Nauja Išpardavimas
Ten-didelis nemokamas pristatymas CNC dfu1605 kamuolys varžtą nustatyti kamuolys varžtą pabaigos apdirbimo + dvigubas kamuolys veržle Padidinti

Ten-didelis nemokamas pristatymas CNC dfu1605 kamuolys varžtą nustatyti kamuolys varžtą pabaigos apdirbimo + dvigubas kamuolys veržle

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€52.27

Dalintis

Apie prekę

Ten-Aukštai Pavarų elementai CNC staklių DFU kamuolys varžtą nustatytas + dvigubas kamuolys veržle nustatyti riešutų/NUW/NSC/NST

1.В комплектNUTвходят: 1 * DFU kamuolys varžtas be mechaninio apdirbimo baigiasi + DFU dvigubas kamuolys veržle. 2. komplektas apima: 1 * DFU kamuolys varžtas su tikslu gydymo + DFU dvigubas kamuolys veržle. 3. NSC komplektą sudaro: 1 * DFU kamuolys varžtas su tikslu apdirbimo + DFU dvigubas kamuolys veržle + pora paramos BK/BF + sankaba. 4. visiškai su NST sudaro: 1 * DFU kamuolys varžtas su tikslu gydymo + DFU dvigubas kamuolys veržle + Bk/bf paramos poros + sankaba + riešutų kūno.Ir taip pat galite pasirinkti tik DFU kamuolys veržle. 5. Galite pasirinkti norimo ilgio puslapyje. 6. individualų užsakymai: Galite naudoti gatavus produktus pristatė savo parduotuvėje arba iš anksto atsiųskite brėžinius ar savo specialūs reikalavimai dėl produktų, mes galime gaminti specialiai jums.Ilgis varžtai yra parenkami pagal savo norą.

Aprašymas:

Kamuolys varžtą porų (kamuolys varžtą) Kamuolys varžtą perdavimo (kamuolys varžtas) sudaro varžtas ir veržlė ir tarnauja konvertuoti sukamasis judėjimas į progressive pasiūlymą.Be prisukimo varžtas ir VERŽLĖ yra pagaminti sraigtiniai grioveliai (siūlus) криволинейного profilis, tarnauja riedėjimo takeliai kamuolius, esantis tarp varžtas atsisuka ir riešutai.Didžiausia pasiskirstymas buvo pokalbio su pusiau apskrito profilio.Tuo pačiu metu, sukimosi varžtas fiksuotojo nuo ašinio judėjimo riešutų sukelia laipsniškas judėjimas Varžtą, ar sukimosi varžtas iš fiksuotojo centrinis judesiai veda prie laipsniško judėjimo riešutų.Pagrindinių geometrinių parametrų dėžė: Vardinis skersmuo D0, I. E. skersmuo centrų, riedėjimo kūnai, aukštis siūlai ir skersmuo dw, riedėjimo kūnai (paprastai dw = 0.6 r).Aukšto efektyvumo ir grįžtamąjį kamuolys-vyno įrankių ten-didelis.

Savybės:

Pagrindiniai privalumai kamuolys varžtą dėžė: Galimybė sukurti didelių ašinių jėgų; Mažas trinties nuostolius (perdavimo efektyvumą 0,9 ir daugiau); Galimybė gauti laipsniškas judėjimas su didelio tikslumo; Mažų matmenų su didelė keliamoji galia; Didelių išteklių.Sharikovinty pervedimai yra naudojami mechanizmai, tikslius judesius, stebėjimo sistemų ir atsakingu elektros perdavimo (staklių, įrankių, robotų technikos, aviacijos ir kosmoso technologijos, branduolinės energetikos, štampavimas ir paspauskite įranga ir kt.).Įrenginio ir veikimo principas.Pasukant varžtą, kamuoliukus, kurie mėgsta juda sraigtiniai grioveliai, perkelti riešutų ir sukti siūlai, grąžinimo kanalas grįžta į savo pradinę padėtį.Taigi, judėjimo kamuoliukų įvyksta dėl uždaro kontūro viduje riešutų.Dažniausiai yra dizaino kamuolys, kurių grąžinimo kanalas jungia dviejų kaimyninių pasirodo.Kamuolys su preliminarus įtampą.Pašalinti centrinis spragą conjugation iš varžtą, veržlę, ir taip padidinti ašinis standumas ir tikslumo judėjimo vergas elementas kamuolys yra renkami preliminarus įtampą.Perdavimo su puslankiu sriegis profilis, įtampa sukuria įrengti du riešutai su vėlesniais santykinis ašinis poslinkis.Santykinis poslinkis riešutai turi būti dedama tarp tarpikliai arba jų santykinis kampinis sukimosi.Sriegio profilį ir riešutų dizainas (kamuolys return channel, įtempimo reguliavimas ir pan.) nustato gamintojas.

DUK

* Pristatymo (pristatymo galima įvairiais būdais.)

Taip laivybos nurodymą "pardavėjo pristatymas metodas" 1. pristatymas į ru: 7-15 dienų (mažų miestų ir mini-miestai pristatymo savęs pristatymas) 2. pristatymas į kitas Europos valstybes: 7-15 dienų 3. Prekės bus išsiųstos per 72 valandas po visiško apmokėjimo gavimo, taip pat individualūs užsakymai nestandartinių reikalavimai ilgis ir kiti parametrai. 4. mes išsiūsime jūsų užsakymus pagal užsakymą oro paštu įskaitant užsakymo sekimo paslaugos pagal numerį.

* Grąžinimo politika, ir keičiamų prekes

1. mes priimame prekių keitimo ar grąžinimo per 30 dienų nuo prekių pristatymo. 2.100% grąžinimo garantija per 30 dienų 3. Prekės turi būti savo pradinę būklę, prekių neturi būti dėvėti, panaudota arba taikomi kiti pokyčiai.

* Atsiliepimai

1. Mums tikrai reikia jūsų teigiamus atsiliepimus ir reitingų didžiausią 5 taškų-žvaigždės.Įsitikinkite, kad jūs gavote prekes saugiai, mes labai dėkojame jums. 2. kai jūs gavote savo prekę, prašom palikti atsiliepimą-tai informuos mus, kad jums saugiai gavo savo prekes. 3. Svarbiausias dalykas mums yra, kad mūsų klientai yra laimingi su mumis.Jei turite kokių nors problemų, prašome prieš išvykstant bet kokio tipo informacijos-susisiekite su mumis.Suteikite mums galimybę greitai reaguoti į visus priežasčių savo nepasitenkinimą. 4. neigiamų atsiliepimų nėra išspręsti nieko.Mes visada pasiruošę išspręsti visas problemas.Todėl nedvejodami kreipkitės į mus.

* Klientų Aptarnavimas

1. mes esame čia, kad padėtų su savo klausimais apie užsakyta prekė, užsakymo būsena arba grąžinti variantas. 2. siųskite mums elektroninį laišką su kokių nors klausimų ar problemų, jei turite kokių nors. 3. mes stengiamės atsakyti į jūsų klausimus ir elektroninio pašto adresą per 24 valandas, savaitgalį-per 48 valandas.

* Pirkėjų reikalavimus:

1. jei, gavus prekes, turi visus kokybės problemų-nedelsdami susisiekite su mumis.Jei yra kitų priežasčių, siekiant grąžinti prekes, siuntimo išlaidas prekių guli ant pirkėjas. 2. Visos prekės kaltinimus turi būti originalioje pakuotėje, ir jūs turite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, grąžinti savo užsakymo numerio.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę vėl.

Prekės Ženklo Istorija

Palaukite, prašome, autorius dar rašo greitai ......Į Marsą.

Žymos: ballscrew, kamuolys veržle, cnc dalis, stabdžių reakciją ballscrew, 2005 ballscrew, dfu1605, 1605 kamuolys varžtas, rm1605, kamuolys varžtas veržlė, 1605 riešutų.

Charakteristikos

Švinas 5mm
Vadovas Plotis arba Skersmuo Dia. Rutulinis Varžtas 32mm
Spalva bolck SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas TEN-AUKŠTAI
Dia. rutulinis varžtas 16mm
Prekės ženklas TEN-AUKŠTAI
Modelio Numeris TH-DFU1605

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ten-didelis nemokamas pristatymas CNC dfu1605 kamuolys varžtą nustatyti kamuolys varžtą pabaigos apdirbimo + dvigubas kamuolys veržle

Ten-didelis nemokamas pristatymas CNC dfu1605 kamuolys varžtą nustatyti kamuolys varžtą pabaigos apdirbimo + dvigubas kamuolys veržle

Panašūs produktai: