Elektrinis Vakuumo Desoldering Siurblys Lydmetalis Gyvis Ginklą Litavimo Pistoletas Elektriniai Lituokliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€69.28

-27%

€96.22

Dalintis

Apie prekę

Elektrinis Vakuumo Desoldering Siurblys Lydmetalis Gyvis Ginklą Litavimo Pistoletas Elektriniai lituokliai YZ

produkto informacija: Šis pistoletas yra labai lengva jums desoldering ir pašalinti lydmetalis.Šis prietaisas 2 in 1 vienetas, įskaitant lituoklio ir desoldering dulkių siurblio.Greitas šildymo funkcija, šildymo vieną minutę iki 350 °c

Stabili darbinė temperatūra ir momentinė temperatūra funkcija, tinka nepertraukiamo naudojimo.

Laikymo indas vamzdis su karščiui atsparus stiklas, lengvai išardyti lengva valyti.Patobulintas dulkių siurbliai, siurbimo didesnis, be to, alavo lengviau.

Specialios Funkcijos Modelis r-993A Įtampa AC 220V ~ 240V 50Hz Dulkių Vibracija membrana vartojamoji Galia 100W Galia ne didesnė kaip 10W Šildymo Dalys 90W keraminės šildymo core Temperatūra 350°c ~ 450 °c Temperatūros Tikslumas ± 2 °c Atvykimo laikas maksimalus slėgis 0,2 sekundės Izoliacijos varža ≥ 100MΩ Darbas Nuolatinis Grandinės kontrolės sistema Nulio-trukdžių, kad nauja temperatūros reguliatorius Antgalis Specifikacijos §1,0 mm, §1,5 mm, § 2,0 m

Pakuotės, įskaitant :

1x Ketaus stovas

2x švaresnis adata

1x Ginklą Adapteris

1x Desoldering ginklą

Pastaba: 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į pranešimą, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Žymos: elektrinis litavimo gyvis, geležies, alavo lydmetalis, automatinis elektrinis litavimo, mažas litavimo pistoletas, šildymo ginklą desoldering, geležies lydmetalis, elektrinis litavimo desoldering, desoldering siurblys lydmetalis gyvis desoldering, yc 721, elektrinis vakuumo lydmetalis gyvis desoldering siurblys.

Charakteristikos

Šildymo Dalys 90W keraminės šildymo core
Modelio Numeris S-993A
Prekės Pavadinimas CJHZYG
Atvykimo laikas maksimalus slėgis 0,2 sekundės
Įtampa AC 110V 240V 50Hz
Išėjimo Galia 100W
Temperatūros Stabilumas 2 laipsnis
Matmenys skersmuo-1,0 mm /1,5 mm/2.0 mm
Išėjimo Temperatūros 350 ~ 450 laipsnių
Kilmės KN(Kilmės)
vakuuminio Vibracija, membrana
Sertifikavimo NĖRA
Įvesties Voltagle 220V

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elektrinis Vakuumo Desoldering Siurblys Lydmetalis Gyvis Ginklą Litavimo Pistoletas Elektriniai Lituokliai

Elektrinis Vakuumo Desoldering Siurblys Lydmetalis Gyvis Ginklą Litavimo Pistoletas Elektriniai Lituokliai

Panašūs produktai: