Naują pavasario dėvėti vasarą nešioti mažas kostiumas su dirželiais Teddy šuo suknelė Britų stiliaus pet vestuvių suknelė Teddy šuo pavasarį dėvėti

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.74

-19%

€10.92

Dalintis

Apie prekę

Pavadinimas: Pet suknelė

Spalva: Juoda ir balta

Dydis lentelė: Atgal ilgą krūtinės S 23CM 31 M 27.5 CM 34 L 31CM 37 XL 35CM 42 XXL 40CM 46

1.Apskritimo savo augintinio krūtinės aplink atgal priekinės kojos (visada priemonę, plačiausia dalis).Maži šunys turėtų atsipalaiduoti, apie 1cm, o vidutinių ir didelių šunų, turėtų atsipalaiduoti, apie 2-3cm.Negalima matuoti pernelyg stipriai.Ilgaplaukis šunys taip pat atsipalaiduoti apie 2cm, įsitikinkite, kad jie patogiai ir nėra per trumpas.

2.Kūno ilgis/atgal/įstaiga:Pet atgal ilgis gali žr. pirmiau pateiktame paveikslėlyje

3.Kaklo apimtis/kaklo apimtis: apskritimo a augintinio kaklo

Pet drabužiai priimti individualų kelią.Talpinti dizainas ir unikalus, pritaikytas drabužiai pritraukti daug naminių gyvūnėlių savininkai.

Mokslo funkcija pritaikytas drabužiai

(1) išlaikyti šiltas.Pet drabužiai gali laikyti šiltai, kuri yra viena iš priežasčių, kodėl auga, pritaikytas drabužiai pirmąją vietą.Nors gyvūnų kūną plaukų, kad galite reguliuoti temperatūrą, patys augintiniai gyvena toje pačioje oro kondicionieriumi aplinkos žmonėms ilgą laiką, ir jų gebėjimas reguliuoti temperatūrą, yra susilpnėjusi.Žiemą, šuo, naudojamas šiltas patalpų gyvenimas yra lengva sugauti šalta, kai jis staiga susiduria šalta.Perkeliu ant drabužių gali turėti geras poveikis, išlaikyti šiltas.Tai yra bendras funkcija visų augintinių drabužius.

(2) lietaus.Įprastomis aplinkybėmis, savininkai ne imtis savo augintiniai ne lietus, bet kai kurie žmonės mėgsta žaisti su savo augintiniai lietaus patirti unikalų gyvenimą.Ji yra lengva pet peršalsiu, kai žaidžia be lietaus lietpaltis.Dėvėti lietpaltis gali išlaikyti kūno plaukai tampa šlapias ir išvengti šalčio.

(3) sveikatos.Gyvūnai, pobūdį, plaukų šalinimas, krito ant sofos, grindų visur, atneš daug problemų ir stresą gyvenime, naminių gyvūnėlių savininkams, pritaikytas drabužiai gali išspręsti šią problemą; Moterų pet šunys yra linkę į kraujavimas per savo laiką, kurį galite lengvai padaryti jų savininkų kambariai purvinas.Pet kelnes gali įveikti šią problemą, kuri yra viena iš priežasčių, daugelis savininkų pirkti drabužius savo augintinį šunų.

(4) saugumu.Daug žmonių mėgsta vaikščioti šuo vakare, augintinių, šunų, pavyzdžiui, trauktis, bet šiuo metu šviesa yra ne labai gerai, plius naminių gyvūnų, šunų, jei mokymas nėra gera, ji yra labai paprasta, kad nelaimingų atsitikimų, pet naktį drabužius, gali sumažinti riziką atsiradimo; Jei jūsų šuo pasimes, dėvėti naktį drabužius, kad lengviau savininkas jį rasti.

(5) kiti.Be keturių taškų minėta, pritaikytas drabužiai turi ir kitų specialių funkcijų.Pavyzdžiui, šunelis nėštumo drabužiai gali būti patogu, kvapas ir dėvėti nėštumo metu; Šuo negali įveikti vasaros karštį be kai saulės apsauginius drabužius. .

Žymos: čihuahua suknelė, medžiaga šuo, šuo suknelė, šunų drabužiai, corgi striukė, savininkas id, šuo suknelė princesė, pet medžiaga, šuo dėvėti žiemą, blackpink animacinių filmų.

Charakteristikos

Sezonas Visi sezonai
Lytis Bendrieji
Kategorijos pritaikytas drabužiai
Medžiaga Medvilnės audinio
Produkto kategorija Marškinėliai
Modelis Kietas
Stilius Britų
Dydis S,M,L,XL,XXL

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naują pavasario dėvėti vasarą nešioti mažas kostiumas su dirželiais Teddy šuo suknelė Britų stiliaus pet vestuvių suknelė Teddy šuo pavasarį dėvėti

Naują pavasario dėvėti vasarą nešioti mažas kostiumas su dirželiais Teddy šuo suknelė Britų stiliaus pet vestuvių suknelė Teddy šuo pavasarį dėvėti

Panašūs produktai: