SMAEL Elektroninių vyriški Sportiniai Žiūrėti Mados Vandeniui Vyras Skaitmeniniai Laikrodžiai 2020 Šiuolaikinės Signalizacijos Studentų Chronometras Laikrodis 1027

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.30

-60%

€20.75

Dalintis

Apie prekę

KLIENTŲ APTARNAVIMO

KAD KLAUSIMAI FQA 1: gavau skaldytų punktas (- ai) savo užsakymą.

Oi ne!Savo paketą turėjo papildomą bumpy ride!Prašome susisiekti su savo interneto Paslaugų per 7 dienas po pristatymo su nuotrauka pažeistų elementų.Mes susisieksime su jumis artimiausiu metu!FQA 2: gavau paketą ir turėti problemų!

Oi ne!Mes darome viską, kad gauti savo užsakymą jums puikios būklės, bet mes suprantame, kad klaidų gali pasitaikyti.Jūsų visiškas pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, ir mes mielai padės jums bet kokias problemas su jūsų užsakymą.Prašome susisiekti su savo interneto paslaugų per 7 dienas po pristatymo todėl, kad mes galime jums padėti toliau.Atminkite, kad jums gali būti reikalaujama pateikti nuotraukas goodies, kad mūsų komanda geriausiai jums padėti.FQA 3: gavau neteisingai elementą.

Mes labai atsiprašome už išmaišyti su jūsų užsakymą!Prašome susisiekti su savo interneto paslaugų su nuotrauka neteisingas prekes galite gavo, ir vaizdas, pakavimo.Prašome atkreipti dėmesį, kad visi, kad klausimai turi būti pranešama per 7 dienas po pristatymo.Mes atsiųsime dar vieną naują prekę ar grąžinti pinigus, kaip pakeisti.

PRISTATYMO FQA 1: Kai bus mano kad laivas?

Paprastai,mūsų produktai yra išsiunčiamas per 1-2 darbo dienas(darbo dienas neapima atostogų).Kai tik jūsų užsakymas yra išsiųstas,jums bus gauta laivybos patvirtinimo.FQA 2: Ar turiu mokėti už muitų ir importo mokesčius?

Muitai ir mokesčiai, paprastai į kainą neįskaičiuotos mūsų elementą.Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių.Mokesčiai gali priklausyti nuo mokesčių politiką savo šalyje.Skirtingose šalyse gali turėti skirtingas mokesčių politikos, dėl konkrečių produktų.Jis visada geriausia patvirtinti šį savo vietos muitinės institucija.FQA 3: Kaip aš galiu sekti pristatymo mano užsakymą?

Kai jūsų užsakymo laivų,jums bus gauta laivybos patvirtinimo.Jūs galite sekti siuntimo informacija apie jūsų užsakymą, įveskite sekimo numerį, su nuorodą arba nuorodą.FQA 4: Mano užsakymas išsiųstas, kai bus gauti savo užsakymą?

Paprastai,pristatymas gali užtrukti 12-40 dienų,įvairių šalių ir įvairių laivybos metodą,pristatymo, bus kitoks.FQA 5: Ką turėčiau daryti, jei mano, kad viršijo užsakymo apsaugos laiko,aš vis dar ne gavo mano užsakymą ?

Mes atsiprašome, kad jums nereikia gauti savo paketą viršijo užsakymo apsaugos laiką.Prašome susisiekti su savo interneto paslaugų,mes padarysime viską, kad padėtų jums.

GRĮŽTA & GRĄŽINAMOSIOS išmokos, Kaip man naudoti Nemokamai Grąžinti MUMS/CA/AU/UK/FR/ES/DE/PR?

Su Taiji.lt "Free Grąžinimas" paslauga, gausite papildomą 15 dienų (viršuje, kad dėl laiku, data) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą, dėl bet kokios priežasties.Tai yra visiškai nemokamai.

Grąžinamos prekės turi būti gautas naujas, nepanaudoti ir vėl sellable būklės.Originali pakuotė ir visos apsauginės dangos ir produkto informacija dar turi būti ant gaminio ir pakuotės.

Žymos: casio vyrai žiūrėti, smael žiūrėti mi, smael pardavimo žiūrėti, skmei 0988, vyrai smael žiūrėti, casio protrek prg 650, gshok, šypsena žiūrėti, led silicio žiūrėti, naujas sanda.

Charakteristikos

Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Modelio Numeris SMAEL 1027
Juostos Ilgis 23.2 cm
Elemento Tipas Skaitmeniniai Laikrodžiai
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparumas Vandeniui Gylis 5Bar
Bylos Medžiaga plastikiniai
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Byla Storis 17mm
Juostos Plotis 22mm
Užsegimas Tipas Sagtis
Judėjimas Skaitmeninis
Ciferblato Skersmuo 50mm
Prekės Pavadinimas SMAEL
Funkcija Savaitę Ekranas
Funkcija 1 Vyriški Elektroninių Žiūrėti
Grupė Medžiagos Tipas Guma
Stilius Sportas
Laikrodžių Stilius karinės armijos laikrodžiai
Funkcijos 2 skaitmeninis riešo žiūrėti
Byloje Formos ROUND
Sertifikavimo CE

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SMAEL Elektroninių vyriški Sportiniai Žiūrėti Mados Vandeniui Vyras Skaitmeniniai Laikrodžiai 2020 Šiuolaikinės Signalizacijos Studentų Chronometras Laikrodis 1027

SMAEL Elektroninių vyriški Sportiniai Žiūrėti Mados Vandeniui Vyras Skaitmeniniai Laikrodžiai 2020 Šiuolaikinės Signalizacijos Studentų Chronometras Laikrodis 1027

Panašūs produktai: