Weweya Varantys Bagažo Vežimėlio Krepšys Moterims, Kelioniniai Krepšiai Vertus Vežimėlio Unisex Maišelį Didelės Talpos, Kelioniniai Krepšiai, Lagaminai Su Ratukais

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.41

-30%

€32.02

Dalintis

Apie prekę

netaikoma

Weweya Naujų Vandeniui Bagažo Krepšys, Stora Stiliaus Geležinkelių Lagaminą Vežimėlio Bagažo Moterų Ir Vyrų Kelioniniai Krepšiai, Lagaminai Su Ratukais

Dydis: Ilgis 52cm* Storis 23cm* Aukštis 32cm Pagrindinės Medžiagos : Drobė pakuotę Įeina: 1 x Nešiojamų Bagažo Patarimai: Atkreipkite dėmesį, 1 cm = 0.39 colių, 1 colis = 2,54 cm Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas.Spalvos produktai gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos, nes skiriasi ekranai ir šviesos.

Prašome atkreipti dėmesį:blet yra visi balck

100% Pasitenkinimo Garantija

Kaip mūsų vertingų klientų, jei esate nepatenkinti produktą, mes esame nelaimingi.Tai labai paprasta!Mes norime būti visiškai tikri, kas, kad jums tinka.Jei nesate patenkinti produkto,mes pažadame, kad jūs galite grįžti šis punktas dėl kokių nors priežasčių po to, kai jūs perkate jį.Net jei jums tiesiog nepatinka.Mes galime jums garantuoti, kad jūs galite gauti visą kompensaciją arba pakeitimo, jei jums grąžinti.Mes maloniai jums priminti, kad jūs turite mokėti už grąžinimo, laivybos mokestis.

Paslaugos Guider

Q:Ar jums siūlome lašas laivybos paslaugų?

A:Taip, mes siūlome lašas laivybos paslaugos.Jūs galite palikti mums gavėjo vardą, pavardę, adresą ir telefono numerį, kai jūs pateikiate užsakymą.Mes atsiųsime pakuotės pagal adreso informacija jums liko.

Q:ar Yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad?

A:Taip, mes galime suteikti didmeninė kaina ir greitesnis pristatymas metodas didelių gabaritų tvarka.Jeigu jūs esate didmenininkas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus TradeManager arba el. paštu, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 darbo valandas(išskyrus poilsio diena).

Pristatymas

Mes laivas visame pasaulyje DHL, "FedEx", UPS,TNT,ePacket,EMS,Kinija Paštu, Oro Paštu, Po Singapūras ,Honkongas Post Oro Pašto ir pan.Galite pasirinkti pristatymo būdą jums reikia.

Prašome palikite veiksminga adresą, Pašto Kodą, norėdami įsitikinti, kad pakuotė bus pristatyti jums tiesiai.

Mes laivas iš savo paketą artimiausiu metu (paprastai per 48 valandas.Oversea pristatymas užtruks šiek tiek laiko, pristatymo, tikiuosi, kad jums galėtų suprasti.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, laivybos, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, jie padės.

Mes nesame atsakingi už vėlavimą ar kitas problemas, kurios yra atsakingos laivybos paslaugos.Tačiau mes, kurie padės jums stebėti paketą, tol, kol gausite.

Atkreipkite dėmesį, kad mes nereikia mokėti jokių Muitų ar Mokesčių už jus, jei jūsų užsakymas buvo laikomi jūsų Užsakymą.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Jei paketas negali būti pristatytas, nes pirkėjai priežasties (įskaitant atsisako pasirašyti), pirkėjas turi sau leisti visų papildomų išlaidų.

Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas dėl deklaracijos, prašome palikti mums pranešimą, kai jums pateikti užsakymo

Atsiliepimai

Svarbu!!!Atsiliepimai yra viskas internetinė parduotuvė.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kol jūs planuojate palikti mums Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų , mes stengiamės jums padėti.

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir visų 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.

Žymos: krepšys kelionės varantys, dizainas lagaminas, mielas lugage krepšiai, krepšys vežimėlis, bagažo roll, duffle w ratų, luggag krepšys, rankinio bagažo lagaminas, ritinio bagažo krepšys, rankinio bagažo vežimėlis.

Charakteristikos

Medžiagos Sudėtis Oxford
Kietumas MINKŠTAS
Stilius Mados
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Elemento Tipas Kelioniniai Krepšiai
Kelionės Krepšys Kelionės Duffle
Pavadinimas 02 Kelioniniai Krepšiai
Elemento Aukštis 32cm
Proga Universalus
Pavadinimas 01 Ratų Bagažo
Turi Drawbars Taip
Prekės Pavadinimas weweya
Modelio Tipas TAŠKAS
Prekės Svoris 1.2kg
Modelio Numeris 08-10-01
Dydis 52 cm * 23 cm * 32 cm
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Lytis Vyrai & Moterų
Elemento Plotis 23inch
Pavadinimas 03 Vežimėlio krepšys
Elemento Ilgio 52cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Weweya Varantys Bagažo Vežimėlio Krepšys Moterims, Kelioniniai Krepšiai Vertus Vežimėlio Unisex Maišelį Didelės Talpos, Kelioniniai Krepšiai, Lagaminai Su Ratukais

Weweya Varantys Bagažo Vežimėlio Krepšys Moterims, Kelioniniai Krepšiai Vertus Vežimėlio Unisex Maišelį Didelės Talpos, Kelioniniai Krepšiai, Lagaminai Su Ratukais

Panašūs produktai: