DHL, "FEDEX,TNT,UPS, shipp rusijos,jei pasirinksite DHL," FEDEX,TNT,UPS ,mes atsiųsime pagal EMS;į Argentiną,Braziliją,jei pasirinksite DHL, " FEDEX,TNT,UPS, bet ne mums pasakyti, Mokesčių numeris arba CPF AR CNPJ ir Įmonės pavadinimas,mes atsiųsime pagal AVS.

1) DHL,TNT, "Fedex", UPS, paprastai trunka apie 5-7 dienas,daugiau ar mažiau.Jei nuotolinio regione,ji bus šiek tiek ilgesnis timen;Jei dėl pirkėjo užsakymą priežasties,ji bus šiek tiek daugiau laiko.

2) EPS paprastai trunka apie 6-13 dayas,daugiau ar mažiau.Jei nuotolinio regione,ji bus šiek tiek ilgesnį laiką; Jei dėl pirkėjo užsakymą priežasties,ji bus šiek tiek daugiau laiko.

3). Kinija/Honkongas Post " oro paštas/Sklypo, trunka apie 20-35days,daugiau ar mažiau.

* Mes paprastai laivas pirkėjai daiktas kaip DOVANĄ mažesnę vertę,siekiant išvengti pirkėjo mokesčių.Tačiau mokestis yra deterdmined pagal pirkėjo užsakymą ne mums,skirtingose šalyse, skirtingų mokesčio tarifą.taigi, jei jokio mokesčio, tuomet pirkėjas turi imtis.

* Jeigu dėl kokios priežasties, įskaitant "atsisako pasirašyti paketą" arba "atsisakyti mokėti mokesčių", arba "pirkėjas šalies posto priežastis", ir t.t.pirkėjas turi imtis visų prarasti.Mes-už atsakomybę, išlaikyti maisto produktus kairėje Kinijos sklandžiai, kai prekės išvežamos iš Kinijos tada pirkėjas bus atsakingas už visą atsakomybę.

Garantija:

1. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

Klientų aptarnavimas:

1.Mes garantuojame, kad visos mūsų prekės yra "kaip minėta" jų aprašymai.Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo kiekvieną pardavimą mes baigti.

2. Mūsų gaminiai yra tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto žymėjimo,todėl mes galime suteikti kokybiškas prekes dar labai konkurencingą kainą.

3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba TradeManager, dauguma atsakė, kad su 12 darbo valandų.

Žymos: už videojet, domino spausdintuvą, ranka jet spausdintuvas, linx, hitachi spausdintuvą, hp 7510 spausdinimo galvutė, epson l1300 spausdinimo galvutė, filtras spausdintuvą, brother dcp, citronix.

Charakteristikos

Spalva Balta
Prekės Pavadinimas ANYINKJET
Tipas Kita
Modelio Numeris AY-filtras

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už spausdintuvas linx pagrindinis filtras FA73044

Už spausdintuvas linx pagrindinis filtras FA73044

Panašūs produktai: