12-24V didelio sukimo momento trijų fazių brushless variklio NdFeB magnetai, magnetinio vidinį rotorių DC brushless variklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.25

-19%

€29.06

Dalintis

Apie prekę

Tai aukštos elektra trifaze brushless DC motor naudojami BYD automobiliai.Be Salėje, jos vidinį rotorių yra įspaustas iš silicio plieno lakštai su aštuonių vienetų neodimio geležies, boro magnetizmas.Magnetinio lauko viso rotoriaus.Labai galingas, ir nuo ritės variklis gali būti vertinamas, nors variklis nėra didelė, tačiau galia yra labai stipri.Variklio skersmuo 63.4 MM, o svoris 757 gramai.

Švino šis variklis yra šeši laidai, bet tai yra dviejų ar dviejų lygiagrečiai, kuri yra lygi trijų polių vadovauti trijų fazių brushless motorinių transporto.Dvi žalios linijos yra U polių variklis, dvi geltonos linijos yra V polių variklis, dvi raudonos linijos yra W polių variklis, ir šešis terminalus yra, padengtą storu sidabro.Variklio galia gali būti stiprus, todėl šios dvi eilutės yra sujungti lygiagrečiai.Sidabro danga užtikrina geras elektros laidumas ne didelės galios.

Variklio diametras: 63.4 MM

Variklis storis : 59,6 proc MM

Išėjimo veleno: 7,8 MM (dvigubas butas poziciją 3.9 MM)

Greitis: 12V3600 aps / min, 24V7200 rpm (reikia brushless ratai)

Svoris : 757 gramai

Dabar mes negalime rasti vardą ir šio variklio, bet požiūriu, jis yra tikrai naudojami high-end vietose.Mes profanas, technologiniu, todėl mes negalime parengti techninius parametrus.Mes galime ratai variklį su 24V ratai.Greitis pasiekė daugiau nei 7200 rpm, ir be apkrovos srovė yra 1.4 A. Ji yra gana lengva kaisti.Prašome rūpintis pirkėjas, jeigu norite jį naudoti.Mes negalime teikti techninę paramą, todėl negalime naudoti jį anksčiau.

Kai variklio laidų žengė plastiko kojų, bet variklis dar galima normaliai.Jei nesate patogus su juo, taip pat galite naudoti šiek tiek karšto lydalo klijai, siekiant ją išspręsti.

Gali būti naudojamas su mūsų 12-24V700W brushless vairuotojas, taip yra vairuotojo nuorodą:

Žymos: didelės spartos gabalas, n50 ndfeb variklis, 9 dantys, ryobi elektros varikliu, magnetinis rotorius ritės, mingjong elektros varikliu, magneto rotorius lenktynių, taycol elektros varikliu, ekscentriškas variklis, keliaraištis kojinių.

Charakteristikos

Komutacijos brushless
Efektyvumas TY 2
Sukimo momentas Nm
Naudojimas Kita
Sertifikavimo ce
Tipas brushless variklis
Statybos Nuolatinis Magnetas
Nuolatinė Srovė(A) A
Apsaugoti Funkcija Nuo sprogimo apsaugotą
Modelio Numeris 12
Išėjimo Galia W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12-24V didelio sukimo momento trijų fazių brushless variklio NdFeB magnetai, magnetinio vidinį rotorių DC brushless variklis

12-24V didelio sukimo momento trijų fazių brushless variklio NdFeB magnetai, magnetinio vidinį rotorių DC brushless variklis

Panašūs produktai: