Visiškai Nauji LCD Ekranas LM215UH1 SD A1 SDA1 kompiuterį iMac 21.5 "Retina "" 4K Vėlai m.: MK542LL/A (3.1 GHz Core i5) EMC 3069

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€293.96

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas Produkto tipas: LCD Ekrano Modelio NR.: LM215UH1 SD A1 Compatiable: Apie iMac 21.5" A1418 4K Metai: 2015 Būklės: ekranas turi smulkių scratchs ar defektų Pastaba: Tai yra ne tas pats, kaip LCD su dalies numeris A1418 LM215UH1-SDB1 4K 2015 m. Du LCD yra nesuderinami.Prašome patikrinti, ar jūsų prekės nr. yra SDA1 AR SDB1 ?Ačiū! Pažymėti: Užsakymus iš Nyderlandų bus laivų, iš NL!

Net jei jūs galite tik pasirinkti, kad laivas iš Kinijos, bet mes iš tikrųjų laivas jį iš Nederland.Produkto Būsena: geriau Pasaulio Paslaugų, mes turime sandėlių, esančių JAV, Australija, Ruassia,Ukrainoje, Nyderlanduose, Kinijoje.Prekės vežamos nuo artimiausio sandėlyje.Jei yra daugiau užsakymų ateityje ir sandėlio yra sandelyje, užsakymas gali būti vežamos iš kito sandėlio.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Prašome patikrinti, EMS numeris apačioje kompiuterio stovas ir atsiųsti jį mums, kai jūs pateikiate užsakymą.

2. Prašome patvirtinkite, kad telefono numeris yra teisingas ir galima kreiptis kartą per kurjerius.

3. Taupant laiką, taip pat prašome pasakyti, kiek vertė turėtų būti writed sąskaitoje faktūroje.Ačiū!

Paketą sudaro: 1 VNT * iMac 21.5" A1418 4k 2015 LCD Ekranas LM215UH1 SD A1

Labai Svarbu: Prašome suderinti jūsų originalaus ekrano DALIS, SKAIČIUS , APŠVIETIMAS TIPO, DYDŽIO ir REZOLIUCIJOS prieš jums pirkti. (Kai kurie nešiojamas modelių ateiti su daugiau nei vieno tipo ekranai.) Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei nesate tikri, su juo.Ačiū!

Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus tik per PAYPAL.

Pristatymas

1.Mes tik laivas PayPal pristatymo adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų PayPal pristatymo adresas yra teisingas prieš teikiant mokėjimo.Mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nežinomas adresas.

2. Jūsų prekės bus paskelbtas per 1-2 dienas po lėšų buvo pašalinta.

3. Užsakymai siunčiami iš pirmadienio iki šeštadienio.

4. USPS ir " FedEx laivybos galimybes.

Grąžinimo Politika / Garantija-1. 30 dienų grąžinimo laikotarpiui. 60 dienų garantinį laikotarpį. 2. Prašome laišką, el. pašto, paskambinkite mums arba gauti RMA numerį prieš grįžtant elementą. 3. 15% išteklių atkūrimui mokestis bus taikomas visiems grįžo daiktai nustatyta, kad darbo sąlygos. 4. Daiktai grąžinti sugadintą gaus dalies pinigų grąžinimas, remiantis sąlyga elemento. 5. Visos grąžinamos prekės turi būti originalus apsaugos nuo suklastojimo etiketės arba grąžinti nebus pritarta.Kilmė: Jei jums reikia kitų elementų ar jų dalys, kurių negalima rasti mūsų parduotuvėje, prašome leiskite mums žinoti ir mes galime daryti pirkimo už jus.Jei jums reikia daugiau kiekį, nei mes siūlomas mūsų parduotuvėje, prašome leiskite mums žinoti, ir mes galime tiekti pakankamą kiekį jūs ieškote, ir suteikti jums su didmeniniams kainą.Tarptautinių Užsakymų Pirkėjas yra atsakingas už visų muitų mokesčių ir importo mokesčius.Apie mus Esame profesionalus paslaugų teikėjas ne tik daug galutinio vartotojo vartotojams, bet taip pat gana keletą pagrindinių degalinėse.Renovuojame visų pagrindinių prekinių ženklų nešiojami kompiuteriai ir "Apple ""Mac", "ipad" mūsų paslaugos apima: Pakeisti skaldytų ekranus, korpusas, hinde, sugedusios klaviatūros, pagrindinėse plokštėse ir kt.Skambinkite arba rašykite mums citata, ačiū!Atsiliepimų paliksime teigiamų atsiliepimų, kai mokėjimo aišku.Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums Neutralią/Neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes visada darome viską, 100% klientų pasitenkinimo.5 žvaigždučių atsiliepimus mums bus labai appreicated!

Žymos: a1 core palo, mi a1 star, mi a1 mėnulis, durų mi a1, meilė core a1 pūliai, mi a1 acessorize, stendas mi a1, meilė core a1 miner, a10 stiklo core, mi a1 signalo linija.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas zylife
Modelio Numeris LM215UH1 SD A1
Maks. Rezoliucija 4096*2304
Sudėtinės Dalies Tipo "Ekraną " iMac"
Metų Vėlai 2015 m.
Suderinamos Prekės "APPLE"
Prašymas Nešiojamas kompiuteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Visiškai Nauji LCD Ekranas LM215UH1 SD A1 SDA1 kompiuterį iMac 21.5

Visiškai Nauji LCD Ekranas LM215UH1 SD A1 SDA1 kompiuterį iMac 21.5 "Retina "" 4K Vėlai m.: MK542LL/A (3.1 GHz Core i5) EMC 3069

Panašūs produktai: