Už Meizu Žavesio Blue Note 5 6 Blizgučiai Bling Marmuro Atveju Mados Padengti Pliušinis Kamuolys Stovi Turėtojas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.92

Dalintis

Apie prekę

Pagrindinės Savybės :

【Dovana】Sekti mūsų parduotuvėje, Kaip ir mūsų Produktus , Staigmena, Dovana nemokamai 1 .mados šviesos prabanga kalnų krištolas telefono dėklas 2 .Medžiaga: Viskas įskaičiuota soft shell Blizgus Epoksidinės neblunka ir negeltonuoja.Aukštos klasės plaukų kamuolys nėra korp. 3 .Elegantiškas apvalkalas su platinos blizgučiai apdaila daro tai šiek tiek išsamiau ir dizainas 4 .skirtingų šviesos spalvų, bus šiek tiek pakeisti 5 .mielas plaukų kamuolys + virvelės

DUK

Q: Kaip aš pasirinkimas, modelio numerį?A: Sveiki , Ačiū už jūsų dėmesį į mūsų gaminys, už šį įrašą , mes sąrašą daugelis modelių numerius pasirinkimas ,u? spustel? kite modelio numeris, žemėlapiai, kaip jūsų telefono modelio numeris atlikti užsakymą.Q: Kiek dieną mes gauname po žaidimo tvarka ?A: Kaip įprasta , po u žaisti tvarka , mes laivas jį per 3 darbo dienas , Skirtingų šalių, skirtingų laivybos laikas , daugiausia laivybos laikas yra 15-45 darbo dienų .

Kelių Spalvų

Prekės Ženklo Istorija

Shenzhen Tuke Technology Co., Ltd specializuojasi 3C mobiliųjų telefonų priedai produktų ir Pačių mūsų Prekės ženklo "TUKE" nuo 2016 m.Mes skirta suteikti vartotojams daugiau profesionalių, aukščiausios kokybės priedai.Mūsų Produktai buvo parduodami pasaulio .mes siekiame suteikti daugiau puikių prekių ir aukščiausios kokybės paslaugas visiems klientams, Jūsų pasitenkinimas yra geriausias paskatinimas mums.Jūs Kviečiame Į Paklausimus Arba Apsilankyti Mūsų Parduotuvėje.

Žymos: 5 padengti, 4 atvejis, Anti-knock, atveju meizu, atveju meizu u10, popieriaus žalia marmuras, atveju iphon, mėlynas perlas žiedas, mėlyna cirkonis, apversti piniginės.

Charakteristikos

Retail Pakuotė Taip
Savybės Blizgučiai Bling Marmuro danga su Turėtojas
Tipas Byla
Suderinamos Prekės Meizu
Dizainas Marmuras
Modelio Numeris Telefono Dėklas
Prekės Pavadinimas TUKE
Funkcija Su Piršto Žiedu

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už Meizu Žavesio Blue Note 5 6 Blizgučiai Bling Marmuro Atveju Mados Padengti Pliušinis Kamuolys Stovi Turėtojas

Už Meizu Žavesio Blue Note 5 6 Blizgučiai Bling Marmuro Atveju Mados Padengti Pliušinis Kamuolys Stovi Turėtojas

Panašūs produktai: