CMOS su IR-Cut filtras Matricos led HAINAUT 1MP Kamera 720P vidaus / Lauko Vandeniui CCTV Saugumo kamerų, nemokamas pristatymas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.59

Dalintis

Apie prekę

Kas yra HAINAUT?HAINAUT yra naujai sukurtas sprendimas perduoti full HD skaitmeninė vaizdo stebėjimo sistemą.Pagrindinės sąvokos HAINAUT yra teikti aukštos raiškos vaizdo naudodamiesi skaitmenine TELEVIZIJA (DTV) perdavimo.Su HAINAUT, aukštos raiškos skaitmeninių vaizdo, gali būti lengvai perduodama per bendraašiai kabeliai, vytos poros, arba tiesiog per orą.Kelis 1080p30 ir 1080p60 vaizdo srautai gali būti lengvai perduodama naudojant HAINAUT per vieną 5C2V/kabelis RG6 iki ilgio 1000 metrų be jokio kartotuvas ( Iki 500 metrų atveju 3C2V/RG59 ).Pasaulyje analoginė TELEVIZIJA, composite video baseband signalas (CVBS) yra dažniausiai naudojamas signalo formatą.Jo populiarumą, naudojimo paprastumas ir patikimumas tapo neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi.CVBS yra tai, de facto signalo standartas analoginę vaizdo stebėjimo sistemas.Kaip mes atsisveikinti analoginės TV su visame pasaulyje analoginis išsijungimo (ASO) ir pereiti į amžių, skaitmeninės TELEVIZIJOS, skaitmeninės technologijos, pvz., DVB-T / ISDB-T, ATSC, tapo populiarus ir būtina daug, pavyzdžiui, CVBS analoginiame amžiaus.HAINAUT naudoja labai tvirtas, AV perdavimo pajėgumus DTV lengvai ir sklandžiai atnaujinti analoginis cctv priežiūros sistema; skaitmeninis full HD.Tikimasi, HAINAUT tapti de facto standartas, skirtas skaitmeninę vaizdo stebėjimo sistemas ateityje.HAINAUT yra nauja technika pradininkas Šiuos produktus ir programas, sudaryti sąlygas vientisos ir draugiškas perėjimas vaizdo stebėjimo sistemos nuo analoginės prie skaitmeninės, gali būti, kad tai-naujos skaitmeninės įrangos ar atnaujinimus iš esamų analoginių įrenginių.

HAINAUT savybės:

Aukštos vaizdo kokybės rezoliucija 720p/960p technologija naudoja progressive scan formuojant signalas ir skyriaus ryškumas ir spalvos komponentai analoginis signalas: kuri leidžia pašalinti blur ir mirksi, gerinti spalvų atkūrimą.Patikimas ir nebrangus ryšio HAINAUT duomenų perdavimo technologija nėra padėtas didelis reikalavimas dėl koaksialinis kabelis kokybės.Štai kodėl bet kokia turima kabelis gali būti naudojamas duomenų perdavimui, įskaitant kompleksiška.Tolimojo susisiekimo tinklo, kuriuo be kokybės nuostolių Vaizdo duomenys yra perduodami be kokybės nuostolių, atstumas apie 500 m.PREKĖS Išsamiai:

Techniniai duomenys:

Fotoaparatas

Vaizdo Jutiklis

1/4"CMOS 1.0 Megapikselių

Efektyvūs Vaizdo Taškai

1280(H)×720(V)

Video Frame Rate

PAL: 25fps/720P NTSC: 30fps/720P

Elektroninis Užrakto

Auto: PAL 1/50-1/100, 000Sec;NTSC 1/60-1/100, 000Sec

Sinchronizacija

Vidaus

Mini.Apšvietimas

0.001 Lux/F1.2(AGC ON), 0Lux IR dėl

Vaizdo Išvestis

1-kanalas, BNC HDAHD didelės raiškos vaizdo išvestis

Kameros Savybės

Maks.IR šviesos Diodai Ilgis

25m, Protingas IR

IR šviesos Diodai

4PCS Matricos led

Diena/Naktis

Auto(ICR) / Spalvotas / B/W

Triukšmo Mažinimas

2D

Objektyvo

Židinio Nuotolis

3,6 mm/6 mm/8mm/12mm (pagal nutylėjimą:3.6 mm)

Objektyvo Tipas

Valdybos Objektyvas

Bendrieji

Perdavimo Atstumas

Per 500m per 75-3 koaksialinis kabelis

Maitinimo Šaltinis

DC12V±10%

Patekimo Apsaugos

Atsparus vandeniui

Energijos Suvartojimas

Max 4W

Darbo Aplinka

Nuo -20 C IKI+60 C / Mažiau kaip 95%RH

Svoris

0.4 kg Šios prekės neturime įtraukti Maitinimo adapteris, jei pirkėjas reikia, prašome nusipirkti ją :

PRISTATYMAS

1.Mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, Taiji.lt.

2.Mūsų nemokamas pristatymas įtraukti tik Kinija paštu, oro paštu ,ir svoris turi būti ne daugiau kaip 2 KG.Prašome atkreipti dėmesį, kad Kinijoje po oro pašto lėtai.

3.Jei norite siųsti EMS.DHL ir UPS, jūs turite mokėti už laivybos kaina.

4.Kai mes išsiųsti prekes , mes atsakingi už problema Kinijos Muitinės ,ir pirkėjas turėtų atsakingas už problema pirkėjo šalies Muitinės.

5.Jums bus atsekti prekes internetu, išsiuntęs prekes 1-2 darbo dienas.

6.Prašome patikrinti, ar jūsų prekių laivybos kompanijos veidą, kai gausite prekes.

7.Jei pastebėjote, kad telefonas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Praneškite laivybos kompanija, suteiks jums įrodyti.Tada mes padėsime jums leiskite laivybos kompanija kompensuoti.

Garantija:

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų.

3. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantija.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

4. Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyrai yra defektų, nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

Grįžtamasis ryšys ir vertinimas

Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamas

Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per "Mano Žinutės", arba "Klausti Pardavėjo Klausimus", prieš išvykstant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.PRAŠOME palieka mums 1, 2, 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.

Žymos: sistema, vaizdo kameros, 2mp hainaut fotoaparatas, 6 vaizdo kamerų sistema, Masyvas, didelis vaizdo kamerų sistema, ir šviesos diodas, matrica ir led, cp vaizdo kamerų sistema, 5mp hainaut fotoaparatas, kamera lauko cctv.

Charakteristikos

Ryšiai Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Stilius Bullet Fotoaparatas
Energijos Sąnaudos(W) 10W
Prekės Pavadinimas IPCHAREX
Sienos Laikiklis Pusės
Maitinimo Šaltinis(V) DC12V
IR Atstumas(m) 10m-20m
Garso Išvesties NO
Įrengimas Įterptųjų
Modelio Numeris HRX-AW510
Saugojimas NĖRA
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Laivų, Iš Kinija
Jutiklis CMOS
Aukštos Raiškos 720P(HD)
Spalva Balta
Maitinimo Šaltinis Normalus
Tipas HAINAUT Fotoaparatas
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Technologijos Centrinis
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Objektyvo 3,6 mm/6 mm/8mm( Numatytasis
Matmenys (L x W x D)(mm) 6.5 cm*6cm*10cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CMOS su IR-Cut filtras Matricos led HAINAUT 1MP Kamera 720P vidaus / Lauko Vandeniui CCTV Saugumo kamerų, nemokamas pristatymas

CMOS su IR-Cut filtras Matricos led HAINAUT 1MP Kamera 720P vidaus / Lauko Vandeniui CCTV Saugumo kamerų, nemokamas pristatymas

Panašūs produktai: