Sniego Kritimo LED Žibintai, Apdailos MUMS Plu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.12

-46%

€36.06

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Apsauga nuo dulkių; skaidrus PC medžiagos, atsparus korozijai, išlaidų vandeniui, atspari senėjimo, patvaresni; nemokamai iš laiko ir erdvės apribojimų.Mažas energijos suvartojimas ir energijos taupymas.

Jei jūs gaunate rinkinys su 8 vamzdžiai domino tuo pačiu metu, tiesiog prijunkite jį tam tikrą laiką, jis bus ne atsitiktinai, Nes kiekvienas vamzdis turi atskirą IC, kas vamzdelio patenka atsitiktinai.

Led meteoras dušas šviesos, kuri apšviečia kiekvieną lemputė įsijungia ir iš po vieną paeiliui ir greitai, tiesiog kaip meteoras dušas arba krenta sniegas naktį danguje, labai gražus.

Jis gali būti naudojamas kaip vienas ar būti prijungtas (daugiau kaip penkių stygų žibintai).Jei visos šviesos su 8 vamzdeliai gali ateiti ne šviesą, kai jums prijungti daug rinkinių, pls patikrinti, moterų ir vyrų jungtys yra susiję teisingai.

Kaip Varveklis Sniego String Apšvietimą, taip pat kaip LED Žibintai Pakopinis yra puikus Kalėdų, Naujųjų Metų, Vestuvių, Pobūvių, Valentino Diena, Verslo Šventė ir jokių švenčia metu.Tiktų Namai, Sodas, Veja, Terasa, Kalėdų Eglutės.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Šviesos Spalva: Spalvinga

Dydis: 60cm/23.62 colių

Kištukas: JAV Plug

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Šviesos

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Žymos: kithen peilis laikrodžiai, kithen apšvietimo 2018, karrimor 3in1 striukė, rankų darbo karoliukai, runos, kart sankaba, 12 dantų, nissan sirena 24 įstaiga, kart plastiko sparnai, pelės padas neko didelis, nissan silvia tamiya.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas homyl
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sniego Kritimo LED Žibintai, Apdailos MUMS Plu

Sniego Kritimo LED Žibintai, Apdailos MUMS Plu

Panašūs produktai: