Trabzon Krepšelio pynimo darbo Apyrankė (7 eilučių) rankomis megzti 925 st sidabro su Telkari antraštė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€274.03

Dalintis

Apie prekę

Zerunar Menų ir Amatų siekia papuošti ir suteikti žmonėms su jos elegantiškas ir stiprus dalių, pagamintų su visiškai rankų darbo kūrinys.

Šis spalvingas ir stilingas rankomis megztus sidabro apyrankės, turi minkštą struktūrą ir yra patogus naudoti.Ji tinka visų rūšių progoms ir įvykiams ir gali būti derinami su įvairių komplektus, tai džinsus, suknelę, ar sporto ir tai bus tik sustiprinti savo išvaizdą.

Trabzon Krepšelio pynimo darbo Apyrankė (7 eilučių) rankomis megzti 925 st sidabro su Telkari antraštė yra naudojami sagtis produkto dalį.Ilgis apyrankė yra 19 cm (7.48"), ir svoris yra maždaug 30 gr (0.066 lbs), Laido plotis (vidutinis), 1,5 cm (0.59"), Antraštės plotis (vidutiniškai) 3 cm (1.18").Ši apyrankė gali būti pagamintas pagal norimą laidą plotis ir rankos ilgio.

Ilgis apyrankę laido skiriasi 17-23 cm (6.69-9.05"), ir svoris svyruoja nuo 27-34 gr (0.059-0.074 lbs), Laido plotis (vidutinis) 1-2 cm (0.39-0.78"), Antraštės plotis (vidutiniškai) 3 cm (1.18").Šis produktas bus pagamintas pagal užsakymą per 5-7 dienas tik jums.Neįmanoma produktų yra 100% to paties dydžio ir tos pačios svorio, kaip yra, gali būti šiek tiek skiriasi, nes visiškai rankų darbo kūrinys.

Telkari yra žinomas kaip meno mezgimo su viela.Laidai yra pagaminti iš minkštųjų metalų, tokių kaip sidabras, auksas ar varis ir vario storis kiekviena yra maždaug 30-35 mikronų (0,3 mm).Filigranas technika buvo naudojama anksti 3000s (BC) Mesopotamijos ir Egipto, ir 2500s (BC) Anatolijus.Trabzon, Mardin, ir Bursa (miestų Turkijoje) yra seniausia ir svarbiausia centrų Telkari meno Anatolijus.Šis metodas reikalauja daug pastangų ir kantrybės, ir yra visiškai atlikti ranka.Lygis tolygus ir storis megzti gabalas yra svarbūs rodikliai amatų kokybės.

Žymos: recepas tayyipas erdoganas, turkiy, 5mm tenisas, paukščių aukso žiedas, trabzonspor, leitenantas, inkaro juosta apyrankė, delfinų karoliai pakabukas, apyrankė draugei gimtadienio proga, bmw veido kaukė.

Charakteristikos

Metalų Tipas SIDABRINĖ
Elemento Tipas Apyrankės
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Bauda ar Mados Bauda
Lytis MOTERIS
Kilmės TR(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Trabzon Krepšelio pynimo darbo Apyrankė (7 eilučių) rankomis megzti 925 st sidabro su Telkari antraštė

Trabzon Krepšelio pynimo darbo Apyrankė (7 eilučių) rankomis megzti 925 st sidabro su Telkari antraštė

Panašūs produktai: