Karšto Pardavimo 24pc Kalėdų Skalbinių Krepšiai Su Aksesuarais Kalėdų už kanapės Goody Dovanų Maišeliai Sniego senį, Kalėdų Eglutė Mėnulis -B5

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.61

-34%

€14.78

Dalintis

Apie prekę

Karšto Pardavimo 24pc Kalėdų Skalbinių Krepšiai su Aksesuarais Kalėdų už kanapės Goody Dovanų Maišeliai Sniego senį, Kalėdų Eglutė Mėnulis -B5 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Komplektą sudaro: iš Viso 24 vienetų Kalėdinių dovanų maišeliai.

2. Matmenys: Kalėdų lino maišelis gali turėti mažų Kalėdų dovanos ar saldainiai pakankamai savo vaikams.

3. Medžiaga: Kalėdų saldainiai maišai yra pagaminti iš ekologiškų natūralių už kanapės, patvarus ir gali būti panaudojami kelis kartus.

4.Kiekvienas maišelis turi raišteliu, todėl už kanapės maišai lengviau užsegamas išvengti objektas prarado.Skirtingo dizaino, kad atitiktų jūsų poreikius.

5. Platus Taikymas: Kalėdų už kanapės krepšiai yra puikus saldainių, šalies naudai, ar mažų dovanėlių, taip Pat ir didelę laimę, maišeliai kaimiškas vestuves, dušai, priėmimų ir kitų švenčių progomis.Puikus Kalėdų ir atostogų dovanų maišeliai.

Specifikacija:

Medžiaga: Linas

Dydis: 14 x 10cm

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

24pcs/set x Kalėdų lino maišelis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: mažas maišas, džiuto dėklas, maišinis vestuvių, maišinis audinys, maišelis už kanapės, už kanapės dėklas, dovanų maišą, už kanapės, džiuto pluošto maišas, medvilnės maišelyje.

Charakteristikos

Modelio Numeris -
Prekės Pavadinimas HOBBAGGO
Pagrindinė Medžiaga Kita
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo 24pc Kalėdų Skalbinių Krepšiai Su Aksesuarais Kalėdų už kanapės Goody Dovanų Maišeliai Sniego senį, Kalėdų Eglutė Mėnulis -B5

Karšto Pardavimo 24pc Kalėdų Skalbinių Krepšiai Su Aksesuarais Kalėdų už kanapės Goody Dovanų Maišeliai Sniego senį, Kalėdų Eglutė Mėnulis -B5

Panašūs produktai: