Nauja Išpardavimas
Piešimo Mintis Chris Rawlins magija gudrybės Padidinti

Piešimo Mintis Chris Rawlins magija gudrybės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.71

-29%

€2.44

Dalintis

Apie prekę

Piešimo Mintis Chris Rawlins

Piešimo Mintys yra kulminacija darbo Christopher Rawlins, wyśrodkowany aplink Christopher\ \ 's mėgstamiausia prielaida, per Mentalism...piešimo dubliavimo.

Viduje pilnai tai iliustruota, profesionaliai ir suformatuotas, kišenėje knygoje rasite šešis metodus, kurie buvo kruopščiai sukurti ir kruopščiai išbandytas Christopheris.Informaciją, per galėsite per įvairiais būdais, žinoti, ką kiti žmonės galvoja.

Taip pat išmokų dalis, kuri yra alternatyvių požiūrių, kurie leis jums žinoti ir prognozuoti, žiūrovų\' star ženklai ir daug daugiau, kartu įmokos iš specialistų, Šaulys Jonas ir Lukas Jermay.

Tai yra 87 puslapis puikus privalo kišenėje knygos, šeši pagrindiniai požiūriai į piešimo dubliavimo ir išmokų dalis, su pilna kreditavimo ir išsamias instrukcijas.

Piešimo Mintis yra taip pat daug Papildomos Pastabos ir Mintys, kurie sudaro kiekvieno skyriaus, kad suteikti skaitytojui dar daugiau peno apmąstymams.

Kopijos įsigytų ne perparduoti, dalintis arba įkelti.

Įvadas įvadas.

Naudoti Savo Piniginės! - Piešimo dubliavimo, naudojant vizitinę kortelę, žiūrovas ir jūsų normalus kasdienio piniginės.

Apšviesti-cemento - bandymo sąlygos piešimo dubliavimo įdomų metodą.

Balta Lenta Peek - A veikiantį žvilgtelėti, naudojant interaktyviąją lentą, žiūrovas, ir jų mintys.

O. I. S - Dubliuoti minties vaizdą be kada nors piešimo.

I. D. D - pagrindinis knygos, naujas požiūris į piešimo dubliavimo, kuri leidžia jums pasikartojančių minčių, vaizdų pagal labai teisingas sąlygas.Tai gali būti atlikta per "Skype", "FaceTime" ir, žinoma, asmuo.

Premija\' - Plečiasi anksčiau mokė metodų, per šią knygą, leidžia jums žinoti ir prognozuoti, žiūrovų\' star ženklai, šalia dviejų svečias įmokos iš specialistų, Šaulys Jonas ir Lukas Jermay.Taip pat įtrauktas į šį skyrius yra rašinį tema \'Atskleisti Brėžiniai\'.

Priedas - čia Įtraukiama Chris\' ultra švarus, paprastas ir tiesioginio sprendimo etape piešimo dubliavimo: ATSKLEISTI.Informacija pasidalino, kad paaiškinti, kaip padaryti savo valdybos, ir labiausiai tinkamų medžiagų.

Kreditai Visą kreditavimo ir ačiū. '

Žymos: karate kyokushinkai, protas, dvd magija, Kiemas, įkvėpti karoliai, sansmind, knyga pagalvė, nusikaltimai, knyga sėdynės, dixit.

Charakteristikos

Įrenginio Tipas gabalas
Medžiaga Hd produktai
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Dydis One Size
Tipas Įvairus Prop
Įspėjimas Jokių gudrybių
Savybės Lengva Padaryti
Yra Instrukcija No
Modelio Numeris 8888
Veiklos Formos Aš atsiųsime jums per 24 valandas
Amžius 8-11 Metų
Lytis Unisex

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Piešimo Mintis Chris Rawlins magija gudrybės

Piešimo Mintis Chris Rawlins magija gudrybės

Panašūs produktai: