202010 Vienas-line tris akimis gyvsidabrio likimo papuošalų butelis gyvsidabrio diamond apyrankės taikiai pulseiras feminina pulseiras

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.84

-44%

€41.52

Dalintis

Apie prekę

Vienas-line dzi apyrankė

Dydis: 20*7mm*9pcs Gamtos pirmasis-line dzi apyrankę, ramiai ir taikiai yra jo būdingas unikalus temperamentas.Kaip šventoji, kaip Hada, obsesinis.

Vandenis Dzi Apyrankė

Dydis: 21*15 mm, 10 vnt aiškios linijos, baudos apelsinų žievelės ir storas sunkių filmų, Vandenis Dzi yra taip pat žinomas kaip Nemirtingi Dzi.Tibetiečių kalba reiškia "akvariumas" ir "amžinojo gyvenimo", kurį simbolizuoja nemirtingumą.Tibeto Budistų tikintieji tiki, kad jos totem simbolizuoja lotus dalis į Vakarus.Jis taip pat vadinamas "Reli Dzi Rutuliukų", kurie yra aukščiausio lygio širdyse Tibetiečių.Geriausias perlai".

Gyvsidabrio Diamond Dzi Apyrankė

Apytikslis dydis: 15*13mm*12 vienetų šventa dzi, kad gali pakeisti savo likimo Aišku, totem, plono apelsinų žievelės, švelnus serozinės filmas Grynas dzi granulės yra labai retas visame pasaulyje.Jie buvo šventa elementus visus papuošalus nuo seniausių laikų.Jie daug retesni nei smaragdų ir deimantų, ir palaiminimą galios specialios šventa paveldėjimo Budos lobius ir palaiminimo palaiminimus.Tibeto srityse, išskyrus auką Buda, tik tie, kurie turi gilų ryšį su Buda ir didelės palaimos ją turėsi.Butanas, visame pasaulyje garsus Budistų šalis ribojasi su savo šalies Tibetas, kad Dzi Granulių buvo surinkta ir paveldėti karaliaus šeimos, kaip aukščiausiojo nacionalinis turtas.Grand ir grand nacionalinio lygio ceremonija dėvėti karališkosios šeimos nariai, o įrodyti karaliaus elgesys, jis tikisi suderinti palaiminimus žmonių pasaulyje ir visoje šalyje.

Trys Akimis Dzi Apyrankė

Dydis yra apie 15*13mm*12pcs Gyvsidabrio gali būti vertinamas su plika akis.Trijų akis simbolizuoja tobulumą Budos kūno, burnos, ir prasmės, laimės, ilgaamžiškumo, laimingas žvaigždė šviečia, kliūčių atslūgo, ir turtas nuolat.Tai dzi, kad gali visiškai sveikatai ir gerovei.

Gyvsidabrio Tigro Danties Dzi Apyrankė

Dydis: 15*13mm*12pcs Huya Dzi poveikis-apsaugo nuo piktųjų dvasių.Nuolatinio danties modelis yra galia `sunaikinti blogio".Tibeto Budizmas mano, kad jos totem simbolizuoja, kad Rytų Vajrayana gali pavergti vidinės ar išorinės kliūtys gydytojo.Ji turi prasmę, stiprybės ir atkaklumo, pašalinti posūkiais ir apsukų, judėti į priekį drąsiai, pašalinti nelaimių ir pašalinti blogį, ir telaimina taikos. .

Gyvsidabrio Fortuna Dzi Apyrankė

Dydis: 15*13mm, 12 vienetų mineralinės sudėties dzi karoliukai yra agatas ir jade, kuri yra pusiau brangiųjų akmenų, ir į tai, kad grynas senas dzi karoliukai yra labai reti, todėl jie yra reti ir brangūs.Į akis Tibetiečių, dzi karoliukai yra lygiaverčiai deimantų.Dauguma jų yra suverti į vėrinius ir dėvėti kaip papuošalai moterims.Jie yra naudojami, siekiant parodyti savo būseną, kai dalyvauti renginių.Jie nėra religinių artefaktų.Be to, jų praktinio dizaino, jie yra dėvėti , Grožio, taip pat yra židinys dizaino.

Trys Akimis Dzi Apyrankė

Dydis yra apie 15*13mm*12pcs visą gyvsidabrio yra matomi plika akimi.Trijų akis simbolizuoja užbaigti Budos kūno, burnos ir protas, laimės, ilgaamžiškumo, palankios žvaigždės, įgriuvos kliūtis ir nuolat turtus.Tai dzi, kad gali visiškai sveikatai ir gerovei.

Pirmoje eilutėje vaistininkui apyrankė

Dydis: 19*7mm*9pcs apyrankę, kuri gali siekti sėkmės ir vengti blogio ir, kad žmonės jaučiasi taip sklandžiai, kaip veidrodis.Tylioje ir ramioje yra jos būdingos unikalios savybės.Kaip šventoji, kaip Hada, obsesinis.

Žymos: magic potion, 5 atveju xiaomi redmi, uostomasis tabakas, 4x atveju redmi, 4s " atveju, padengti redmi, atveju pastaba, 4x redmi, mėlyna žvyras, 4 atveju xiaomi redmi pastaba.

Charakteristikos

Metalų Tipas NĖRA
Elemento Tipas Apyrankės
Pagrindinis Akmuo Agatas
Lytis Unisex
Pažymos Tipą CNAS
Modelio Numeris zz55668
Bauda ar Mados Bauda
Prekės Pavadinimas ECHSUN
Proga Šalis
Formos\modelis ROUND
Pažymėjimo Numeris 611600599885
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės
Šalutinis Akmens NĖRA
Stilius Etninės
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

202010 Vienas-line tris akimis gyvsidabrio likimo papuošalų butelis gyvsidabrio diamond apyrankės taikiai pulseiras feminina pulseiras

202010 Vienas-line tris akimis gyvsidabrio likimo papuošalų butelis gyvsidabrio diamond apyrankės taikiai pulseiras feminina pulseiras

Panašūs produktai: