4 dalių Komplektas, Kampas Grandiklis.Gražus Siuvimo Įrankį

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.59

-30%

€2.30

Dalintis

Apie prekę

4-piece set kampo grandiklis grožio siuvimo įrankį Savybės:

* 100% brand new ir aukštos kokybės *Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas *Jei norite kirpti bet briaunų ar kampų ar pašalinti senus kraštų, tai yra puikus įrankis naudoti su silikono *yra 4 priemones taikyti silikono *Jei norite kirpti bet briaunų ar kampų, tai yra puikus įrankis naudoti su silikono *Nr. muiluotu vandeniu reikalingas-apsaugo nuo drėgmės ir bakterijų iš laisvus kraštus, silikono dervos *Nr. izoliacine juosta, reikia-sutaupyti laiko, pinigų ir hermetikų *Tinka visų tipų hermetikai-silikono, akrilo, dervos, injektavimo ir kt. *bet kokio krašto, bet kampe, bet bendrai nuo 0 iki 28mm *nestandartinių medžiagų *būtinos priemonės kiekvienam stogdengys gaminami profesionalų, skirta profesionalams *Aukštos kokybės, modernaus dizaino, gero funkcionalumo bei konkurencinga kaina, techniniai duomenys: *Medžiaga: Silikonas

*Grynasis svoris: 0.06 kg *Spalva: raudona (kaip parodyta paveikslėlyje) *Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės dydis: 17*12.5*3cm *Kiekis: 4 Pakuotės aprašymas: 4 *Grandiklis Pastaba: 1. Dėl daugelio veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumo ir apšvietimo ryškumą, tikroji spalva šį elementą, gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje. 2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis nuo duomenų.

Žymos: vieneto kelnes canale, v apynasrio backless, plona siaura lentyna, žiedas vyrams vilkolakis, tabletė 20 rašyti, skeneris lexia 855, tpu case galaxy 9, uk dydis 6 drabužiai, samsungc7pro atveju.

Charakteristikos

Tankis 1
Dydis 1
Modelio Numeris Naujas
Medžiaga plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4 dalių Komplektas, Kampas Grandiklis.Gražus Siuvimo Įrankį

4 dalių Komplektas, Kampas Grandiklis.Gražus Siuvimo Įrankį

Panašūs produktai: